Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 27 namučiai

QUOTE(reeva @ 2010 09 19, 21:08)
Kokį pyragą išsikepiau  wub.gif  Girtis negražu,bet saldumynai man gaunasi biggrin.gif

Suintrigavo ir paliko nežinioje lotuliukas.gif. Koks pyragas? mirksiukas.gif Iš tikrųjų man patikdavo vakarais įsivinioji į kokį šiltą pledą su arbata, skaniu pyragu ir vertinga knyga thumbup.gif. Dabar beveik viskas tas pats vyksta, tik be pyragų sad.gif. Pyragėlius degustuoju su rytine kava mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,gal kuriai obuoliukų?(abalių)
grįžau,kankinuosi su "Man nevalia tavęs mylėti" Rekomenduoju jums....NESKAITYKIT!!!
Ir gal galit priverst mane ją mest velniop?
Atsakyti
obuolių tik kaip visada patobulinau receptą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(1cesna1 @ 2010 09 19, 21:53)
Dabar pas mane prie lovos spintutės guli pradėta Popiežė Joana  thumbup.gif

\

Nu ir kaip? bigsmile.gif as jau ryt baigsiu
Atsakyti
QUOTE(Skiautelė @ 2010 09 19, 22:12)

grįžau,kankinuosi su "Man nevalia tavęs mylėti"  Rekomenduoju jums....NESKAITYKIT!!!

o apie ką ji? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(1cesna1 @ 2010 09 19, 21:53)
Sveikos, knygų mylėtojos  mirksiukas.gif

Paskaitinėju karts nuo karto jūsų nuomones, rekomedacijas ir šiaip paplepėjimus  thumbup.gif. Nusprendžiau pakalbinti jus, nes matau, kad apie Aklumą šneka pasisuko. Tai noriu paklausti, ar yra filmas pagal  to paties pavadinimo Jose Saramago knygą? Hm... net nežinau ar norėtųsi pamatyti... Perskaičiau ką tik šią knygą. Kažkaip be nuomonės! Tiesiog... Dabar pas mane prie lovos spintutės guli pradėta Popiežė Joana  thumbup.gif

yra filmas "Aklumas" 4u.gif mačiau praeitais metais, bet žiaurokas toks blush2.gif

QUOTE(Skiautelė @ 2010 09 19, 22:12)
Sveikos,gal kuriai obuoliukų?(abalių)
grįžau,kankinuosi su "Man nevalia tavęs mylėti"  Rekomenduoju jums....NESKAITYKIT!!!

įdomesnių knygų neturi, kad šitą kankini? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 09 19, 21:13)

Nu ir kaip? bigsmile.gif  as jau ryt baigsiu

Kadangi, dar net 100-ojo psl nepasiekiau, tai nuomonė gali kisti. Tačiau mano simpatijas kol kas tikrai ji pelnė mirksiukas.gif Kiek suprantu, abejingų šiam veikalui, nėra?! Gal klystu... lotuliukas.gif
Atsakyti
Yra trys knygos,dėl kurių nepaliauju seilėtis ir kitiems rekomenduoti:"Popiežė Joana","Moteris Berlyne" ir "Kuždesys" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Only_ @ 2010 09 19, 21:16)
yra filmas "Aklumas"  4u.gif mačiau praeitais metais, bet žiaurokas toks  blush2.gif

Na, jei filme smulkmeniškai atkartoti tie vaizdai, turėtų būti žiaurokas...
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 09 19, 22:17)
Yra trys knygos,dėl kurių nepaliauju seilėtis ir kitiems rekomenduoti:"Popiežė Joana","Moteris Berlyne" ir "Kuždesys" biggrin.gif

ši tai man didesnio įspūdžio nepaliko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_Only_ @ 2010 09 19, 22:21)
ši tai man didesnio įspūdžio nepaliko  blush2.gif

nu va,tame ir smagumas,kad kiekvienai skirtingai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 09 19, 21:17)

Traukiam į sąrašą thumbup.gif. Šiek tiek pagooglinau apie šias dvi smile.gif. Man turėtų patikti mirksiukas.gif
Atsakyti