Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 27 namučiai

QUOTE(Papugele @ 2010 09 19, 13:39)
Sveikute prisijungus prie musu drinks_cheers.gif  bigsmile.gif

Tos knygos 'Dziule ir Dziulija' tai nezinau g.gif

4u.gif Julie Powel "Dziule ir Dziulija", 365 dienos,524 receptai,1 mazo buto virtuve smile.gif Kam patinka maisto gaminimas gal ir patiktu.Knyga paremta Jules Powel tinklarasciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 09 19, 14:39)
O as siandien nusipirkau va ka wub.gif
user posted image

Jei pardavinesi paimciau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2010 09 19, 15:01)
4u.gif Julie Powel "Dziule ir Dziulija"

Filma maciau.. ciut nepaspringau savom seilem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Only_ @ 2010 09 19, 14:45)
Neatstos man elektroninės knygos popierinių  schmoll.gif  wub.gif

man irgi... unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 09 19, 15:02)
Jei pardavinesi paimciau.  biggrin.gif

console.gif
Atsakyti
Na ka.. baigiau GIME SESELIUOSE tongue.gif
Tai desimties metu berniuko pasakojimas tiesiog apie gyvenima Afganistane. Jokiu dideliu ivykiu knygoje nera. Kazkiek pasakojama apie kara, bet tikrai nedaug. Knyga labai maloni skaityti, lengva ir man visai patiko. Salis aprasoma labai graziai, nors per tv ir per zinias- Afganistanas man atrodydavo brr.... O cia Afganistanas - nuostabaus krastovaizdzio, zmones, nors sunkiai ir vargingai gyvenantys, bet issaugoje pasigeretina dvasia, sveciams atiduodantys paskutine duona. Ir ta malda, kviecianti penkta valanda ryto melstis, sioje knygoje atrodo maloni..
O labiausiai suzavejo pasakojama angles ir afgano meiles istorija. Niekaip nesuprasdavau kaip galima pamilti svetimsali, prisiskaicius tu kitu knygu, kuriose is moteru atimami vaikai, ju vyrai musulmonai ir ju salies paprociai atrodydavo baisiai, sioje supratau ir mane itikino kad vis delto galima pamilti ir kitatauti.. wub.gif
Na va, tiek ispudziu.. Knyga rekomenduoju toms, kurioms patinka kitu saliu kultura..
O as imsiu BEZDZIONIU TILTA, reikia pagaliau ja perleist Luizianai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 09 19, 15:02)
Jei pardavinesi paimciau.  biggrin.gif

biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Meskute5 @ 2010 09 19, 15:08)
Na ka.. baigiau GIME SESELIUOSE tongue.gif
Tai desimties metu berniuko pasakojimas tiesiog apie gyvenima Afganistane. Jokiu dideliu ivykiu knygoje nera. Kazkiek pasakojama apie kara, bet tikrai nedaug. Knyga labai maloni skaityti, lengva ir man visai patiko. Salis aprasoma labai graziai, nors per tv ir per zinias- Afganistanas man atrodydavo brr.... O cia Afganistanas - nuostabaus krastovaizdzio, zmones, nors sunkiai ir vargingai gyvenantys, bet issaugoje pasigeretina dvasia, sveciams atiduodantys paskutine duona. Ir ta malda, kviecianti penkta valanda ryto melstis, sioje knygoje atrodo maloni..
O labiausiai suzavejo pasakojama angles ir afgano meiles istorija. Niekaip nesuprasdavau kaip galima pamilti svetimsali, prisiskaicius tu kitu knygu, kuriose is moteru atimami vaikai, ju vyrai musulmonai ir ju salies paprociai atrodydavo baisiai, sioje supratau ir mane itikino kad vis delto galima pamilti ir kitatauti.. wub.gif
Na va, tiek ispudziu.. Knyga rekomenduoju toms, kurioms patinka kitu saliu
kultura..

wub.gif
Atsakyti
Baigiau user posted image smile.gif

Knyga tikrai neypatinga, paprastas detektyvas, greit susiskaitė, bet jau skaičiau, kad pabaigti blush2.gif aišku buvo įdomu sužinoti, kas kaltas, kaip baigsis, turbūt dėl to jos ir nemečiau unsure.gif toks vienadienis skaitaliukas.. nors iš skaitytų jos knygų labiausiai patiko "Nieko geriau už namus" smile.gif
Atsakyti
Ar žinot, kad spalio mėnesį jau sužinosim Nobelio premijos laureatą bigsmile.gif O pretendentai šiemet yra:

Roth, Philip
Murakami, Haruki
Oates, Joyce Carol
Un, Ko
Vargas Llosa, Mario
Atwood, Margaret
Kadare, Ismail
Marias, Javier
Oz, Amos
Pynchon, Thomas
Goytisol, Luis

Kam skirtumėt jūs? bigsmile.gif
Atsakyti
Na, reikia buti visus paskaicius. As tikrai nesu.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 09 19, 15:42)
Na, reikia buti visus paskaicius. As tikrai nesu.

Aš nei vieno nesu skaičiusi biggrin.gif Bet turiu namie Murakamio, Outs ir Pynčono knygų ax.gif
Atsakyti
Laba,
pagaliau pradejau skaityt "Vanduo drambliams", pati pradzia dabar, tai nepasakyciau, kad kazkuo labai ypatinga. Bet skaitos lengvai smile.gif
Atsakyti