Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvas maistas / Raw food

QUOTE(rytorasa @ 2010 12 10, 20:55)
užsakinėju. Siuntimas į Lietuvą- $4.

o kaip galima sumoketi? ar galima peypal?
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2010 12 13, 10:02)
o kaip galima sumoketi? ar galima peypal?

atsiskaitinėju kortele Visa Classic. Dėl PayPal nežinau. Su kodu DUL865 gausite $5 nuolaidą pirmam užsakymui.. 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas!

Susinervinus grizau is Kipro..Kiek ten darzoviu, vaisiu!!!!Grikius naturale pirkau 500g uz pora euru. Sezamu seklu naturale 500g irhi uz pora euriu, pasirinkom graikiniu riesutu, migdplu tiesiog siaip lauke ..MAndarinia, apelsinai auga kaip pas mus obuoliai ir tooookio skonio!!! Gaila gaila gaila, kad cia ne Kipras blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(faustluk @ 2010 12 15, 06:57)
Labas rytas!

Susinervinus grizau is Kipro..Kiek ten darzoviu, vaisiu!!!!Grikius naturale pirkau 500g uz pora euru. Sezamu seklu naturale 500g irhi uz pora euriu, pasirinkom graikiniu riesutu, migdplu tiesiog siaip lauke ..MAndarinia, apelsinai auga kaip pas mus obuoliai ir tooookio skonio!!! Gaila gaila gaila, kad cia ne Kipras blush2.gif

Sveika sugrizus 4u.gif Gal del ju vaisiu ir darzoviu labai dziaugtis nereiketu. Skaiciau, kad ju gerybese nitratu kiekis virsijamas 30 kartu. Ir patiems teko matyti, kaip ten purskia laukus zmones su '' kosmonauto" apranga.
Atsakyti
Rašau tinklaraštį apie gyvenimą be pinigų http://www.tinklink....imas_be_pinigu/ . Man naudingos visos idėjos apie ekologiją, gamtos išteklių taupymą, rūšiavimą, "pasidaryk pats" idėjas ir pan. Sugalvojau parašyti straipsnioką ir apie gyvą maistą. Juk kai jis niekaip neapdorojamas, taupomi ne tik vitaminai, bet ir gamtos ištekliai?
Jei kuri nors sutiktumėte papasakoti, kodėl jūs ryžotės keisti mitybos būdą ir sutiktumėte, kad interviu publikuočiau savo tinklaraštyje, parašykite man. Pavardės galėsim nenurodyti
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
Visos sveikos mitybos (ir tuo pačiu 'žaliavalgės') kažkur pasislėpusios g.gif

Prisimenu, kad žadėjote pirkti "Excalibur" maisto džiovintuvus LT, o ar niekas nesinaudojate "L'Equipe" (irgi JAV) prietaisais?
Radau parsisiuntimo galimybę į LT, kaina gaunasi vos ne dvigubai pigiau nei pirkti "Excalibur" Lietuvoje, tik pati firma ne tiek populiari (nors pagal f-jas ir galimybes, komplektaciją) net atrodo patraukliau g.gif
Ir išvis, jei ką domintų, tai siunčiantis du džiovintuvus - (yra ir "L'Equip" ir visi "Excalibur" modeliai, o ir šiaip daug tinkančių virtuvės prietaisų žaliavalgiams), t.y.už 275 GBP sumą atsiunčia į LT nemokamai ir aišku priimčiau kooperuotis užsakymui bendramintę (-į) smile.gif
Atsakyti
man ydomu dziovintuvas, gal gali ymesti nuoroda to psl.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2011 01 21, 18:32)
Labas visoms 4u.gif

