http://www.learnrawfood.com/
labai gera svetaine
QUOTE(_Demetra_ @ 2011 02 15, 17:08)


Šokoladinis tortas su avietėmis
300 g graikinių riešutų;
200 g per naktį mirkytų datulių;
5 šaukštai kakavos;
Vanilės ekstrakto;
aviečių.
Ingredientus sumalti trintuvu, kad pasidarytų vientisa masė, ją sudėti į formą, papuošti avietėmis ir kelioms valandoms įdėti į šaldytuvą.
300 g graikinių riešutų;
200 g per naktį mirkytų datulių;
5 šaukštai kakavos;
Vanilės ekstrakto;
aviečių.
Ingredientus sumalti trintuvu, kad pasidarytų vientisa masė, ją sudėti į formą, papuošti avietėmis ir kelioms valandoms įdėti į šaldytuvą.
Špinatų sriuba su muskuso riešutu:
pusė stiklinės mirkytų anakardžių;
50 g špinatų;
1/4 agurko;
žiupsnelis druskos;
1/4 citrinos sulčių;
žiupsnelis malto muskato riešuto;
Ingredientus sumaišykite trintuvu.
pusė stiklinės mirkytų anakardžių;
50 g špinatų;
1/4 agurko;
žiupsnelis druskos;
1/4 citrinos sulčių;
žiupsnelis malto muskato riešuto;
Ingredientus sumaišykite trintuvu.
Ruta, jus tiesiog saunuole
Pasidalinsiu paprasciausiu velyvu pusryciu receptuku, kuri kazkada pasiule drauge
Bananas sutrinamas sakute su medumi ir imaisoma kakavos plunksneliu(cia taip man google isverte, angliskai cacao nibs)



Pasidalinsiu paprasciausiu velyvu pusryciu receptuku, kuri kazkada pasiule drauge


QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2011 02 17, 21:51)
Ruta, jus tiesiog saunuole
Pasidalinsiu paprasciausiu velyvu pusryciu receptuku, kuri kazkada pasiule drauge
Bananas sutrinamas sakute su medumi ir imaisoma kakavos plunksneliu(cia taip man google isverte, angliskai cacao nibs) 



Pasidalinsiu paprasciausiu velyvu pusryciu receptuku, kuri kazkada pasiule drauge




geras kokteilio pavadinimas
Nepavykęs kokteilis
Špinatai
Salieras
Obuolys
Pusė agurko
Petražolių
Greipfruto sulčių
Ingredientus suplakiau su trintuvu. Nerekomenduoju dėti greipfruto jis viską apkartina. Pamėginkite pakeisti jį apelsinu.

Nepavykęs kokteilis
Špinatai
Salieras
Obuolys
Pusė agurko
Petražolių
Greipfruto sulčių
Ingredientus suplakiau su trintuvu. Nerekomenduoju dėti greipfruto jis viską apkartina. Pamėginkite pakeisti jį apelsinu.
Valio, saulutė po truputį atgaivina temelę
Įdomu, kaip sekėsi merginoms su nauja mityba peržiemoti???
Mane per žiemą tikrai džiugino prisidžiovinti obuoliai ir uogos, nes vaisiai PC, atsiprašau, nelabai valgomi. Jau po naujųjų apsinuodijau rimi pomidorais, labai nusivyliau bananais... Smagu, kad turgeliuose dar galima rasti lietuviškų Bogatyr obuolių - jie man kažkaip natūraliausiai kramtosi.
Kas neturite blenderio - kietas daržoves galima ramiai susimalti per mėsmalę. Žinoma, skysčio negausite, bet košę tikrai. Priklausau bedančių kartai, o kramtymo padaugėjo, tai burokus, morkas, salierus, kopūstus ir t. t. varau per mėsmalę. Tik po to reikia greitai valgyti, nes kai lieka maisto likučiai ant mėsmalės dalių, matosi, kad labai greit juoduoja. Matyt, nekokybiškas metalas. Tiesa, gūžiniai kopūstai prastai malasi, užsikemša. Tai aš juos malu su morkomis arba saulėgražomis.
Pastebėjau, kad į salotas visiškai nebereikia jokių priedų, nei aliejaus, nei grietinės, be kurios gyventi negalėjau. nereik nei druskos, nei priekonių... Super:)
Po teisybei, ir receptų nebereikia. Gal pas ką vaikai nevalgo tokio maisto, reikia imtis visokių gudrybių.

