Sveikos, mamytes!
perskaičiau visą šią temą ir ėjau į parduotuvę jau pasiruošus
į milly way vežimėlį tiesiog įsimylėjau, nes ji yra lengva ir labai manevringa, o tokio derinio kaina-reikiamos savybės tikrai niekur dar nemačiau. Kadangi tai pirmas mano vaikelis, tai buvo sunku rinktis vežimą, nes neturiu patirties, tai sunku lyginti, kai nelabai žinai, į ką svarbu atkreipti dėmesį. Bet manau, jei kam lengvumas yra prioritetas, milly way tikrai tiks. bei galiu pasakyti, kad aš irgi ką tik buvai eilinį kartą parduotuvej, nes žadėjo atvežt naują partiją. Spalvos naujos, ryškesnės, net gal ir per daug

ryškiai ružava, ryškiai salotinė, garstyčių spalva, chaki - gal ir visai nieko, bet liūdnoka truputėlį.
Ir ką irgi galiu pasakyti, kad jie pakeite lopšio tvirtinimą šiek tiek. Mes su vyru pabandėm nuimti ir uždėti ir sena ir naują tvirtinimą ir abudu priėjom išvados, kad senasis patogesnis. Nežinau, gal tas naujas atrodo kiek tvirtesnis, jau neatrodo, kad tie kabliukai gali greit lūžti, bet aš tikriausiai pirksiu su senuoju tvirtinimu. Man asmeniškai bus patogiau juo naudotis.