Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 27 namučiai

Labas rytas 4u.gif

Aistuliaa, aciu uz tema 4u.gif

Registruojuosi su vakar perskaityta Sandros Brown "Sveika, tamsa" user posted image
Tai antroji sios rasytojos knyga, kuria perskaiciau. Pirmoji - "Salcio faktorius", man padare zymiai didesni ispudi. "Sveika, tamsa" pasakojimas apie moteri - Peris, kuri begdama nuo savo praeities vengia zmoniu. Isidarbina radijo laidos vedeja, taciau niekada nesirodo viesumoje. Viska aukstyn kojomis apvercia vienas anonominis skambutis. Vyras prisistates Valentinu, sakosi zinas Peris praeities paslaptis ir grasina nuzudyti nepilnamete mergaite, o veliau susidoroti ir su ja pacia. Peris kreipiasi i policija, prasideda Valentino paieskos. Visas veiksmas sukasi apie prostitucija, nepilnametes paaugles kurios pardavineja savo kuna uz tai, kad galetu nusipirkti madingu drabuziu, batu. Nemazai sekso scenu, daug itariamuju. Intriga islaikyta iki paskutinio puslapio. Sios knygos nerekomenduosiu skaityt. Sakyciau eilinis detektyvas, geriau savo laika skirti prasmingesnei knygai smile.gif

Na, o siandien pradesiu Jodi Picoult "Kitas gyvenimas".
Atsakyti
Labas rytas ax.gif

Gal kas skaitė "Ulisą" ir gali pasakyti ar tos dalys viena su kita labai siejasi, ar galima perskaityti vieną, o po kurio laiko kitą? (kaip su "Žiedų valdovų" ar "Hariu Poteriu"...)

Randu namie tik pirmą dalį unsure.gif
Atsakyti
Vakar pradėjau Kinišką skraistę. Na kaip pradžia, tai visai normaliai skaitosi, tik dar labai ypatingai neįtraukė, o detektyvas turi "įtraukti"
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Nugi baigiau skaityti AKLUMA. Knyga siurpi ir tikrai kartais pritruksta kvapo ja beskaitant. Aisku visiems aisku, kad tai nerealu - fantastika, bet visada isivaizduodavau pasaulio pabaiga kaip potvyni, o jei atsitiktu kaip sioje knygoje - butu daug daug baisiau.
Vietomis labai erzina dialogu nebuvimas, bet ai.... biggrin.gif tuo si knyga ir issiskiria is kitu. Nezinau kodel jos neispirko, kodel ja nukainojo, man ji tikrai verta visos sumos be jokiu akciju. Zodziu kiekviena save gerbianti knyge turetu ja perskaityti - be jokiu abejoniu. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 09 16, 10:06)
Zodziu kiekviena save gerbianti knyge turetu ja perskaityti - be jokiu abejoniu.  drinks_cheers.gif

Mane sis sakinys erzinanciai veikia. Nepriklausomai nuo rekomenduojamos knygos ir ji pavartojusio asmens.
Atsakyti

Pradedu skaityti Katzenbacho ANALITIKA, nors labai po AKLUMO noreciau romantikos ir graziu zodziu, bet SS laukia sios knygos, todel iki jai griztant turiu perskaityti..
Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2010 09 16, 09:09)
Mane sis sakinys erzinanciai veikia. Nepriklausomai nuo rekomenduojamos knygos ir ji pavartojusio asmens.

Nesierzink mirksiukas.gif juk tai tik rekomendacija, o ne prievole. As pati niekada sios knygos nebuciau perskaicius, jei ji nebutu cia rekomenduota smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medeinaa @ 2010 09 16, 09:39)
Randu namie tik pirmą dalį  unsure.gif

Turi pirmą dalį? bigsmile.gif Labai daug kas jos ieško. Neskaičiau, bet norėčiau ax.gif
Atsakyti
Labai norėčiau po šitos temos naują sukurti aš. Jau pasiėmiau gerą knygą, iš kurios imčiau gabaliuką teksto įžanginiam žodžiui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2010 09 16, 09:27)
Labai norėčiau po šitos temos naują sukurti aš. Jau pasiėmiau gerą knygą, iš kurios imčiau gabaliuką teksto įžanginiam žodžiui blush2.gif

drinks_cheers.gif as sutinku, bile tik kad ne as tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 09 16, 10:28)
drinks_cheers.gif  as sutinku, bile tik kad ne as  tongue.gif

Aš jau "spirgu" biggrin.gif
Atsakyti
Perskaičiau "Vanduo drambliams" thumbup.gif patiko labai. taip ir nesupratau, kaip tuos dramblius ten girdydavo mirksiukas.gif tongue.gif

db skaitau "Gudrioji nuodų virėja". nuo pat pirmų puslapių kaip tai sukrėtė, baisu... jau įpusėjau, tikrai įdomi. ir labai tiko po "Vanduo drambliams" - pagyvenusių žmonių tema blush2.gif tik ši labai skiriasi nuo pirmosios, žinoma.
Atsakyti
Gal kas galėtų porą žodžių pasakyti apie Gutausko Vilko dantų karolius?
Atsakyti