Įdomu, kaip sekėsi merginoms su nauja mityba peržiemoti???
Mane per žiemą tikrai džiugino prisidžiovinti obuoliai ir uogos, nes vaisiai PC, atsiprašau, nelabai valgomi. Jau po naujųjų apsinuodijau rimi pomidorais, labai nusivyliau bananais... Smagu, kad turgeliuose dar galima rasti lietuviškų Bogatyr obuolių - jie man kažkaip natūraliausiai kramtosi.
Kas neturite blenderio - kietas daržoves galima ramiai susimalti per mėsmalę. Žinoma, skysčio negausite, bet košę tikrai. Priklausau bedančių kartai, o kramtymo padaugėjo, tai burokus, morkas, salierus, kopūstus ir t. t. varau per mėsmalę. Tik po to reikia greitai valgyti, nes kai lieka maisto likučiai ant mėsmalės dalių, matosi, kad labai greit juoduoja. Matyt, nekokybiškas metalas. Tiesa, gūžiniai kopūstai prastai malasi, užsikemša. Tai aš juos malu su morkomis arba saulėgražomis.
Pastebėjau, kad į salotas visiškai nebereikia jokių priedų, nei aliejaus, nei grietinės, be kurios gyventi negalėjau. nereik nei druskos, nei priekonių... Super:)
Po teisybei, ir receptų nebereikia. Gal pas ką vaikai nevalgo tokio maisto, reikia imtis visokių gudrybių.
QUOTE(*Rūta* @ 2011 02 18, 07:12)


Prasom, ner uz ka

As pagrinde naudoju anglu kalba, tad jei reikia kokio pavadinimo angliskai ar ko, bandysiu pagelbet

tos kurios su seima gyvenate. Ar kiti jusu seimos nariai susidomejo ka pradejote valgyti ir taip keistis ?
QUOTE(_Demetra_ @ 2011 02 20, 02:35)
tos kurios su seima gyvenate. Ar kiti jusu seimos nariai susidomejo ka pradejote valgyti ir taip keistis ?
As viena

Ka reiskia iskritau? As ir toliau neturiu apetito ir valgau mazais kiekiais, kas 3-4 val.tai buna greifrutai, apelsinai, obuoliai. Pieno pruktai, salotos. O visa kita- kaip ir nera valgoma. Laukiu pavasario ir zalumynu sezono! Ziemos metas- labai keistas. Nera ka valgyt..
Pyragaitis su razinomis
Pusė stiklinės mirkytų razinų
Pusė stiklinės mirkytų migdolų
Pusė stiklinės alaus mielių
Ketvirtadalis stiklinės maltų linų sėmenų
Vanilės ekstrakto
Maltų avižinių dribsnių (savo nuožiūra)
Sezamo sėklų
Ingredientus sumalti trintuvu iki vientisos masės. Kad sutirštėtų, įberti maltų avižinių dribsnių, paskui suvolioti į rutuliukus ir apvolioti sezamo sėklomis.
Pusė stiklinės mirkytų razinų
Pusė stiklinės mirkytų migdolų
Pusė stiklinės alaus mielių

Ketvirtadalis stiklinės maltų linų sėmenų
Vanilės ekstrakto
Maltų avižinių dribsnių (savo nuožiūra)
Sezamo sėklų
Ingredientus sumalti trintuvu iki vientisos masės. Kad sutirštėtų, įberti maltų avižinių dribsnių, paskui suvolioti į rutuliukus ir apvolioti sezamo sėklomis.