Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel USA 2011

QUOTE(Carammell @ 2011 01 21, 11:51)
Kodėl būtent kambarinėmis? Aš tiek atsiliepimų apie šį darbą girdėjau, kad net pagalvot apie jį nenoriu.
Aišku, jei siūlys TIK ŠĮ darbą ir nieko daugiau, tai teks rinktis, bet pati jo tikrai neieškočiau  schmoll.gif Gerai pagalvok  smile.gif

Kodel taip sakai? Ka turi pries? gal zinai kazka, ko as nezinau smile.gif tiesiog tris metus dirbau viesbuty Nidoj ir man labai tiko bei patiko jis, nei vieno minuso nepasakyciau. wink.gif
Atsakyti
Kokiuose, universitetuose studijuojat?

Mes VDU, sesija baigsis birželio 10d., jau is patirties žinom, kad su vienu dėstytoju tartis neįmanoma, net į kalbas nesileidžia, o jo egzaminas į sesijos pabaigą nusimato unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agniesxa: 23 sausio 2011 - 12:04
Jo, teks jau eiti šio semestro pradžioje ir pradėti tartis su dėstytojais, kad bent galėtum kažką planuoti į ateitį. Mergina, su kuria važiuoju, jau pernai darėsi išankstinę sesiją, tai pasakojo apie savo nuotykius ir pykčius su prodekane ir pan. Pas mus oficialiai yra uždrausta, tačiau kaip supratau prodekanė duoda neoficialų leidimą, todėl viskas priklauso nuo dėstytojų, ar jie geranoriškai sutinka ar ne. Pas mus irgi vienas dėstytojas bus kirvis, pas kurį net bijau eiti, kad neužmėtytų savo storom knygom, kai išgirs mano prašymą biggrin.gif
O mokausi VU Filosofijos fakultete. Sesija tik birželio 3 d. prasideda ir baigiasi birželio pabaigoj :/ Tikiuosi pavyks kaip nors viską suderint.
Atsakyti
QUOTE(dovifly @ 2011 01 22, 18:05)
Jo, mano irgi MA, Cape Cod pusiasaly. O kodėl jau nebeišeina?

Aš tai labai nerimauju dėl sesijos, kad tik pavyktų man atsikelt tuos egzaminus, nes pas mus neleidžia išankstinės darytis dėl darbo, užsienio ir pan.

viskas buvo kaip ir sutarta, bet po to sulaukiau zinutes kad grizta kazkas ir praeitu metu ir prioritetus teikia jiem smile.gif
Atsakyti
O sakykit, ar yra koks amziaus limitas W&T?
Atsakyti
Ka manote apie toki darba:
Rytais padeti patiekti pusrycius, veliau pastato prieziura, kad aplinkui viskas tvarkinga butu, veja ir pan., padazyti gali reiketi, vnz cleaningas. Ir siaip ivarios smulkios uzduotys. Moka 8,5 per hour, jeigu isdirbi iki sutarties pabaigos 50 centu bonusa uz visa laikotarpi. Bustas 80 per savaite. Darbas nuo 7 iki 1-2 val. dienas dirbti.
Atsakyti
QUOTE(Not_responding @ 2011 01 23, 19:14)
Ka manote apie toki darba:
Rytais padeti patiekti pusrycius, veliau pastato prieziura, kad aplinkui viskas tvarkinga butu, veja ir pan., padazyti gali reiketi, vnz cleaningas. Ir siaip ivarios smulkios uzduotys. Moka 8,5 per hour, jeigu isdirbi iki sutarties pabaigos 50 centu bonusa uz visa laikotarpi. Bustas 80 per savaite. Darbas nuo 7 iki 1-2 val.  dienas dirbti.

Skamba neblogai smile.gif O kokioj cia valstijoj?
Atsakyti
QUOTE(Paranoia @ 2011 01 23, 20:23)
Skamba neblogai smile.gif O kokioj cia valstijoj?

New Hampshire. Šalia jūros. Patinka tai, kad beveik visada turi papildomu darbų jeigu tik nori dirbti.
Atsakyti
aš galvoju vykti ar per šią programą, ar per zip, na būtų geriau kuo pigiau. gal būtų norinti kartu? smagiau būtų. laukiu laiškų į pm, aptartume viską smile.gif
Atsakyti
Pzdc, nesikeikiant...
Nesuprantu aš tų darbdavių, niekas neatrašo, jiems gal visiems po**ui yra. Jau nebesuskaičiuoju kiek tų laiškų išsiunčiau, ir visi nieko. Apie movingą tai išvis nekalbu.. Pradžioj galvojau, jog rytinėj pakrantėj susirasiu kokį darbą ir viskas, bet pasirodo ribas jau reikia plėsti po visą Amerikos žemyną.

Kaip jums sekasi? Aš tai spėju, jog teks imti darbo pasiūlymus, kurių mokestis yra 850$. Sąrašus galėtų atnaujinti, o dabar visi tie patys pasiūlymai, iš kurių naudos lygiai tiek pat, kiek iš vasarinių padangų žiemą...
Atsakyti
QUOTE(Ingiuxe @ 2011 01 23, 21:08)
aš galvoju vykti ar per šią programą, ar per zip, na būtų geriau kuo pigiau. gal būtų norinti kartu? smagiau būtų. laukiu laiškų į pm, aptartume viską smile.gif

Nėra skirtumo, ar zipas, ar plc.. Darbo pasiūlymai tie patys, kaina taip pat. wink.gif
Atsakyti
As manau, kad yra skirtumas. Pernai vykau per PLC, o siemet rinkausi ZIP. ZIP zymiai mazesne agentura, darbo pasiulymai kol kas buvo tik trys. Ir tie patys lievoki. Kaina - pradinis registracijos mokestis 150Lt, o ne 100Lt kaip PLC. Taip pat jie turi savo darbdavių bazes. Kai kurie darbdaviai kartojasi, kai kurie ne. Abiejuose maždaug panašiai laiškų sugrįžta. ZIP dauguma keliauja per INTRAX, o PLC per ICEO.
Atsakyti