QUOTE(klaura @ 2010 10 04, 11:28)
O matet, naujausiame zurnalo "Zmones" interviu su Deiviu ir Renata milli Way vezimukas stovi
Fainai atrodo 
Aha, tik truksto smelio spalvos veizimaicio, su pparaitymais
QUOTE(munytte @ 2010 10 04, 12:05)
Aha, tik truksto smelio spalvos veizimaicio, su pparaitymais
Siandien jau sis vezimelis bus pas mane namie 
Prasom gavus pasidalinti ispudziais, lauksiu nesulauskiu
Mat taip pat issirinkau si vezimuka ir net analogiskos spalvos.
Nemaciau jo gyvai, ar jis tikrai smelinis, nes kai kur foto atrodo su rausvu atspalviu?
QUOTE(stirniuke @ 2010 10 04, 15:15)
Prasom gavus pasidalinti ispudziais, lauksiu nesulauskiu
Nemaciau jo gyvai, ar jis tikrai smelinis, nes kai kur foto atrodo su rausvu atspalviu?
Vezimelis jau pas mus
Kaip smagu, kad milli WAY vezimukas jau atkeliavo i jusu namus
laukiam nekantriai nuotrauku.
O kur pirkot vezimuka?
O kur pirkot vezimuka?
QUOTE(zalainga @ 2010 10 05, 11:43)
Kaip smagu, kad milli WAY vezimukas jau atkeliavo i jusu namus
laukiam nekantriai nuotrauku.
O kur pirkot vezimuka?
O kur pirkot vezimuka?
Pirkom Klp, Baby City parduotuvej
QUOTE(munytte @ 2010 10 05, 11:50)
nu ir kaip vezimelis tas milli? gal ka nuostabaus pastebejei?
butu galima foto gaut jusu pirkinio??
QUOTE(klaura @ 2010 10 04, 10:28)
O matet, naujausiame zurnalo "Zmones" interviu su Deiviu ir Renata milli Way vezimukas stovi
Fainai atrodo 
O jus paziureikt i ta reklamine nuotrauka atidziau. Man ten jis baisiai atrodo ir kvepia piguma. Paziurekit kaip baisiai sukritusios susiraukslejusios medziagos ant lopsio korpuso. Ten juk kietas pagrindas ir medziaga turetu buti istempta lygiai, o ne sukritusi. Toks grynai lenkiskai pigus vaizdas. Tikrai galejo galintojai pasistengti labiau ir padaryti ne belekaip.
QUOTE(gitulia @ 2010 10 08, 11:37)
O jus paziureikt i ta reklamine nuotrauka atidziau. Man ten jis baisiai atrodo ir kvepia piguma. Paziurekit kaip baisiai sukritusios susiraukslejusios medziagos ant lopsio korpuso. Ten juk kietas pagrindas ir medziaga turetu buti istempta lygiai, o ne sukritusi. Toks grynai lenkiskai pigus vaizdas. Tikrai galejo galintojai pasistengti labiau ir padaryti ne belekaip. 
O man jis kaip tik geriau uz zippy atrodo. Nors remas sidabrines spalvos. Pas zipuka man nepatinka, kad remas juodas, o varzdai sidabriniai. Va tai tai tikrai pigiai atrodo
Sitas irgi turi to pacio, ant juodu plastmasiniu detaliu pilna baltu kniedziu (beveik visos kniedes ir eina per plastmasines dalis, labai mazai yra kniedziu ant pacio remo, taigi beveik visos jos eina juodame fone). Man zippyje tas taip pat kliuvo uz akiu. Nu bet kaip medziagos atrodo ant lopsio, tai milly man tiesiog baisu - visos sukritusios, susiraukslejusios, vidines lopsio baltos medvilnes medziagos islindusios pro spalvota lopsio uzklota. Pats lopsio uzklotas irgi toks biski be frmos. Zippis tikrai taip baisiai ir netvarkingai neatrodo.
QUOTE(munytte @ 2010 10 05, 10:04)
Vezimelis jau pas mus
Kolkas dar neispakuotas, bet spalva tai tokia pilkai smeline,rausvo atspalvio nematyt
Kai jau ispakuosim, parasysiu daugiau 
kaip smagu, sveikinimai
na tai labai gerai, jei spalva tokia, tik gal kiek nepraktiska, bet uz tai grazu
negaliu sulaukt kada eisim jo pasiziureti realiai parduotuveje
Papildyta:
QUOTE(gitulia @ 2010 10 08, 11:37)
ziuriu ziuriu ir nieko
tik iziuriu