Įkraunama...
Įkraunama...

Milli way vežimėliai

As tai ir turejau omeny, kad Millis man daug grazesnis. smile.gif Visu pirma lopsys tikrai geriau nuo vejo apsaugotas negu kiti. Sumokejus 2500lt gauni blogesne kokybe, nei Milliukas, rankenos visos kliba, lopsei vejuota diena niekam tinkami, svoris toks kad neimanoma pakelt doh.gif ir t.t. O Milli pigus grazus ir lengvas ir svarbiausia, kad maziukui jame tikrai jauku ir silta. wub.gif Bet cia tik mano nuomone... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Anastasyja @ 2011 02 18, 12:50)
dėl skonių nesiginčijama 4u.gif
Tačiau man pvz. vežimėlis reikalingas ne prieš kitas mamas maivytis, o pasivaikščiojimui su vaikų, tai vaikas dar nesiskundė biggrin.gif

Tikrai nesigincijama, skonis labai individualus dalykas. Kokybe objektyviau ivertinamas. mirksiukas.gif
Vaikas tikrai nesiskustu ir kokiam lenkiskam transformeryje, sverianciame 20 kg, uz pora simtuku, bet ar mama jaustu malonuma ji tampydama, veziodama, cia dar klausimas, ir net ne pasipuikavime reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 02 18, 16:31)
Tikrai nesigincijama, skonis labai individualus dalykas. Kokybe objektyviau ivertinamas.  mirksiukas.gif
Vaikas tikrai nesiskustu ir kokiam lenkiskam transformeryje, sverianciame 20 kg, uz pora simtuku, bet ar mama jaustu malonuma ji tampydama, veziodama, cia dar klausimas, ir net ne pasipuikavime reikalas  mirksiukas.gif

Na aišku čia jau kraštutinumas, tačiau jei aš 100% žinočiau kad mano vaikui patogu ir saugu, malonumą jausčiau jau vien dėl to:))

O čia aš matau tik nelabai kokybišką pasiuvimą (kuris gali trukdyti estetiniam malonumui - man pvz. jis nėra ant tiek baisus), lyginant su brangesniais modeliais, ir tai kad jis lenkiškas (daug kam būtent tai labai nepatinka - man džyn, irnesakyk.gif nors kinietiškas - svarbiausiai, kaip jau daug kartų rašiau, kad būtų saugus/patogus)

Tiesa aš jo išvaizda esu patenkinta wub.gif atrodo mūsų karieta taip:
user posted image
Atsakyti
Man, kad jis lenkiskas dzin visai. Bet kaip jis pasiutas negraziai, tai man ziauriai krenta i akis. Net musu lietuviskasis analogas sia prasme man daug graziau atrodo. Na bet cia jau kaip kam akys rodo. Bi tik jusu karietos riedetu smagiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Anastasyja @ 2011 02 18, 18:29)
Na aišku čia jau kraštutinumas, tačiau jei aš 100% žinočiau kad mano vaikui patogu ir saugu, malonumą jausčiau jau vien dėl to:))

O čia aš matau tik nelabai kokybišką pasiuvimą (kuris gali trukdyti estetiniam malonumui - man pvz. jis nėra ant tiek baisus), lyginant su brangesniais modeliais, ir tai kad jis lenkiškas (daug kam būtent tai labai nepatinka - man džyn, irnesakyk.gif nors kinietiškas - svarbiausiai, kaip jau daug kartų rašiau, kad būtų saugus/patogus)

Tiesa aš jo išvaizda esu patenkinta wub.gif atrodo mūsų karieta taip:
user posted image

O is kur Jus zinote, kad jis saugus???? Medziagos ne itin kokybiskos. del ju saugumo suabejociau. Remas ir tarpai tarp ratu, bei aukstis man irgi neatrodo stabiliai. Kad jis lengvas, tai man irgi minusas. Gali apsiversti lengviau.
Atsakyti
Bet kai reikia vezima temti i koki 5auksta tai tikrai ne pats maloniausias dalykas 20kg. doh.gif 12kg tai dar imanoma. Del medziagu estetines isvaizdos nemanau, kad vezimas gali buti nepatvaresnis ir nesaugesni vaikui... g.gif Beja perkant vezima reikia tik geriau apziureti ir nusipirksi tikrai normalu. Jau daug patarimu parasyta i ka atkreipti demesi pries perkant. Ir manau tikrai nereiketu pirkti to kur kazkas jums netinka, nes veliau gali tas minusas pradeti labai erzinti. Parduotuvei stovi kokie 10 milli pavyzdziu dar plius ir sandeli tikrai ju dar turi. Manau is tiek vienas jum labiausiai tinkantis tikrai atsiras ir nereiks sau sukt galvos. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2011 02 18, 21:52)
O is kur Jus zinote, kad jis saugus???? Medziagos ne itin kokybiskos. del ju saugumo suabejociau. Remas ir tarpai tarp ratu, bei aukstis man irgi neatrodo stabiliai. Kad jis lengvas, tai man irgi minusas. Gali apsiversti lengviau.

