Na man tai anksciau motociklas asocijavosi su mirtim, kazkodel tai..

Ypac kai pralekdavo koks nors su britvute 200km/h greiciu..

Vadindavau juos ir pasiutusiais debilais, ir negyveliais, ir dar velniai zino kaip..

O stai dabartine situacija..Vyras turi britva, variklis 900kubiku (cm3), tai yra gana galingas..

Dabar mano svajone, ismokti vazineti motociklu!!!..

Galima dabar mane vadinti debile..

Kai vyras nusipirko ji, tai iskart negalejo vaziuot, teko truputi pataisyt ji, tai vat savaite laiko, varvino seile..

As kai ji pamaciau, tai per kuna tik siurpuliukai nubego

, o per tai savaite laiko, nutiko taip kad, mano didelis noras pralekti ant to grazuolio nugalejo baime..

Pavezejo mane 150km/h greiciu..Nu jausmas neispasakytas!

Man taip patiko, draugai (vaikinai) ziauriai nustebo, nes nei viena mano drauge(t.y. tu vaikinu panos) nera vazinejusios su jais, nes bijo..Baisiausia man tas momentas, kai reikia i posuki ivaziuoti, nes negalima sukti vairo, o reikia guldyti moca, nes kitaip ivaziavimas gali baigtis labai liudnai..Ir dar kai guldo, tai jei vaziuoja dviese, tai ir keleivis turi gultis kartu, o daznai buna daro atvirksciai, vairuotojas gulasi, o kitas i kita puse keliasi, va taip ir baigiasi pasivazinejimai..

truputi turbut nukrypau nuo temos..

Na man fainas dalykas yra motociklas, pralekti su vejeliu

tik ji turi valdyti zmogus turintis ne tik galva ant peciu del grozio, bet ir galvoje smegeneliu..

O tai prisiperka tokie, kuriu galvose vejai svilpauja, ir ziuri po to, ten vainikelis, ten, ten....