Įkraunama...
Įkraunama...

Milli way vežimėliai

QUOTE(munytte @ 2011 10 17, 17:38)
Na saunu, kad patobulejo sie vezimai, nes mes tai pirkom pati pirmaji, kai tik pasirode, tai laaabai nusivylem viskuom, isskyrus kad lopsys didelis. O siaip tai visas girgzda, lipdukai atsilupe, siules nutyse...na ir dar daugiau minusu, bet nevardinsiu....Juk dabar jau patobulejo mirksiukas.gif

Na mes irgi turime pirmaji, bet nera jau jis toks blogas smile.gif Aisku palyginus su dabartiniu labai patobulejo, bet pas mus jis negirgzdejo smile.gif Man labai grazus dabartinis tamsus dizainas, juodas be rods - toks grazutis ir dailutis mmmmm smile.gif
Atsakyti
Man Milli Way vezimukai labai grazus wub.gif O jie girgzda? blink.gif man kai pradeda daiktai girgzdeti tai jie atrodo tokie seni ir nutrinti lotuliukas.gif Tai gal munytte ji labai sunaudojot, kad net girgzdeti pradejo lotuliukas.gif
Atsakyti
Vasarą forume perskaičiau, kad drėgsta šio vežimo lopšys, todėl kelias savaites stebėjau savąjį ir neradau nei lašelio jokios drėgmės. Pagalvojau, kad gal drėgmėje laikė vežimą, ką nors įpylė ar pan. Apsidžiaugiau, kad tai nėra visų vežimėlių bėda. Bet, pasirodo, per anksti schmoll.gif .
Prieš savaitę grįžusi iš lauko radau suprakaitavusią savo mažylę ir kas baisiausia, kai pakėliau čiužinuką - rasos lašelius ant lopšio dugno, o čiužinuko apačioje kelis pelėsio taškelius. Pelėsis per vieną dieną nesusidaro, taigi, padariau išvadą, kad drėgmė lopšyje jau senokai apsigyveno.
Pradėjau stebėti lopšio dugną. Taigi, savaitės stebėjimų išvados:
1. namuose, kur sausa ir šilta, lopšys nedrėgsta, net jei vaikas jame suprakaituoja.
2. jei lauke ir namie didelis temperatūrų ir drėgmės skirtumas, lopšio dugnas, parnešus vežimėlį į vidų, visada sudrėksta. Reikia kaskart pakelti čiužinuką ir leisti viskam išdžiūti.
3. jei nepataikai vaiko aprengti ir jis suprakaituoja, sudrėksta ir lopšio dugnas, nors čiužinuko viršus kažkokiu būdu lieka sausas.
Galiu dar pasakyti, kad vežimėlis mūsų visada buvo sausas, į jį nesame nieko įpylę, čiužinukas pirktas su vežimėliu, patį vežimėlį visada laikome namuose, kur šilta ir sausa.
Taigi, padariau vienintelę išvadą - šiam vežimėliui nepatinka staigūs temperatūros ir drėgmės pokyčiai. Ir supratau, kad iki vasaros teks kasdien vargti ir vėdinti lopšį, nes lauke - šalta, namie - šilta, lauke - drėgna (o dar mes gyvename pajūryje), namie - sausa, todėl tų pokyčių niekaip neišvengsi.
Dar galvoju, o gal prašyti vyro, kad jis lopšio dugne su kokiu grąžtu padarytų ventiliacines skylutes? Tik kažin, ar tada vaikas žiema nešals per tas angas?
Atsakyti
Na nemanau kad lopsyje pragreztos skyles isspres sia problema doh.gif
Gal pabandykite ziema naudoti kailinius vokelius ir pasistengti kad ciuzinukas nesudregtu nuo vaiko? Kazkaip po jusu parasymo nes is smalsumo nuejau ir patikrinau savo vezimuko dugna ir tikejausi rasti pelesi, bet nieko neradau schmoll.gif Gal tikrai pabandykite naudoti naturalios vilnos pledukus, kurie sulaiko dregme ir neleis jai isiskverpti i ciuzinuka....
Atsakyti
Nebent ieškoti vilnonio čiužinuko, nes aš ir taip tik vilnonius pledus naudoju, bet vargu ar padės g.gif
Šiandien dieną buvom 1 val. lauke, grįžus lopšio dugnas buvo sausas (bet dieną buvo labai šilta, švietė saulė, nebuvo jokios drėgmės), o vakare, kai oras atvėso ir nuo jūros padvelkė drėgme, miegojo 2,5 val balkone, tai atkėlus čiužinį ant dugno buvo pilna rasos lašeliu, o čiužinuko apačia drėgna verysad.gif .
Kai vasarą skaičiau, kad kažkam drėksta lopšys, aš irgi stebėjausi, netikėjau, galvojau, kad ką nors ne taip daro. O dabar še tau kad nori, pati su tuo susidūriau. Taigi, rekomenduoju nuolat atidžiai apžiūrinėti lopšio dugną, o jei atrasite "vaistų" nuo šios ligos, dalinkitės patirtimi 4u.gif
Atsakyti
Na mano drauge nusipirko mili wy vezimeli, rugpjuti gimusiam mazyliui tai as bandziau vazineti, tai vaziuoja labai smagiai, labai manevringas. As kai savo pries kelis metus turejau su nesisukiojamais priekiniiais ratais tai buvo visiskas blogis lyginant su situo.
Atsakyti
As kiek ziurejau si vezima parduotuveje, ivardijau ta dregnumo problema--nu kad esu skaiciusi apie ja-tai man pakele ciuzinuka ir parode kad yra kelios skyles-nu tipo ner taip kad palikta visai be ventiliacijos dugnas.....
Atsakyti
QUOTE(~VEGA~ @ 2011 10 27, 15:01)
As kiek ziurejau si vezima parduotuveje, ivardijau ta dregnumo problema--nu kad esu skaiciusi apie ja-tai man pakele ciuzinuka ir parode kad yra kelios skyles-nu tipo ner taip kad palikta visai be ventiliacijos dugnas.....

