Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel USA 2011

Atrodo, kad plc vizai iki spalio 13 galioja, tai tipo rugsejo 9 diena baigi darbus ir menesi su virsum tik ant keliavimu turi? Kazkaip nesitiki, dauguma darbdaviu tikrai nori minimum iki rugsejo vidurio laikyt
Atsakyti
Iki spalio 9.
Papildyta:
QUOTE(Mr.Polas @ 2011 01 24, 14:49)
Tai kokiu principu tada dirba pas juos 4 men. visi?

Nu tai tiek visi ir dirbo anksciau, as pats dirbau 4 men ir iki pat rugsejo 17. Dar beveik menesi keliavau. Bet siais metais gi anksciau pabaigt reikia. Nebent ant dokumentu bus parasyta viena data, taciau su darbdaviais susitarsi, kad ilgiau dirbti ir uz ta laika mokesciu neatgausi. Tiek, kad as abejoju ar taip iseitu susitart, nes cia atsakingas darbas, yra traumu visokiu tikimybe, ir jei nutiktu kokia nelaime darbe tuo metu kai jau dirbt neturi teises tai tiek darbininkui bus blogai tiek darbdaviui.
Atsakyti
QUOTE(Parabellum @ 2011 01 24, 13:59)
Iki spalio 9.
Papildyta:
Nu tai tiek visi ir dirbo anksciau, as pats dirbau 4 men ir iki pat rugsejo 17. Dar beveik menesi keliavau. Bet siais metais gi anksciau pabaigt reikia. Nebent ant dokumentu bus parasyta viena data, taciau su darbdaviais susitarsi, kad ilgiau dirbti ir uz ta laika mokesciu neatgausi. Tiek, kad as abejoju ar taip iseitu susitart, nes cia atsakingas darbas, yra traumu visokiu tikimybe, ir jei nutiktu kokia nelaime darbe tuo metu kai jau dirbt neturi teises tai tiek darbininkui bus blogai tiek darbdaviui.

Bet tai tu nuo geguzes menesio gal vaziavai, man tinkamas variantas yra Birzelio-Spalio men, teks su PLC pasiaiskint, kaip ten kas. Dekui uz info smile.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif

Gal netyčia, kas nors gavot "L" paslaugos darbą? Ir apskritai ar jau yra atsakymai? Nes bent jau man sakė, tai reikia laukti 2-4savaites atsakymų...
Atsakyti
Jūs gal visų pirmą raskite darbus, o ne dėl tų vizų sukite galvas. wink.gif Kuo toliau, tuo labiau visos mintys apsistoja ties tuo, kad į JAV šiais metais nepavyks nuvykti.
Atsakyti
QUOTE(tagatis @ 2011 01 24, 16:18)
Jūs gal visų pirmą raskite darbus, o ne dėl tų vizų sukite galvas. wink.gif Kuo toliau, tuo labiau visos mintys apsistoja ties tuo, kad į JAV šiais metais nepavyks nuvykti.

Tai darbo radimas priklauso nuo to, iki kada viza leidžia dirbt.
Atsakyti
Juk lietuviškai yra parašyta, jog po vizos pasibaigimo, gali JAV dar būti mėnesį laiko, be spalio tikrai niekas negrįš. Mano pažįstami, kurie buvo JAV šią vasarą, visi grįžo spalio pradžioj ar vidury. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tagatis @ 2011 01 24, 19:36)
Juk lietuviškai yra parašyta, jog po vizos pasibaigimo, gali JAV dar būti mėnesį laiko, be spalio tikrai niekas negrįš. Mano pažįstami, kurie buvo JAV šią vasarą, visi grįžo spalio pradžioj ar vidury. smile.gif

o kaip tiems, kurie grizta spali, pavyksta sudsiderinti universitete? pas mus spali jau buna atsiskaitymai prasideje..
Atsakyti
Nu, o kokios problemos? As siais metais grizau berods spalio 10. Aisku buvo atsiskaitymu, bet destytojai supranta situacija ir viska pavyksta susiderint. Aisku sunku yra iskart taikytis prie dideliu kruviu, ypac kai galvoje dar mirga kelioniu vaizdai, bet buvo verta. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Parabellum: 24 sausio 2011 - 19:11
QUOTE(Parabellum @ 2011 01 24, 20:10)
Nu, o kokios problemos? As siais metais grizau berods spalio 10. Aisku buvo atsiskaitymu, bet destytojai supranta situacija ir viska pavyksta susiderint. Aisku sunku yra iskart taikytis prie dideliu kruviu, ypac kai galvoje dar mirga kelioniu vaizdai, bet  buvo verta. smile.gif

kaip visada priklauso nuo universiteto, fakulteto ir pan... aš jei susirasiu darbą, turbūt net nekeliausiu, visai nenoriu skolų, o ir dėstytojai mano fakultete visai nesupratingi, būtų gerai sesiją atsikelt, daugiau nieko nenoriu.
Atsakyti
Supras tie dėstytojai ir leis atsiskaityti. smile.gif Juolab, jeigu praleidi dėl kokios rimtos priežasties, pvz, ligos. Juk pusmečio gale turi atsiskaityti kontrolinius ar dar kažką.. Tai čia manau lygiai ta pati situacija. wink.gif
Atsakyti
dzin tos studijos, turbut dar nieks ner krites del to, kad per velai is amerikos grizo biggrin.gif Svarbu visu pirma reik darba jamt, neskrc kur besiustum visur nebreik darbuotoju, ka ten jiems tokio reik siust, ka rasyt kazi... nesinori per ta gaidiska intraxa varyt, kai dar krc is oro reik moket 2000 litu uz darba kur moka 8baksus per valanda..
Atsakyti