Įkraunama...
Įkraunama...

Milli way vežimėliai

Kažkaip paskutiniu metu pabiro daug nekokių atsiliepimų apie milliuką sad.gif na, bet vistiek mes jį įsigijom, tuo labiau, kad galų gale pavyko gauti norimos spalvos thumbup.gif

Tik mūsų mažylio vežimėlis jau okupuotas doh.gif  lotuliukas.gif greitai atsirado gyventojas biggrin.gif

(prieš langą tik fotografuota, tai spalvos vežimėlio beveik nesimato)

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tėja*: 28 birželio 2011 - 22:28
QUOTE(Tėja* @ 2011 06 28, 23:28)
Kažkaip paskutiniu metu pabiro daug nekokių atsiliepimų apie milliuką sad.gif na, bet vistiek mes jį įsigijom, tuo labiau, kad galų gale pavyko gauti norimos spalvos thumbup.gif

Tik mūsų mažylio vežimėlis jau okupuotas doh.gif  lotuliukas.gif greitai atsirado gyventojas biggrin.gif

(prieš langą tik fotografuota, tai spalvos vežimėlio beveik nesimato)

user posted image

turbut kates megsta sia spalva, mano irgi tokios spalvos tai grazuole ne tik kad krepsi pirkiniu okupavo, bet jau ir i lopsi lenda, dar maziuko nesulaukem, o jau musu milliukas apkramtytas doh.gif musu kate pasidarbavo, niekas bute pro jos dantis nepraslysta doh.gif nepraslydo ir milliukas
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2011 06 29, 10:54)
turbut kates megsta sia spalva, mano irgi tokios spalvos tai grazuole ne tik kad krepsi pirkiniu okupavo, bet jau ir i lopsi lenda, dar maziuko nesulaukem, o jau musu milliukas apkramtytas  doh.gif  musu kate pasidarbavo, niekas bute pro jos dantis nepraslysta  doh.gif  nepraslydo ir milliukas

mano kisius ir gula i ta pacia vieta, tai laimei kolkas milis supakuotas biggrin.gif
Atsakyti
siaubas, apziurejau savo miliuka, tai uztikau kate isikanduse i rata, apziurejau tai mano milliuko padangos visos su skylutem, melsiuos dabar kad nebutu prakandusi, nes jei kiauri ratai vus tai ka as tada darysiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2011 06 24, 13:42)
o tavo spalvyte kokia? gal puse liepinukiu busim su vienodais Milliukais  lotuliukas.gif

Mano kremine su rastais, bet buciau pirkusi kaip tavo, tik parduotuveje jos nebuvo biggrin.gif

QUOTE(malmukas:) @ 2011 06 24, 17:16)
na musu miliukas pilkas su salotiniu smile.gif

Liepinukes su miliukais thumbup.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(dzemute @ 2011 06 29, 10:54)
siaubas, apziurejau savo miliuka, tai uztikau kate isikanduse i rata, apziurejau tai mano milliuko padangos visos su skylutem, melsiuos dabar kad nebutu prakandusi, nes jei kiauri ratai vus tai ka as tada darysiu  doh.gif

Na bet tavo katinas ir nyndze lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Janushka_: 29 birželio 2011 - 15:39
tai jau tikrai kad ninze jos kisius, maniskis ramiai kazkaip dantu atzvilgiu biggrin.gif
Atsakyti
Gal kam bus aktualu - siandien Vilniuje Baby city iskraudineja nauja Milli way siunta. Naujos spalvos, pagrinde visi vezimeliai is 2 spalvu medziagu: viena vienspalve, kita - kitos spalvos su taskiukais.
Taip pat maciau ir melsva-kremine spalva is senesnes kolekcijos.
Kiek pastebejau praeidama, juose yra atnaujinimu. Vienas, kuri pastebejau, tai lopsyje, kur anksciau islysdavo visiems baltas pamusalas, jau rodos yra isiuti uztrauktukai. biggrin.gif

Prasides nauja Milli pirkimo banga turbut biggrin.gif

Atsakyti
Mano drauge nusiziurejo i vezimeli, tai kaip tik vakar atsirado nauji patobulinti, didesnis krepsys apacioje ir remas siek tiek platesnis. Pries tai kai ji ziurejo,tai as kaip trukuma maciau maza apatini krepsi. O dabar dar padidino ir dar mamos tase pakeite didesne padare, tai man sis vezimelis labai elegantiskas ir grazus.
Atsakyti
Mes jau nusipirkom ta atnaujinta ir esam kol kas labai patenkinti. Ilgai laukem, nes senuju jau spalvu nebuvo normaliu like bigsmile.gif
Atsakyti
Mes kadangi radom kelis brokus ant to senojo modelio, tai aš pakalbėjau su pardavėjom, jos su vadybininku, ir mums leido pakeisti seno modelio vežimėlį į naujo modelio thumbup.gif taigi dabar turim naujo modelio violetinį/kreminį vežimėlį thumbup.gif o man sakė, kad tikrai jau tarp naujo modelio vežimėlių nebus šios spalvos, tai ir ėmėm iš senos, nes ir tai jau pats paskutinis buvo likęs... o, pasirodo, yra lygiai tos pačios spalvos drinks_cheers.gif tai primokėjom skirtumą ir jau namie turi naują vežimėlį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tėja* @ 2011 07 08, 12:15)
Mes kadangi radom kelis brokus ant to senojo modelio, tai aš pakalbėjau su pardavėjom, jos su vadybininku, ir mums leido pakeisti seno modelio vežimėlį į naujo modelio thumbup.gif taigi dabar turim naujo modelio violetinį/kreminį vežimėlį thumbup.gif o man sakė, kad tikrai jau tarp naujo modelio vežimėlių nebus šios spalvos, tai ir ėmėm iš senos, nes ir tai jau pats paskutinis buvo likęs... o, pasirodo, yra lygiai tos pačios spalvos drinks_cheers.gif tai primokėjom skirtumą ir jau namie turi naują vežimėlį smile.gif

O koki broka radai? Gal man pakeistu:) pasvajosiu ir praeis:(
Atsakyti
aga ir man idomu kokie brokai, nes mano irgi dar nenaudotas tai irgi gal pakeistu ax.gif
Atsakyti