Įkraunama...
Įkraunama...

Milli way vežimėliai

Nu taip kainu skirtumas tarp vezimu irgi nemazas. ax.gif ir su i'coo i lifta tai jau tikrai neivaziuosi, nes priekiniu ir ir galiniu ratu plotis yra didesnis nei lifto duru, jei neklystu tai 64 ar kazkas panasaus, o nuimineti kiekviena karta du ratus, kai nori iseiti i lauka, nemanau kad labai patogu. schmoll.gif
Atsakyti
Kadangi mums nei liftas, nei svoris nebuvo aktualu, tiesiog turėjom didesnę pasirinkimo laisvę ax.gif Kas dėl kainos, nesiginčiju - milly kaina tikrai gera, todėl ir buvo pirmas pagal pasirinkimą kai pirmą kartą nuvažiavom rinktis vežimėlio rolleyes.gif . Tiesiog po to apžiūrėjom laaabai daug variantų, kol apsisprendėm. Milly atkrito faktiškai tik dėl dalių tvirtinimo ant rėmo tais plonais kabliukais...
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 02 03, 22:53)
Esu bandzius, aisku uzduotis nera neiveikiama, bet tikrai yra patogesniu ir lengvesniu.  mirksiukas.gif

Ne visi vezimai turi ta sistema -kai paspaudi raudona mygtuka palenki zemyn rankenele ir lopsys atsoksta pasirenges nusiimt biggrin.gif
Va del to su kita sistema ir sunkiau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kokete @ 2011 02 04, 14:16)
Kadangi mums nei liftas, nei svoris nebuvo aktualu, tiesiog turėjom didesnę pasirinkimo laisvę  ax.gif  Kas dėl kainos, nesiginčiju - milly kaina tikrai gera, todėl ir buvo pirmas pagal pasirinkimą kai pirmą kartą nuvažiavom rinktis vežimėlio  rolleyes.gif . Tiesiog po to apžiūrėjom laaabai daug variantų, kol apsisprendėm. Milly atkrito faktiškai tik dėl dalių tvirtinimo ant rėmo tais plonais kabliukais...

Bet jie keturi............
Atsakyti
siandien vel apziurejau tuos milly,bet nepirkau dar vis blush2.gif

tai dabar jau gamina su kiek kitokiu tvirtinimu,viena plastmasiuka atlenki vienoj pusej,kitoj,paskui istrauki taip ne tiesiai i virsu,o isilgai..nemoku paaiskinti...o pati meginau pas juos dar ta seno tvirtinimo ...tai tikrai labai paprasta,tik spusteli vienoj pusej plastmasiukus,kitoj ...ir i virsu iskeli...labai paprasta.Net nzn dabar su kuriuo tvirtinimu pirkti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vajaz: 05 vasario 2011 - 19:19
Sveikos, mamytes!

perskaičiau visą šią temą ir ėjau į parduotuvę jau pasiruošus smile.gif
į milly way vežimėlį tiesiog įsimylėjau, nes ji yra lengva ir labai manevringa, o tokio derinio kaina-reikiamos savybės tikrai niekur dar nemačiau. Kadangi tai pirmas mano vaikelis, tai buvo sunku rinktis vežimą, nes neturiu patirties, tai sunku lyginti, kai nelabai žinai, į ką svarbu atkreipti dėmesį. Bet manau, jei kam lengvumas yra prioritetas, milly way tikrai tiks. bei galiu pasakyti, kad aš irgi ką tik buvai eilinį kartą parduotuvej, nes žadėjo atvežt naują partiją. Spalvos naujos, ryškesnės, net gal ir per daug smile.gif ryškiai ružava, ryškiai salotinė, garstyčių spalva, chaki - gal ir visai nieko, bet liūdnoka truputėlį.

Ir ką irgi galiu pasakyti, kad jie pakeite lopšio tvirtinimą šiek tiek. Mes su vyru pabandėm nuimti ir uždėti ir sena ir naują tvirtinimą ir abudu priėjom išvados, kad senasis patogesnis. Nežinau, gal tas naujas atrodo kiek tvirtesnis, jau neatrodo, kad tie kabliukai gali greit lūžti, bet aš tikriausiai pirksiu su senuoju tvirtinimu. Man asmeniškai bus patogiau juo naudotis.
Atsakyti
sveika ,Katria,o kuriame mieste gyvenat?Kur cia tu spalvu nauju ieskoti ax.gif ?