Nu kaip įdomiai g.gif mano lopšyje jokių ventiliacinių skylučių nėra schmoll.gif
Įdomu, ar čia gamybos brokas, ar senesniuose modeliuose (pirkau 2011 m. gegužės mėn.) jų net nebuvo? Važiuosiu rytoj į parduotuvę apžiūrėti ir pasiaiškinti, nes kuo toliau mąstau, tuo labiau peršasi išvada, kad tų skylučių labai reikia, kad būtų per kur drėgmei nugaruoti.
Atsakyti
QUOTE(Juritar @ 2011 10 28, 11:47)
Nu kaip įdomiai g.gif  mano lopšyje jokių ventiliacinių skylučių nėra schmoll.gif
Įdomu, ar čia gamybos brokas, ar senesniuose modeliuose (pirkau 2011 m. gegužės mėn.) jų net nebuvo? Važiuosiu rytoj į parduotuvę apžiūrėti ir pasiaiškinti, nes kuo toliau mąstau, tuo labiau peršasi išvada, kad tų skylučių labai reikia, kad būtų per kur drėgmei nugaruoti.

pas mus irgi nera skyluciu vezime, bet nera ir dregmes
Atsakyti
Taigi, aplankiau parduotuvę ir apžiūrėjau ten buvusius 6 vežimėlius. Tik vieno lopšio viduje buvo išgręžtos 6 ar 8 maždaug 2 cnt monetos dydžio skylutės.
Pardavėja bandė aiškinti, kad neva skylutės yra naujesnio modelio vežimuose, bet kadangi visi 6 vežimai buvo vienos partijos, tai suprato, kad kažkas čia ne taip. Pažadėjo kitą savaitę Vilniuje pasiaiškinti, ar skylučių nebuvimas yra brokas ar tiesiog taip turi būti.
Šiaip ar taip visoms, kurios ruošiasi pirkti, siūlau pirkti tik su skylutėmis lopšio dugne.
Atsakyti
Pažiūrėjau ir aš mūsų turimo vežimėlio dugną, tai ir neradau jokių skylučių. nors ale skaitosi naujesnio modelio jis... nu, įdomiai čia, dabar irgi vis pastebėsiu, ar pelėsis ir drėgmė neatsiranda smile.gif kolkas dar nieko nepastebėjau, įdomu, kaip žiemos metu bus...
Atsakyti
Tik, merginos, vežimėlį reiktų tikrinti iš karto įėjus į vidų - tik tada pastebėsite, ar ir jus kamuoja ta pati bėda. Drėgmė, o ypač tokie kaip rasos lašeliai, būna tik tik grįžus iš lauko.
Jei tikrinu vežimą po kokių 10 min., tai tie rasos lašeliai jau būna susigėrę į čiužinuką ir ant lopšio dugno nieko nebesimato ir nesijaučia - galima pagalvoti, kad jokios drėgmės ir nebuvo, kol nepasimato pelėsis.
Atsakyti