Įkraunama...
Įkraunama...

Mano ratai buvo du

Sveikos esamos ir busimos mamytes 4u.gif
manau idomu butu suzinoti ir kartu padiskutuoti apie motociklus ka jie reiskia jusu gyvenime ir ypac jusu vyrams.
Kaip su jais susitvarkote? o gal kuri ir pati palakstot? biggrin.gif biggrin.gif

man tai nekyla noras cia labiau mano vyro aistra...noreciau suzinot ir jusu nuomone ir gal net atsitikimus bigsmile.gif
Atsakyti
Na man tai anksciau motociklas asocijavosi su mirtim, kazkodel tai.. g.gif Ypac kai pralekdavo koks nors su britvute 200km/h greiciu.. doh.gif Vadindavau juos ir pasiutusiais debilais, ir negyveliais, ir dar velniai zino kaip.. biggrin.gif O stai dabartine situacija..Vyras turi britva, variklis 900kubiku (cm3), tai yra gana galingas.. doh.gif Dabar mano svajone, ismokti vazineti motociklu!!!.. doh.gif Galima dabar mane vadinti debile.. biggrin.gif Kai vyras nusipirko ji, tai iskart negalejo vaziuot, teko truputi pataisyt ji, tai vat savaite laiko, varvino seile.. biggrin.gif As kai ji pamaciau, tai per kuna tik siurpuliukai nubego bigsmile.gif , o per tai savaite laiko, nutiko taip kad, mano didelis noras pralekti ant to grazuolio nugalejo baime.. thumbup.gif Pavezejo mane 150km/h greiciu..Nu jausmas neispasakytas! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Man taip patiko, draugai (vaikinai) ziauriai nustebo, nes nei viena mano drauge(t.y. tu vaikinu panos) nera vazinejusios su jais, nes bijo..Baisiausia man tas momentas, kai reikia i posuki ivaziuoti, nes negalima sukti vairo, o reikia guldyti moca, nes kitaip ivaziavimas gali baigtis labai liudnai..Ir dar kai guldo, tai jei vaziuoja dviese, tai ir keleivis turi gultis kartu, o daznai buna daro atvirksciai, vairuotojas gulasi, o kitas i kita puse keliasi, va taip ir baigiasi pasivazinejimai.. sad.gif truputi turbut nukrypau nuo temos.. doh.gif biggrin.gif Na man fainas dalykas yra motociklas, pralekti su vejeliu thumbup.gif tik ji turi valdyti zmogus turintis ne tik galva ant peciu del grozio, bet ir galvoje smegeneliu.. wub.gif O tai prisiperka tokie, kuriu galvose vejai svilpauja, ir ziuri po to, ten vainikelis, ten, ten.... angel.gif verysad.gif
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgutė: 25 sausio 2006 - 19:12
Man irgi šiurpuliukai nubėga per kūna, kai pro mane praskrieja britvutė wub.gif Turiu omenyje, net silpna, kaip pavydžiu tam, kas važiuoja ax.gif O pralėkti naktį per Vilnių.. iš viso nerealu clap.gif Bet kai mano brangusis nusipirko tą nerealų žvėriuką, tai karts nuo karto kyla ir negerų minčių (tfu tfu tfu) scare.gif
Atsakyti
oi kaip as noreciau wub.gif bet pirma reika ismokt vaziuot, o paskui apie britvute galvot g.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aziza @ 2006 02 01, 11:44)
oi kaip as noreciau  wub.gif bet pirma reika ismokt vaziuot, o paskui apie britvute galvot  g.gif  thumbup.gif

nera ka ten mokintis..sedai ir vaziuoji tongue.gif pirma karta pabandziau vaziuoti budama 16-17metu bigsmile.gif bet paciai nesitikejau ,kad taip gerai seksis thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mami-papi @ 2006 02 03, 18:10)
nera ka ten mokintis..sedai ir vaziuoji tongue.gif pirma karta pabandziau vaziuoti budama 16-17metu  bigsmile.gif bet  paciai nesitikejau ,kad taip gerai seksis thumbup.gif  biggrin.gif

