Įkraunama...
Įkraunama...

Oro kondicionierius

QUOTE(kristinele83 @ 2009 05 04, 21:51)
drinks_cheers.gif uz atsakymus "auksarankiams"
Montavimo kainos, beje, siemet prasideda nuo 400 lt  mirksiukas.gif

g.gif kai be popieriu visda pigiau nestuke.gif Buvau sian sporto klube impuls sakes kaip blogai sugedo ten matyt visi kondicionieriai prakaitu dvokia fui verysad.gif
Norejosi begti kuo greiciau is ten
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo djbzykas: 04 gegužės 2009 - 20:58
QUOTE(g00te @ 2009 05 01, 18:03)

angi, tikrai galima kondicionieriumi ir sildytis.

o butas keliu kambariu? daugiau info reikia.

QUOTE(djbzykas @ 2009 05 03, 19:03)
schmoll.gif  kiek kambariu bute? nes tau vienas kondicionierius as taip manau nelabai istemps, kondicionierius yra skirtas vienai patalpai. na zinoma gal oras ir pavaikscios po visus kambarius jei visos bus be duru unsure.gif Todel siulau pradzioje gerai apsvarstyti kurias patalpas noretum kondicionuoti,

LG kondicionieriai visi sildo iki -5laipsniu,  bet ju tarpe yra net tokiu, kurie sildo net kai lauke -25 laipsniai, cia aisku ir kaina visai kita. Bet jie taupo el energijos iki 40 proc. negu paprastas kuris sildo iki -5, taip pat toks kondicionierius ir tyliau dirba ir pribombasu daug turi.

pas mus 4 kambariai, 75 kvadratai mirksiukas.gif
butas senam name, vasara is karscio nemirstam, bet mane laabai suintrigavo, kad galima sildytis su kondicionierium.
nusipjautume sau vamzdzius, ir parodytume vilniaus energijai spyga. juokauju, taip drastiskai gal ne, bet paskaiciuot, kiek reiktu investuot, ir kada tas atipirktu, butu labai idomu 4u.gif
Atsakyti
del energijos taupumo, kai kurie kondikai valgo elektros maziau nei saldytuvas doh.gif tik nezinau su kuriuo palyginti 4u.gif
Atsakyti
Mano uosviai sia ziema sildesi su kondicionieriumi. Berods pas juos kazkurio modelio SAMSUNG. Per menesi sake apie 50 lt isejo - sakyciau, tai juokinga suma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinele83 @ 2009 05 05, 11:05)
Mano uosviai sia ziema sildesi su kondicionieriumi. Berods pas juos kazkurio modelio SAMSUNG. Per menesi sake apie 50 lt isejo - sakyciau, tai juokinga suma mirksiukas.gif

Vien su kondicionieriumi? Ar čia buvo papildomas šilumos šaltinis? Nes teoriškai aš abejoju, kad tai gali būti pigu, bet praktiškai gal klystu bigsmile.gif. Šaldymui kondicionierius gal ir nedaug elektros ima, kaip ir šaldytuvas, bet visi šildantys prietaisai paprastai ryja daug g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2009 05 05, 15:06)
Vien su kondicionieriumi? Ar čia buvo papildomas šilumos šaltinis? Nes teoriškai aš abejoju, kad tai gali būti pigu, bet praktiškai gal klystu bigsmile.gif. Šaldymui kondicionierius gal ir nedaug elektros ima, kaip ir šaldytuvas, bet visi šildantys prietaisai paprastai ryja daug g.gif

Deja, klysti mirksiukas.gif senam name ju kambarelis ~25kv. daugiau papildomu silumos saltiniu jie neturi 4u.gif
Atsakyti
4u.gif TAIP TIKRAI IMANOMA SILDYTIS VIEN KONDICIONIERIUMI, VISKAS PRIKLAUSO NUO ORO LAUKE, NES VIENI KONDIKAI SILDO KAI LAUKE MAKSIMUM IKI -5 LAIPSNIU, O TAIP PAT YRA KURIE SILDO NET ESANT -25 LAIPSNIAMS SALCIO mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2009 05 05, 14:06)

mes paskaiciavom,kad kondicionierius sildymui yra gerokai geriau,ypac tada kai greitai reikia susildyti norima patalpa pvz. naujagimiui maudyniu patalpa
Atsakyti
tai gal tada dar kas gali ziniom ne tik apie paciu irenginius pasidalint, bet ir finansinem tongue.gif
o kokios butu islaidos isirengt kondicionieriu(patys kondisai ir ju irenginiai, be darbu kainu) sildanti iki -30 laipsniu 75 kv. bute?
Atsakyti
QUOTE(angi @ 2009 05 07, 14:25)
tai gal tada dar kas gali ziniom ne tik apie paciu irenginius pasidalint, bet ir finansinem  tongue.gif
o kokios butu islaidos isirengt kondicionieriu(patys kondisai ir ju irenginiai, be darbu kainu) sildanti iki -30 laipsniu 75 kv. bute?

50 KV. patalpai:
SAMSUNG ~ 3000 LT (IKI -15 TEMPERATURA);

Atsakyti
tau reiktu vieno isorinio kondicionieriaus, ir tiek vidiniu kiek yra kambariu. Vistiek vienas kondikas visus kambarius neistems, pas tave gi ne vienas 75 kv kambarys.
Atsakyti
QUOTE(gintare.p @ 2009 05 07, 12:13)
mes paskaiciavom,kad kondicionierius sildymui yra gerokai geriau,ypac tada kai greitai reikia susildyti norima patalpa pvz. naujagimiui maudyniu patalpa

naujagimiui geriausia prišildyti vonią, labai greitai - paleidi per dušą karštą vandenį (arba geriausia tai pats lendi po dušu) ir prišyla labai greitai. tik reikia nejungti vonios ventiliatoriaus.

o man tai britkus dalykas kai kondicionierius šildo - tada nuo sauso oro net skura lupasi, jau nekalbu apie išdžiūvusią kvėpavimo sistemą doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žanė: 09 gegužės 2009 - 18:15