QUOTE(-Sanpaulija- @ 2010 10 04, 22:10)
Aš anksčiau irgi labai įtemptai galvojau kaip gi reikės elgtis svečiuose, per didžiąsias šventes ir pan. O dabar kažkaip apsiraminau ir kol kas tokiais atvejais saikingai kažko ragausiu. Nežinau ar taip gerai, bet kol kas darysiu taip, nes laaaabai nenoriu tos nesveikos reakcijos, paskui aptarinėjimo ar man netrūksta kokių medžiagų, atkalbinėjimo ir bandymo "atvesti į protą". Ir juo labiau nenoriu teisintis ir įrodinėti savo tiesų tiems, kas nėra pasiruošę jų išgirsti.
Beje, jau kelintą dieną labai skaniai triauškiu džiovintas duoneles iš moliūgo, linų sėmenų, sezamų ir česnako
Ir dar labai jau skanūs džiovinti obuoliukai, kaži ar kas nors iki žiemos liks, nors džiovinu dideliais kiekiais
Ir jau labai bręstu dar vienam pirkiniui - tai blenderiui, tik vitamixas kol kas per brangus, jaučiu stollar bandysiu.
Dabar apie svorį. Nukrito man gal tik koks puskilogramis ar kilogramas, ale kelnės pradėjo smukti. O valgau tai daug, pastoviai kažką kramsnoju ir laukiu kada jau savaime kiekiai pradės mažėti. Ir šiaip kol kas man nesigauna 100% raw.... Bet atrasdama vis daugiau skanių receptų, vis didinu raw.
Matai kaip panasu..

As irgi daugiaugalvoju apie reakcija sveciuose ir apie "naujai uzvesta tema prie stalo" neei apie tai, kad atsilaikysiu as ar ne pries silke

Cia tik pvz. Bet gal reikia- kaip ir visur gyvenime- atsipalaiduot ir negalvot. Elgtis naturaliai, o ne mastyt kas bus, jei...
MAn irgi reikia rimto blenderio (stolar, manau, geras. JAu vien ka reiskia sulciaspaude), bet dabar viska taupom namui

Kol kas su savo valgymu apsieinu ir be dziovintuvo..
O jums per mmm nepakyla svoris 1-1.5??? Tai va, man kaip ir visada: ta savaite pakyla, paskui iki sekanciu nukrenta. O minuse as nieko ir neturiu. Tik pries tas mmm - niekada neanalizavau saves- pastebejau dabar, kad rimtai tu saldumynu norisi
MAno didzioji nevalgioji- pusryciams valgo mano sumiksuota kokteili, o paskui jau darzelio maistas. VAkar pries uzmiegant sakiau: darom saldainiu diena. Visa menesi nevalgom, o viena diena- nors iki nugriuvimo. GAl daug ir nesuvalgytu...

Nezinau, kaip sprest ta saldainiu klausima...