Įkraunama...
Įkraunama...

Delti

QUOTE(Mylia @ 2011 02 13, 13:59)
Aciu uz informacija  4u.gif O Mazylio ratuose turi apziurejimui visus tuos vaziuokliu modelius, kurie nurodyti tam http://www.navington...rodukty/lang/en tinklapy?

Taip vaziuokliu modeliai yra visi Caravel, Galeon, Corvet ir Finn. O spalvytes: kremine, melyna su balksva ir rusva.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristesnamai: 13 vasario 2011 - 12:35
Tada as dar paklausiu,jei galima blush2.gif jei ziurejot, kuo ypatinga sita vaziuokle Corvet? http://www.navington...-corvet/lang/en Ar ji minksta? Nes joje tarsi tu lingiu,ant kuriu vezimelis supasi nesimato g.gif
Atsakyti
kaip smagu kad apraset apie vezimeli,dabar dar labiau jo noriu smile.gif planuoju pati savaitgali nuvaziuoti i vilniu ju apziureti,dabar tik apie juos vien ir temastau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2011 02 13, 17:27)
Tada as dar paklausiu,jei galima  blush2.gif jei ziurejot, kuo ypatinga sita vaziuokle Corvet? http://www.navington...-corvet/lang/en Ar ji minksta? Nes joje tarsi tu lingiu,ant kuriu vezimelis supasi nesimato  g.gif

Taip jus teisi Corvet modeliukas be tu lingiu, ir man atrodo sio modeliuko priekiniai ratai nesisukineja, bet sudedant remas kazkaip kompaktiskiau susilanksto.
Oi bijau kad kazko netaip prirasyciau, nes konkreciai domejausi Caravel modeliu ax.gif
Atsakyti
as ir caravel zadu imti,o tai ratai ten kaip sukiojai?ar patogu?nes kiek pagal nuotraukas ziuriu tai aplink ai nesiuka savo tai va kazi ar patogu?
as jau laukiu savaitgaliu kada vaziuosim apziureti smile.gif
Atsakyti
Kiek ziurejau is nuotrauku, tai man atrodo ta caravel vaziuokle tai tas pats kaip Delti Premier arba Delti Leo modeliai,nes atrodotai identiskai, tik gal kokie niuansai atnaujinti ir sitoj kolekcijoj spalvos naujos ir grazios. Va kitos dvi klasikines vaziuokles tai kazkas naujo.
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2011 02 14, 17:11)
Kiek ziurejau is nuotrauku, tai man atrodo ta caravel vaziuokle tai tas pats kaip Delti Premier arba Delti Leo modeliai,nes atrodotai identiskai, tik gal kokie niuansai atnaujinti ir sitoj kolekcijoj spalvos naujos ir grazios. Va kitos dvi klasikines vaziuokles tai kazkas naujo.

man kaip nemaciusei nei vieno tai sunku isivaizduot biki smile.gif
Atsakyti
Tai galesit nuvaziuot, pagaliau viska apziureti, palyginti ir cia papasakoti smile.gif
Atsakyti
As " Mazylio ratuose" vaziavau apziureti Delti Premier modeliuko, bet konsultantas sake kad viskas sio modelio jie jau nebeprekiaus, todel pristate Navington kurie yra is naujos kolekcijos.
Na ir visai nenuliudau nes man irgi pasirode kad nieko ten per daug nesiskiria nuo Premier vaziuokles, lopsiai irgi panasus thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Mylia,2011 02 08, 01:20]
[/QUOTE]
[/QUOTE]
[/quote]
O ar nekrato vaiko vaziuojant nelabai lygiu keliu? Nes man kazkada pasirode, kad vaziuokle sio modelio gana kieta g.gif
[/quote]

Na nepastebejau, tikrai nei karto nera pabudes del kelio nelygumo mirksiukas.gif O keliu visokiu mateme smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ewelina @ 2011 02 14, 14:06)
as jau laukiu savaitgaliu kada vaziuosim apziureti smile.gif

Ar buvot savaitgali nuvaziave apziureti vezimeliu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2011 02 21, 23:42)
Ar buvot savaitgali nuvaziave apziureti vezimeliu? smile.gif

nea,dar nebuvom,laukiam kol mama gales pabuti su vaikiuku tada vaziuosim,bet greiciausiai tai po poros savaiciu kai grys is ligonines,tada iskart parasysiu savo pastebejimus smile.gif
Atsakyti