Prisimenu, kad žadėjote pirkti "Excalibur" maisto džiovintuvus LT, o ar niekas nesinaudojate "L'Equipe" (irgi JAV) prietaisais?
Radau parsisiuntimo galimybę į LT, kaina gaunasi vos ne dvigubai pigiau nei pirkti "Excalibur" Lietuvoje, tik pati firma ne tiek populiari (nors pagal f-jas ir galimybes, komplektaciją) net atrodo patraukliau g.gif
Ir išvis, jei ką domintų, tai siunčiantis du džiovintuvus - (yra ir "L'Equip" ir visi "Excalibur" modeliai, o ir šiaip daug tinkančių virtuvės prietaisų žaliavalgiams), t.y.už 275 GBP sumą atsiunčia į LT nemokamai ir aišku priimčiau kooperuotis užsakymui bendramintę (-į) smile.gif

Oi oi oi, man regis naudojates tarnybine padetim biggrin.gif ir jusu zinute tikrai reiketu istrinti biggrin.gif lotuliukas.gif
O jei rimciau, gal pasidalinsit kur jus juos radot, gal koki blenderi nusiziuresiu.
Atsakyti
QUOTE(lince lincike @ 2011 02 02, 15:03)
man ydomu dziovintuvas, gal gali ymesti nuoroda to psl.

QUOTE(Britule @ 2011 02 02, 17:45)
Oi oi oi, man regis naudojates tarnybine padetim biggrin.gif ir jusu zinute tikrai reiketu istrinti biggrin.gif  lotuliukas.gif
O jei rimciau, gal pasidalinsit kur jus juos radot, gal koki blenderi nusiziuresiu.

Ir kas baisiausia, tai jūs visiškai teisi blush2.gif Tikrai reikėtų. Na, aš tikrai nueisiu išpažinties ir paatgailausiu... ir kad dar labiau neteršti temos metu tik nuorodą, o jau toliau yra asmeninės žinutės..jeigu ką:

http://www.ukjuicers.com/

Aš apie šitą džiovintuvą domėjausi (net jogurtų gamybai sukomplektuotas)..baisiai knieti man jį įsigyti, nors aš nesu 'šimtaprocentinė' žaliavalgė:

http://www.ukjuicers...rpro-dehydrator

Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2011 01 21, 18:32)
Labas visoms 4u.gif

Sveikos, dingusios visos 4u.gif
Rasma, bet šis džiovintuvas džiovina iš apačios, o exalibur ar kaip jį ten, ypatingas ir geras tuo, kad iš galo yra tas kaitinimo elementas ir ventiliatorius, tad viskas džiūva tolygiai. o toks iš apačios, sako, gerai duonelių neišdžiovina, reikia padėklus kaitaliot ir kažin, ar jis geresnis už tuos lietuvoj parduodamus už 100 lt maždaug blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sega @ 2011 02 02, 22:04)
Sveikos, dingusios visos  4u.gif 
Rasma, bet šis džiovintuvas džiovina iš apačios, o exalibur ar kaip jį ten, ypatingas ir geras tuo, kad iš galo yra tas kaitinimo elementas ir ventiliatorius, tad viskas džiūva tolygiai. o toks iš apačios, sako, gerai duonelių neišdžiovina, reikia padėklus kaitaliot ir kažin, ar jis geresnis už tuos lietuvoj parduodamus už 100 lt maždaug  blush2.gif

o gal kas bandet dziovinti elektrinej krosnelej su konvekcija? ar nebutu tas pats? g.gif kuo tie dziovintuvai ypatingi?
Atsakyti
QUOTE(sega @ 2011 02 02, 20:04)
Sveikos, dingusios visos  4u.gif 
Rasma, bet šis džiovintuvas džiovina iš apačios, o exalibur ar kaip jį ten, ypatingas ir geras tuo, kad iš galo yra tas kaitinimo elementas ir ventiliatorius, tad viskas džiūva tolygiai. o toks iš apačios, sako, gerai duonelių neišdžiovina, reikia padėklus kaitaliot ir kažin, ar jis geresnis už tuos lietuvoj parduodamus už 100 lt maždaug  blush2.gif

gal galite imesti nuoroda tokiu dziovintuvus uz 100lt? 4u.gif
O kur ir kokias Jus perkate seklu daigyklas?
Atsakyti