QUOTE(*Rūta* @ 2011 02 05, 21:23)
Morkų pyragas
Morkų masė, likusi išspaudus sultis (200 g)
Graikiniai riešutai (120 g)
Per naktį pamirkytos datulės (250 g)
Malti avižiniai dribsniai (3 4 šaukštai)
Medus (1 šaukštas)
Anakardžiai (100 200 g; pamirkyti per naktį)
Vanilės ekstraktas
Morkų masė, likusi išspaudus sultis (200 g)
Graikiniai riešutai (120 g)
Per naktį pamirkytos datulės (250 g)
Malti avižiniai dribsniai (3 4 šaukštai)
Medus (1 šaukštas)
Anakardžiai (100 200 g; pamirkyti per naktį)
Vanilės ekstraktas
Atrodo tikrai skanus pyragas

Dar noriu paklausti, ka manot apie avizinius dribsnius - ar juose dar yra to gyvumo ar ne? Kazkaip man atrodo, kad juos vistiek karsciu vienoj ar kitoj gamybos fazej apdoroja.
O kaip del vaniles ekstrakto - man vanile labai patinka, bet tie ekstraktai kur iprastose parduotuvese parduodami man atrodo tiesiog cheminiai misiniai, o kur pirkti koki naturalu?
Beje, labai geras straipsnis, reiks giminaicius informacija apdalinti ir savo smegeneles dar karta praplauti
