QUOTE(Silwer @ 2010 10 07, 11:09)
Uz poros valandu atves dziovintuva
Sanpaulija klausiu pas tave recepteliu
Geras, visai greitai jie čia apsisuko, aš tai vis dar laukiu savo praflexų, nes ant kepimo popiriaus tai nelabai man patinka duoneles daryti.
O mėgstamiausia mano duonelė šiuo metu iš moliūgų, česnako, maltų linų sėmenų, mirkytų linų sėmenų ir sezamų, kuriuos dedu nemirkytus. Dar druskytės.
Anksčiau esu dariusi su daugiau daržovių, bet tiksliai net nebepamenu iš kokių. Atrodo dėjau paprikos, pomidorų, moliūgų ir aišku linų sėmenų.
Man tos duonelės tai tikrai labai patinka, kai kažko norisi, tai pagrauži ir sotu pasidaro, ir tą norą kramsnoti patenkinu
Moliūgus džiovinti irgi bandžiau, tai šiaip valgyti jie tokie kieti gaunasi, bet jei malti gal ir nieko būtų. Gal tikrai reiks daugiau prisidžiovinti, nes dabar namai užversti moliūgais, ir kai kurie nesilaiko ilgai.
Dar bandžiau pomidorus džiovinti, sakau į kokią sriubą žiemą įmesiu, bet kadangi jų pertekliaus nėra, tai nelabai yra ką džiovinti. Svogūnų nebandžiau, bet jie ir nedžiovinti gerai laikosi, tai nežinau ar verta. Dar susidžiovinau aitrias paprikas, kurių netyčia užsiauginom, ir kadangi jos aitrios tai greitai suvaroti nepavyko

Ir aišku obuolius dideliais kiekiais džiovinam.
Basa, ačiū už rafaelų receptuką, būtinai išbandysiu artimiausiu metu, nes labai skaniai skamba