Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 27 namučiai

QUOTE(katilina @ 2010 09 19, 17:57)
Čia sudėtingas atvejis. Pirmiausia turiu nusipirkti naują fotiką, nes senas iš arti gerai nebetraukia, nesimatys knygų pavadinimų. Tada reikia išmokti, kur tas nuotraukas įdėti ir kaip jas įkelti, kad visos pamatytų (gėda ir sakyti, bet man net avataro neišeina įsidėti  blush2.gif ).  smile.gif

O aš vis noriu klausti, kodėl tu be avataro biggrin.gif Juk nėra sunku jį užsidėti ax.gif Fotkink ir iš toli, nesvarbu matyt tuos viršelius, bendro vaizdo reikia biggrin.gif O kaip įkelti foto aš tave pamokysiu, nieko sunkaus ten ax.gif
Papildyta:
Oskaro meilės laiškai
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2010 09 19, 14:10)
Fatimallaa, tai sakau, jei nori, pirk ją smile.gif Arba gal turi ką nors kas man patiktų? (na pasižiūrėk su knyga tarp mano norimų perskaityti...) smile.gif Nes aš jos tikrai neketinu skaityt, nei kažkas iš mano šeimos... smile.gif 4u.gif

Tai, net nežinau ką čia keisti. O kokios kainos nori? Labai norėčiau jos, bet aš penktadienį užmokėjau už mokslus, tai net nežinau unsure.gif Tu geriau parašyk kiek norėtum
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 09 19, 16:42)
Pukis miau ir yra Vaivira  biggrin.gif  Ji tik niką pasikeitė  ax.gif

doh.gif tai gal nereik taip garsiai.. gal zmogus nebe reikalo ta padare lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
nu kokių 17lt.
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 09 19, 18:13)
doh.gif tai gal nereik taip garsiai.. gal zmogus nebe reikalo ta padare lotuliukas.gif  4u.gif

Kad jau ne as pirma ta parasiau tongue.gif
Atsakyti
Prisidedu prie sveikinimu bigsmile.gif bigsmile.gif
birthday.gif birthday.gif birthday.gif birthday.gif birthday.gif birthday.gif
Papildyta:
QUOTE(Papugele @ 2010 09 19, 18:15)
Kad jau ne as pirma ta parasiau tongue.gif

O ar as tau ta posta parasiau? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 09 19, 18:17)
Papildyta:
O ar as tau ta posta parasiau? g.gif  4u.gif

doh.gif tai matai, kad nebematau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 09 19, 18:20)

Nuo skaitymo regėjimas suprastėjo? biggrin.gif
------------------------------------------------
Užsisakau kurti 29 temą, galima? blush2.gif nes 28 kažkas jau nori kurti, kiek pamenu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 09 19, 18:20)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif metai daro savo lotuliukas.gif tongue.gif juokaunu te 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 09 19, 16:26)
Sena.lt Tobula paveiksla uz 15 lt parduoda.  4u.gif

As laukiu naujos PICOULT knygos wub.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 19, 17:22)
Nuo skaitymo regėjimas suprastėjo?  biggrin.gif
------------------------------------------------
Užsisakau kurti 29 temą, galima?  blush2.gif  nes 28 kažkas jau nori kurti, kiek pamenu  biggrin.gif

Kurkit kurkit, cia tik spek skaityt tongue.gif

as irgi prisidedu prie sveikinimu happybday.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 19, 14:45)
Rašytojas ir vertėjas J.Gimberis: „Ateitis galbūt priklauso elektroninėms knygoms, bet tik popierinę gali skaityti vonioje ar ant sofos dešrą grauždamas.“

kokia graži citata wub.gif pritariu drinks_cheers.gif popierinės niekada neatstos elektroninė schmoll.gif

QUOTE(Dorifore @ 2010 09 19, 15:41)
Ar žinot, kad spalio mėnesį jau sužinosim Nobelio premijos laureatą  bigsmile.gif  O pretendentai šiemet yra:

Kam skirtumėt jūs?  bigsmile.gif

Murakamiui, nes tik šis man girdėtas biggrin.gif

o jei rimtai, kadangi beveik visų nepažįstu,o Murakamį pažįstu, bet neskaičiau, tai net ir nežinočiau lotuliukas.gif blush2.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 19, 18:22)
Užsisakau kurti 29 temą, galima?  blush2.gif  nes 28 kažkas jau nori kurti, kiek pamenu  biggrin.gif

jei nepavogsit mano idėjos, 30 noriu kurti aš bigsmile.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Pukis miau, su gimtadieniu
bigsmile.gif

ir dažniau rodykis, nes jau nebelabai pamenu, kada mačiau tave čia paskutinį kartą blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Pūkis miau su gimtadieniu 4u.gif
user posted image
QUOTE(Gegytė @ 2010 09 19, 16:14)
nu kokių 17lt.

ok, galima aš tau kiek vėliau duosiu atsakymą (dar nežinau kada mb pinigėlius perves)
Atsakyti