Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvas maistas / Raw food

http://www.learnrawfood.com/
labai gera svetaine
Atsakyti
QUOTE(_Demetra_ @ 2011 02 15, 17:08)

thumbup.gif super paziurekite Mousse Tart nezinau iki kurios vietos seile nutyso doh.gif
Atsakyti
Šokoladinis tortas su avietėmis

300 g graikinių riešutų;
200 g per naktį mirkytų datulių;
5 šaukštai kakavos;
Vanilės ekstrakto;
aviečių.

Ingredientus sumalti trintuvu, kad pasidarytų vientisa masė, ją sudėti į formą, papuošti avietėmis ir kelioms valandoms įdėti į šaldytuvą.
Atsakyti
Špinatų sriuba su muskuso riešutu:
pusė stiklinės mirkytų anakardžių;
50 g špinatų;
1/4 agurko;
žiupsnelis druskos;
1/4 citrinos sulčių;
žiupsnelis malto muskato riešuto;
Ingredientus sumaišykite trintuvu.

Atsakyti
Ruta, jus tiesiog saunuole 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Pasidalinsiu paprasciausiu velyvu pusryciu receptuku, kuri kazkada pasiule drauge ax.gif Bananas sutrinamas sakute su medumi ir imaisoma kakavos plunksneliu(cia taip man google isverte, angliskai cacao nibs) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2011 02 17, 21:51)
Ruta, jus tiesiog saunuole  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Pasidalinsiu paprasciausiu velyvu pusryciu receptuku, kuri kazkada pasiule drauge  ax.gif  Bananas sutrinamas sakute su medumi ir imaisoma kakavos plunksneliu(cia taip man google isverte, angliskai cacao nibs)   mirksiukas.gif

blush2.gif copy paste nesunku, kad tik kas susigundytu (aciu uz cacao) man sunku nes nemoku anglu tai kartais tenka gerai nete paieskoti, net nezinannt ko lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rūta*: 18 vasario 2011 - 08:35
geras kokteilio pavadinimas lotuliukas.gif

Nepavykęs kokteilis
Špinatai
Salieras
Obuolys
Pusė agurko
Petražolių
Greipfruto sulčių

Ingredientus suplakiau su trintuvu. Nerekomenduoju dėti greipfruto – jis viską apkartina. Pamėginkite pakeisti jį apelsinu.
Atsakyti
Valio, saulutė po truputį atgaivina temelęsmile.gif
Įdomu, kaip sekėsi merginoms su nauja mityba peržiemoti???
Mane per žiemą tikrai džiugino prisidžiovinti obuoliai ir uogos, nes vaisiai PC, atsiprašau, nelabai valgomi. Jau po naujųjų apsinuodijau rimi pomidorais, labai nusivyliau bananais... Smagu, kad turgeliuose dar galima rasti lietuviškų Bogatyr obuolių - jie man kažkaip natūraliausiai kramtosi.

Kas neturite blenderio - kietas daržoves galima ramiai susimalti per mėsmalę. Žinoma, skysčio negausite, bet košę tikrai. Priklausau bedančių kartai, o kramtymo padaugėjo, tai burokus, morkas, salierus, kopūstus ir t. t. varau per mėsmalę. Tik po to reikia greitai valgyti, nes kai lieka maisto likučiai ant mėsmalės dalių, matosi, kad labai greit juoduoja. Matyt, nekokybiškas metalas. Tiesa, gūžiniai kopūstai prastai malasi, užsikemša. Tai aš juos malu su morkomis arba saulėgražomis.
Pastebėjau, kad į salotas visiškai nebereikia jokių priedų, nei aliejaus, nei grietinės, be kurios gyventi negalėjau. nereik nei druskos, nei priekonių... Super:)

Po teisybei, ir receptų nebereikia. Gal pas ką vaikai nevalgo tokio maisto, reikia imtis visokių gudrybių.
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2011 02 18, 07:12)
blush2.gif copy paste nesunku, kad tik kas susigundytu (aciu uz cacao) man sunku nes nemoku anglu tai kartais tenka gerai nete paieskoti, net nezinannt ko  lotuliukas.gif

Prasom, ner uz ka 4u.gif

As pagrinde naudoju anglu kalba, tad jei reikia kokio pavadinimo angliskai ar ko, bandysiu pagelbet ax.gif
Atsakyti
tos kurios su seima gyvenate. Ar kiti jusu seimos nariai susidomejo ka pradejote valgyti ir taip keistis ?
Atsakyti
QUOTE(_Demetra_ @ 2011 02 20, 02:35)
tos kurios su seima gyvenate. Ar kiti jusu seimos nariai susidomejo ka pradejote valgyti ir taip keistis ?

As viena 4u.gif Vaikai, kas saldu, valgo, viso kito ne. Vyras tik salotas. Bet siaip ziemos metu iskritau is konteksto.
Ka reiskia iskritau? As ir toliau neturiu apetito ir valgau mazais kiekiais, kas 3-4 val.tai buna greifrutai, apelsinai, obuoliai. Pieno pruktai, salotos. O visa kita- kaip ir nera valgoma. Laukiu pavasario ir zalumynu sezono! Ziemos metas- labai keistas. Nera ka valgyt..
Atsakyti
Pyragaitis su razinomis

Pusė stiklinės mirkytų razinų
Pusė stiklinės mirkytų migdolų
Pusė stiklinės alaus mielių blink.gif
Ketvirtadalis stiklinės maltų linų sėmenų
Vanilės ekstrakto
Maltų avižinių dribsnių (savo nuožiūra)
Sezamo sėklų

Ingredientus sumalti trintuvu iki vientisos masės. Kad sutirštėtų, įberti maltų avižinių dribsnių, paskui suvolioti į rutuliukus ir apvolioti sezamo sėklomis.
Atsakyti