QUOTE(Cioperiuke @ 2010 05 17, 12:32)
Nea, nesunku visai. Realiai zinok kuo sunkesnis mocas tuo lengviau i posukius isipaiso kelyje, aisku mieste kuo sunkesnis mocas tuo sunkiau gatvem baladotis
Matai kaip, idomu labai. As kol kas nebandziau su didesniu, nors vyras 500cc Vulcan turi, tai gal reiktu pasiskolint kokia diena ir nelegaliai prasilekt, kad skirtuma pajust. Nors siaip tai vyriskis mano skundesi, kad jam sunku su Harliu ant posukiu, ypac is pradziu buvo nors jis pas mane didelis ir stiprus

(uztai ir 500 cc Vulcan pirko, kad miesteliuose lenviau manevruot butu, o Harlis - ilgesnem kelionem, geresniais keliais). Tai as kazkaip turejau tokia nuostata, kad kuo sunkesnis mocas - tuo sudetingiau ismokt tuos posukius "paimt" (o dar cia Anglijoj kai tiesiu keliu isvis nerasta, labai svarbu toks dalykas), bet ko gero teks paciai bandyt daryt ir ziuret kaip einasi.
O del Harlio tai mano nuomone geriau patogiai vaziuot negu vaziuot ir kentent, kad su Harliu vaziuoji

Ypac Sportsteriu. dabar vat tas zmogus kur is manes pirko i Danija vaziuos ir dar su zmona uz nugaros. Tai uzjauciu as juos labai labai. As ji perspejau, kad sunku tolimam kely su Sportsteriu, bet ka jis manes paklausys...
Pritariu. Motociklas juk visu pirma - laisvalaikis ir malonumas, su skausmu nelabai suderinama. Todel labai vertinu patarimus zmoniu, kurie turi patirties siuo klausimu. As kazkaip visada isivaizdavau kad sekantis mocas bus tikrai Sportsteris, dabar rimciau apie tai reikes pagalvoti. Nors mes dazniausiai i ilgas keliones nevazinejam, pora trejeta valandu po aplinkinius rajonus palakstom ir tiek, bet ka zinai ka sugalvosim ateity.
Beje, butent Shadow yra labai patikimi motociklai ir kantrus

Pazistamas 400 km be tepalo nuvaziavo o variklis vistiek neuzkale. O Sportsteris yra oru ausinamas, todel karstu oru ilgai vaziuojant labai kaist pradeda. Ir po sezono reikia eit visus varztus Sportsteriui persukinet, nes atsipalaidave buna. Netgi realiai reiktu kas menesi varztus is naujo prisukinet visus, kad nebutu staigmenu
O cia tai naujiena pasakei. Cia tik Sportsteriu tokia problema ar apskritai Harliu? Ar kazkuriu metu modeliai tik? Aisku, varztus prisukinet - ne problema, bet kazkaip nepatikimai skamba iskart
Esu su bueliu vaziavus ir Ducati bandzius. paskui dar kazkokia britv, tai su ta kazkokia isvis nepvaziavau, nesulenkiau savo artritinio sanario tiek. Butent koju padetis yra baisiai nepatogi mano atzvilgiu. Kaip minejau su savo Shadow'u nuvariau puse paros kelioir tik tiek, kad baisiai salta buvo, bet sikna nepavargo

Nei nugara nepavargo
Nu as irgi ka pastebejau, kad su Shadow siknos tikrai nepaskausta, nors jei tik tokia problema, visada galima sedyne pakeisti i patogesne/minkstesne (mano vyras ta padare savo Vulcan'ui). Mano nugara irgi nepavargsta, tik peciai ir rankos, bet pas mane kita beda - bunu pernelyg isitempus, uztai raumenys ir pavargsta, kazkaip neramu vel vazinet po avarijos, reikia prasivazinet kol atsipalaiduosiu iki ankstesnio lygio