jei nevažinėčiau su juo, nematyčiau kaip rieda, kai amortizuoja tai ne rašyčiau čia :}
Pati konstrukcija gan stabili:) Teko važiuoti per įvairaus sunkumo kelius ir ne kart neteko susidurti su saugumo problemomis, neapsivertėm, neiškritom:)
Man pvz. patinka kad jis gan minkštai važiuoja net per ledus (na jau turim šiais metais tokią bedą: nevalomi aplediję keliukai)

Man tai kažkaip keista, kad dėl pasiuvimo, kuris nesakyčiau kad labai tragiškas, kaip bando jį pateikti skuba nurašyti visą vežimėlio konstrukciją. Prieš pirkdama jį tikrai išnagrinėjau nemažai įvairių modelių, ir kol kas nepasigailėjau dėl pasirinkimo:)

Manau kiekviename vežimėlyje galima rasti silpnų vietų, visų pirmą mamyčių ne tik skoniai, bet ir poreikiai skiriasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anastasyja @ 2011 02 19, 02:59)
Manau kiekviename vežimėlyje galima rasti silpnų vietų, visų pirmą mamyčių ne tik skoniai, bet ir poreikiai skiriasi 4u.gif

drinks_cheers.gif

As rinkausi pvz is Jane 2008 m,grazus..nuvykau paziureti,viskas labai grazu,medziagos fainutes,nu bet dydis ir sunkumas ir toks griozdas pasirode,kad baisu..beje,auksti ismatavau,nepasakyciau,kad zemas-aukstas taip pat...is karto atsoko fantazijos,nes tampyti reikes..nuosavam name,su auto,toki galima tureti.Todel man sis Milli ir tiko del lengvumo. smile.gif As apkalbeto vezimo net lopsio nepakeliau,kedute sunkiai,o tai vaika jei idesi...todel sprendimas galutinis-miliukas smile.gif

taigi,kiekvienas renkasi pagal save mirksiukas.gif ir minusu ,ir pliusu gali rasti visuose vezimuose..net ta kur pati -pati -pati ..issirenki,net ir jame rasi minusiuku kazkokiu,butu pigiausias ar brangiausias smile.gif

Taigi,cia tema MILLI vezimeliu mirksiukas.gif
Atsakyti
Neaisku ka kilnojai. Jane slalom sportinis tik 11 kg, jane nomad dar mazau sveria. g.gif
Atsakyti
Kazkokia si diskusija beprasme tampa... kas irodys kad yra teisesnis uz kita...
Manau jau puikiai supratom kai kuriu asmenu nepasitenkinima siais vezimeliais, aiskia nuomone ir pan., tad gal gana? smile.gif
Atsakyti
skaitau sia diskusija ir susidariau vaizda, kad tos mamos kurios negali sau leisti nupirkti vezimeli uz kokius 3000 lt, elgiasi neatsakingai nes ju vaikuciai bus nesaugus, atrodys vezimelis prastai ir t.t. doh.gif doh.gif doh.gif. manau vaikuciui daug svarbiau ne madingiausias vezimelis, kuriuo mama gali puikuotis pries kitas ir kritikuoti tas kurios tokio neturi, bet meile vaikuciui. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zemaiciuke: 19 vasario 2011 - 11:41
QUOTE(Zemaiciuke @ 2011 02 19, 13:39)
skaitau sia diskusija ir susidariau vaizda, kad tos mamos kurios negali sau leisti nupirkti vezimeli uz kokius 3000 lt, elgiasi neatsakingai nes ju vaikuciai bus nesaugus, atrodys vezimelis prastai ir t.t.  doh.gif  doh.gif  doh.gif. manau vaikuciui daug svarbiau ne madingiausias vezimelis, kuriuo mama gali puikuotis pries kitas ir kritikuoti tas kurios tokio neturi, bet meile vaikuciui.  g.gif

drinks_cheers.gif
Sakyčiau net ne tai kad negali leisti išleisti tiek, o kad nemato prasmes tiek išleisti 4u.gif

Kažkaip gaunasi tikrai daugiau ginčas, o norėtųsi temoje matyti daugiau konkretumo. Pvz, kaip kitom mamom naujas pirkinukas, kokius trukumus pastebėjo jos, nes visgi daugiau apie vežimėlį gali pasakyti tos, kurios jo naudojasi, kitaip gaunasi begalinė tema dėl išvaizdos aptarinėjimo, kas tikrai labai individualu ax.gif

Aš vis mastau ar tiks ir patiks mum sportinukas kai užaugsim, ar teks ieškoti kitokio varianto g.gif Gal kas jau iš mamyčių išbandė jį? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anastasyja: 19 vasario 2011 - 12:13