QUOTE(gitulia @ 2010 09 29, 11:32)
Na komplektacija tokia pat kaip ir tuciu. Matyt milly jei turi pranasumu pries lietuviskus, tai gal tik konstrukciniuose remo detalese.
As taip pat nesiginciju, neteigiu. Milly vezimuka tik probegom maciau parduotuveje. Ir abu modeliai man na idomus, bet yra zinoma ir idomesniu. Tik siaip idomu pasidare, kas dar gali buti komplektacijoje tokio, ko neturi zippiai, pasirodo nieko
As taip pat nesiginciju, neteigiu. Milly vezimuka tik probegom maciau parduotuveje. Ir abu modeliai man na idomus, bet yra zinoma ir idomesniu. Tik siaip idomu pasidare, kas dar gali buti komplektacijoje tokio, ko neturi zippiai, pasirodo nieko

Gitulia žinau kad milli turi uždengima nuo uodų specialiai kėdutei. ko zipis neturi Įdėklai į kėdutę bei sportinę dalį kad vaikui patogiau būtų, senesniuose zipiuose tikrai nebuvo, dabar nežinau.
O dėl konstrukcijos tai "ne gal ' o tikrai, vien jau vienu paspaudimu stabdžiai pas milli fiksuojasi, pvz. į rimtas rinkas be to net nepakliūsi, saugumo reikalavimas.
Dėl spalvų niekada nesiginčiju, nes tai grynai skonio reikalas.
Aš ir už tai kad pirktume lietuvišką prekę, nors ji ir verčia abejoti, bet ji turi būt tikrai lietuviška, o ne tik lietuviškas lipdukas. nevisai skaniai kvepia toks naudojimasis patriotiniais dalykais.