Del tvirtinimo,man taip pat pameginus ,pasirode,senasis patogesnis,bet gal sitas tvirtesnis g.gif

Atsakyti
Maciau ir as naujasias spalvas ir tie sakant labai nusivyliau.
lenkiskame puslapyje maciau kokias spalvu gamas siulo patys gamintojai Milly way, ir nesuvokiu, kodel pas mus Vilniuje atveztos tokios paprastos ir neidomios spalvos.... doh.gif
Dabar net galvoju ar imanoma kazkaip uzsisakyti su kitomis spalvomis... reikes dometis...
Atsakyti
QUOTE(Jolantele- @ 2011 02 09, 09:38)
lenkiskame puslapyje maciau kokias spalvu gamas siulo patys gamintojai Milly way, ir nesuvokiu, kodel pas mus Vilniuje atveztos tokios paprastos ir neidomios spalvos....  doh.gif
Dabar net galvoju ar imanoma kazkaip uzsisakyti su kitomis spalvomis... reikes dometis...

Aš, kuomet pirkau, pasidomėjau, ar jie neturi kokios spalvų gamos ar kažko panašaus, tai man pasakė, jog tokios kaip ir nėra, bet tiesiog, jei esat matę, jums patiko ir t.t gali daryti užsakymą ir atvežti tokį, kokio jūs norite.
Atsakyti
QUOTE(vajaz @ 2011 02 08, 23:31)
sveika ,Katria,o kuriame mieste gyvenat?Kur cia tu spalvu nauju ieskoti ax.gif ?

Del tvirtinimo,man taip pat pameginus ,pasirode,senasis patogesnis,bet gal sitas tvirtesnis g.gif

vajaz, aš iš Klaipėdos, Akropolyje, parduotuvėje Čipolino. Jo, man irgi susidarė toks įspudis,kad naujas tvirtesnis, bet kažin, ar patogus...
Papildyta:
QUOTE(Jolantele- @ 2011 02 09, 09:38)
lenkiskame puslapyje maciau kokias spalvu gamas siulo patys gamintojai Milly way, ir nesuvokiu, kodel pas mus Vilniuje atveztos tokios paprastos ir neidomios spalvos....  doh.gif

Jolantele, gal galėtumėt to lenkiško puslapio adresiuką įmest? labai įdomu būtų pažiūrėti visas spalvas, nes lyg ir sustojau ties pilksvai mėlynos tokios su kremine, bet vis tiek įdomu, gal linksmesnės yra, juk ne vienerius metus paskuj į ją žiūrėt smile.gif))
Atsakyti
Mano drauge isigijo vat toki vezima Milli move https://www.babymark...liai/,prid.5181
Koks man jis grazus, tik uzkliuna biski rankena, kad atskirai, bet koks jis lengvutis, kaip graziai susilanksto, net uzpavydejau. Man labai grazus milli way vezimukai, gaila kad ju neuzmaciai kai pati rinkausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vajaz @ 2011 02 08, 22:31)

Siauliu Akropolyje taip pat yra nauju spalvu.
Atsakyti
QUOTE(katria @ 2011 02 09, 17:34)
vajaz, aš iš Klaipėdos, Akropolyje, parduotuvėje Čipolino.  Jo, man irgi susidarė toks įspudis,kad naujas tvirtesnis, bet kažin, ar patogus...
Papildyta:
Jolantele, gal galėtumėt to lenkiško puslapio adresiuką įmest? labai įdomu būtų pažiūrėti visas spalvas, nes lyg ir sustojau ties pilksvai mėlynos tokios su kremine, bet vis tiek įdomu, gal linksmesnės yra, juk ne vienerius metus paskuj į ją žiūrėt smile.gif))

Stai TAKO gamyklos CIA medziageliu pavyzdziai, aisku gal ne visas jie siulo ir pan.

Pastebejau, kad lenkijoje daug TAKO vezimeliu iseina su siomis spalvu gamomis. O kaip su Milly way - neaisku... Vilniuje Baby city man sake, kad neplanuojama tureti dar naujesniu spalvu nei dabar... o dabar atsiradusios naujos spalvos nepatinka unsure.gif
BEJE, Kai buvau parduotuvej, pardaveja naujojo Milly way lopsiuka nueme is 5 karto! Man rodos tvirtinimu konstrukcija pas juos ne is geriausiu... Tai dabar isvis suabejojau, ar neverta pasidometi kitu firmu vezimukais...
Atsakyti