Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 27 namučiai

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 09 19, 18:50)

ok, galima aš tau kiek vėliau duosiu atsakymą (dar nežinau kada mb pinigėlius perves)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2010 09 19, 18:47)
jei nepavogsit mano idėjos, 30 noriu kurti aš  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

Gal nepavogsiu, nežinau biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 09 19, 18:13)
doh.gif tai gal nereik taip garsiai.. gal zmogus nebe reikalo ta padare lotuliukas.gif  4u.gif

Tai, kad ji kai pasikeitė pati pranešė čia, tad nieko blogo nepadariau tongue.gif
Atsakyti
Sveikos blush2.gif 4u.gif ax.gif

Visų pirma labai ačiū už sveikinimus 4u.gif 4u.gif Smagu, kad nepamiršot, bo aš jau Jus apleidau visai blush2.gif Vasarą tai nebespėjau su tempais Jūsų visai, dar ir pati atostogavau, o dabar gal jau būtų laikas grįžti į šeimą, gerokai padidėjusią bigsmile.gif biggrin.gif Jau kas kursit kitą temą, tai pataisykit mano nicką, kad nebūtų daugiau painiavos ax.gif

Jei į temą, tai neseniai visai atsitiktinai perskaičiau dvi knygas, susijusias su psichiatrijos tema ir ligoninėn, tai P. Coelho "Veronika ryžtasi ir mirti" ir L. Panduro "Fernas iš Danijos". Pirmoji man didelio įspūdžio nepaliko, nors tikėjausi daugiau unsure.gif Sakyčiau, yra tikrai daugiau geresnių knygų ir filmų ta tema (apie gyvenimą, kai tau lieka gyventi nedaug...). O antroji susiskaitė geriau, bet vėlgi pasirodė per daug ištęsta...Žmogus po avarijos praranda atmintį ir bando susivokti, kas jis buvo ir kokį gyvenimą gyveno...Be atminties lyg ir lengviau gyventi, niekas neslegia, bet iš kitos pusės, taip irgi labai sunku, žiūrėti į žmoną, vaikus ir neprisiminti, tuo labiau, jog Fernas buvo gerokai prisidirbęs praeitame gyvenime...

Žodžiu, po psichiatrijos norėjau ko nors jaukaus ir malonaus, pradėjau M. Levy "O jeigu taip būtų buvę iš tikrųjų..." Kol kas labai patinka, tikiuos paskaityti dar prieš miegą, jei nenulūšiu (pašventėm jau vakar su draugais, sunku šiandien, kaip amber123 sako, metai daro savo doh.gif
Papildyta:

Dorifore, pranešiau, bet neakcentavau garsiai, kas iš ko pasikeitė, bet tiek to, vis tiek viską jau išviešinot rolleyes.gif cool.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukis_miau: 19 rugsėjo 2010 - 18:09
QUOTE(Pukis_miau @ 2010 09 19, 19:08)
Jei į temą, tai neseniai visai atsitiktinai perskaičiau dvi knygas, susijusias su psichiatrijos tema ir ligoninėn, tai P. Coelho "Veronika ryžtasi ir mirti" ir L. Panduro "Fernas iš Danijos". Pirmoji man didelio įspūdžio nepaliko, nors tikėjausi daugiau  unsure.gif Sakyčiau, yra tikrai daugiau geresnių knygų ir filmų ta tema (apie gyvenimą, kai tau lieka gyventi nedaug...). O antroji susiskaitė geriau, bet vėlgi pasirodė per daug ištęsta...Žmogus po avarijos praranda atmintį ir bando susivokti, kas jis buvo ir kokį gyvenimą gyveno...Be atminties lyg ir lengviau gyventi, niekas neslegia, bet iš kitos pusės, taip irgi labai sunku, žiūrėti į žmoną, vaikus ir neprisiminti, tuo labiau, jog Fernas buvo gerokai prisidirbęs praeitame gyvenime...

"Veronika" guli ir laukia savo eilės, kada ją perskaitysiu smile.gif
O antroji tavo paminėta sudomino mane pagal aprašymą, tai irgi staigiai užsisakiau bibliotekoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 09 19, 18:44)
As laukiu naujos PICOULT knygos  wub.gif

mmm wub.gif wub.gif

Kurkit kurkit, o tai paskutinį kartą ilgai be namų buvom unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 09 19, 19:03)
Tai, kad ji kai pasikeitė pati pranešė čia, tad nieko blogo nepadariau  tongue.gif

doh.gif va matai ka pridirbai.. garsiai neviesino.. jei zm keicias tai nebe reikalo 4u.gif supratingumo daugiau moterie lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 19 rugsėjo 2010 - 18:15
QUOTE(_Only_ @ 2010 09 19, 19:11)
Kurkit kurkit, o tai paskutinį kartą ilgai be namų buvom  unsure.gif

O tai kas neleido kurti toms, kurios prie kompiuterio sėdėjo? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 19, 19:15)
O tai kas neleido kurti toms, kurios prie kompiuterio sėdėjo?  cool.gif

aš kaip sukursiu, tai daugiau nebenorėsit tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 09 19, 19:13)
doh.gif va matai ka pridirbai.. garsiai neviesino.. jei zm keicias tai nebe reikalo 4u.gif supratingumo daugiau moterie lotuliukas.gif

Viešino, parašė čia postą, gerai tą pamenu. Iš kur tada būčiau žinojus doh.gif O jeigu negalima to garsiai sakyt, tai reikia perspėti iš anksto.
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 09 19, 19:28)
Viešino, parašė čia postą, gerai tą pamenu. Iš kur tada būčiau žinojus  doh.gif O jeigu negalima to garsiai sakyt, tai reikia perspėti iš anksto.

Dabar ir aš pamenu, kad tikrai sakė, kad pasikeitė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 09 19, 19:28)
Viešino, parašė čia postą, gerai tą pamenu. Iš kur tada būčiau žinojus  doh.gif O jeigu negalima to garsiai sakyt, tai reikia perspėti iš anksto.

Tai gal pageltoninus buvo 4u.gif biggrin.gif koks skirtumas.. juokauju as 4u.gif bet as biski kitaip suprantu, man ir sakyt nereik.. nes zmogus nica keicia manau ne seip is neturejimo ka veikt biggrin.gif ok, baigiam.. tik taip pasakiau drinks_cheers.gif
Miau kic kic kic puki jopsikmat kur dingai.. gelbek doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 19 rugsėjo 2010 - 18:30