Įkraunama...
Įkraunama...

Delti

gal yra vairuojančių Delti Cat?
user posted image
Kompaktiškiausia važiuoklė
Ilgiausias lopšys
Lopšio ilgis 84 cm, plotis 35 cm

kokie įspūdžiai?

negi niekas nesidomėjote? smile.gif
Atsakyti
Mes vazinejame su Delti Premier vezimuku, bet kai rinkomes, tai ciupinejom ir Cat modeliuka, tik senesnes kolekcijos, nei sioje nuotraukoje. Tai lopsys is tikruju didelis ir erdvus, sportine dalis dabar man atrodo daug geresne nei buvo tada. Tik pamenu nepatiko vienas dalykas, kad buvo labai kieta vaziuokle.
Atsakyti
Turiu klausimeli, gal kas jau turit Delti Rome vezimeli, labai mazai info apie verysad.gif ir mazai kas jais prekiauja ar jie nepopuliarus, nepatvarus?
Atsakyti
Man irgi susidaro vaizdas, kad Delti vezimeliai kazkodel nera populiarus, nors bent jau klasikiniu modeliu kategorijoje man jie atrodo tikrai gerai. Jau minejau, mes vazinejomes su Premier modeliuku, o jo vaziuokle labai panasi i Rome, tai turetu buti tikrai patvarus, nes mes saviski visokiais keliais isbande esam ir atsiliepimai geri smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylia: 07 gruodžio 2010 - 23:39
Aciu Mylia uz komentara bigsmile.gif ,
vis kazkaip jau noriu pirkti, bet paskui pradedu kitu ieskoti supamu klasikiniu vezimeliu, bet nieko kito neisirenku, ar yra kokiu dideliu minusu jam, isskyrus svori?
Atsakyti
Konkreciai sita Roma modeliuka tai tik maciusi parduotuveje esu, tai nieko pasakyti negaliu. O musu Premier'as tai man patinka. Labai minkstas, vaikui tikrai patogus, tinka tiek musu labai nekokiems saligatviams, tiek uzmiescio keliukams, didelis erdvus lopsys, sportine dalis guldosi 180 laipsniu, tad tinka ir dar nesedinciam vaikui. Kiek naudojam niekas nesuluzo, rankena nekliba, del girgzdejimo tepem tik viena karta ax.gif O svoris tai taip, didelis, as visa vezima laikydavau bagazineje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylia: 08 gruodžio 2010 - 16:49
supratau, jau kaip ir apsispredziau del delti vezimelio, dabar tik sprendziu ar Roma ar Premier smile.gif aciu uz pagalba, negalvojau, kad taip sunku bus issirinkti vezima rolleyes.gif
Atsakyti
sveikutes,mane domina delti premier vezimukas bet info isvis nera apie juos,gal galit labiau papasakot kas turit,noreciau isigyti tik lopsi,ar taip parduoda?jei ne tai su kedute,gal bent jau kainas kas zinot 2 in 1 komplektacijos.
ir kaip autokedute ar gera?kokios firmos tinka?
Atsakyti
Siek tiek apie Premiera rasiau virsuj ax.gif Gal klauskit konkreciai, kas Jus domina. Siaip yra normalus geras vezimas su klasikine vaziuokle, didelis lopsys, minkstai vaziuosit per visokius pavirsius. Tik sunkus. Jei planuojat ji nesioti, siulau ieskoti kito modelio, nebent esat labai labai stipri moteris smile.gif
Del galimos komplektacijos geriausia klauskit paciu 'Mazylio ratu', kurie siais vezimeliais ir prekiauja.
Autokedute man patiko tuo, kad turi toki dekliuka visai mazam leliukui ir kad joje vaikas guli pakankamai issitieses.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylia: 11 sausio 2011 - 20:22
aha skaiciau ka rasete anksciau,ir jau mazylio ratuose uzklausiau bet parduoda tik 3 in 1,tai man kaip ir netinka,meginsiu internete paziuret berods maciau 2 in 1 kazkas pardavinejo,kazkokia parduotuve.
ar as klystu ar ant naujausio modelio ratai priekiniai kazkiek sukinejasi?nes va ziuriu mazykio ratuose modelis tas mano norimas kaip ir nuotraukose su pasisukusiais ratais.
ir kokios firmos kaip vadinasi autokedute?
Atsakyti
As irgi "vairuoju" Delti cat ir esu labai patenkinta. Is tiesu superinis lopsys, vazinejomes iki 11 menesiu, nes lopsys erdvus ir ilgis 80 cm! Ir tuo labiau rudeni ir ziema maziukui silciau thumbup.gif Lopsyje dar yra dvi nugareles padetys dvi padetis - pusiau gulima ir visiskai sedima, kas labai patogu, kai jau vaikutis sedi. Dabar jau sportineje dalyje, kurioje nematomai ir kartu patogiai imontuota ir apsauga nuo lietaus/sniego. Kedute auto mes turejome X landerio, nes tie patys gamintojai ir jinai tinka ant Delti vaziuokles. Vaziuokle labai kompaktiska, lengva islankstyti ir sudeti. Mums labai patinka sis variantas thumbup.gif O svarbiausia, kad garantija 2 metai! thumbup.gif

user posted image
[/QUOTE]
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Atsakyti
[quote=Darlingkrbe,2011 02 07, 22:55]
As irgi "vairuoju" Delti cat ir esu labai patenkinta.
user posted image
[/QUOTE]
[/QUOTE]
[/QUOTE]
[/quote]
O ar nekrato vaiko vaziuojant nelabai lygiu keliu? Nes man kazkada pasirode, kad vaziuokle sio modelio gana kieta g.gif
Atsakyti