Idomu, ant kokio moco taip atsisedai ir nuvaziavai?.. g.gif Nebent ase gimei.. lotuliukas.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutė @ 2006 02 03, 21:51)
Idomu, ant kokio moco taip atsisedai ir nuvaziavai?.. g.gif Nebent ase gimei.. lotuliukas.gif

4u.gif

tais laikais tokiu krutu mocu ir nebuvo tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mami-papi: 04 vasario 2006 - 11:31
Aš gilioje jaunystėje su java buvau pramokusi važiuoti blush2.gif Geras jausmas, paskraidyti. Bet jaunystė kvailystė, dabar manęs su kranu ant motociklo neužkeltum, o jei vyras sugalvotų pirkti, klaikią isteriją iškelčiau. Man motociklas asocijuojasi tik su mirtimi. Praitą savaitę draugė brolį palaidojo. Ne ji kaltas, jį numušė mašina ...
Atsakyti
QUOTE(mami-papi @ 2006 02 04, 12:30)
tais laikais tokiu krutu mocu ir nebuvo tongue.gif biggrin.gif

Ai, nu tada aisku..Nes maniau kad ant naujo taip vazinejai.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(TauRe @ 2006 02 04, 23:47)
Aš gilioje jaunystėje su java buvau pramokusi važiuoti  blush2.gif  Geras jausmas, paskraidyti. Bet jaunystė kvailystė, dabar manęs su kranu ant motociklo neužkeltum, o jei vyras sugalvotų pirkti, klaikią isteriją iškelčiau. Man motociklas asocijuojasi tik su mirtimi. Praitą savaitę draugė brolį palaidojo. Ne ji kaltas, jį numušė mašina ...

As savo vyrui priestaravau, ir asaru buvo, bet kas is to..NORAS auksciau visko..Ir dabar, kai arteja sezonas, tai labai daug kalbames apie tai..Vyras viska puikiai supranta smartass.gif ..Na as juo pasitikiu, bet liaudim ne trupucio.. schmoll.gif Nes tokiu yra auto vairuotoju debilu -iu, kurie apart savo nosies nieko nemato.. stupid.gif gun_rifle.gif Bet yra ir moto vairuotoju, pas kuriuos galvoje nei viena smegenu lastele neveikia.. stupid.gif Zodziu, tai yra ziauriai pavojingas malonumas..O be to, ir laaabai brangus.. doh.gif 4u.gif
Atsakyti
...Aha grazu cia jusu klausytis, koks tai smagumelis neispasakytas...taip-smagu kai tave praveza ant 200km/h, grazu ziuret i vyrus ant tokiu zirgeliu ir t.t., o kuriai nors teko po tokiu linksmybiu slaugyti sumaitota vyra? verysad.gif ...man teko ir daugiau to nebenoriu, dabar su gailesciu ziuriu i be proto lakstancius vaikinus ir su siaubu laukiu pavasario, kai musu garaze vel puikuosis nauja "britva" unsure.gif ...
Atsakyti
ir mes pernai nusipirkom, bet ne britva, o choperi, tai tokio greicio neivaldom blink.gif bet vis tiek delnai dreksta (ir ne tik lotuliukas.gif ), kai paguldo ant posukio blink.gif be konjakelio niekur nevaziuoju. bandziau ir pati vairuoti, bet viena toliau pavaziuoti bijau, labai jau jis sunkus, nepakeliu ir bijau ph34r.gif Kaip nugaleti baime mirksiukas.gif ? Noras tai begalinis paciai pralekti.

Ir dar noriu paklausti kaip ruosiates sezonui? As kaip naujoke tai neturiu jokios aprangos, ne jokiu aksesuaru. blush2.gif Daugiausia sedziu uz nugaros ir saugau, kad vyro nugara nesulytu. biggrin.gif Ka apsirengti, kad nesusalti kaip pernai per bikeshow? Zinau, kad su britvom tai spalvoti kostiumai buna, o choperiai tai daugiausia juoda striuke ir odines kelnes. Gal zinot kas gerai ir nebrangiai siuva? Ir aplamai kokia nors mada yra? Ka idomaus esate pasidare sau ar vyrui? Arteja vyro gimtadienis gal turit kokiu minciu?
Atsakyti