Įkraunama...
Įkraunama...

Mano ratai buvo du

QUOTE(Cioperiuke @ 2010 05 17, 10:53)
Beje, Migliux, aciu uz nuotraukas, bet as labai gerai zinau apie kokias kojeles ten sneketa buvo. Norejau pasakyt, kad kai as teises laikiau tai laikiau su motociklu kuris neturejo tos centrines kojos, o ir maniskis neturi, ta centrine koja siip visokie panasus i mocus turi  lotuliukas.gif

Nu labiausiai panašūs į motociklus tai tikrai turi tongue.gif Tiesą sakant galvojau kad tikrai nežinai g.gif

Papildyta:
QUOTE(Cioperiuke @ 2010 05 17, 10:53)
O su brotva ar streetu man klaikiai nepatogu vaziuot....

Aš irgi anksčiau taip maniau. Bet užpakalį tai mažiau paskausta būtent su sportiniais. Nu bet nemanau kad esi važiavus su tokiu tiek ilgai. Tai turbūt sunku ir palyginti
Atsakyti
QUOTE(LasiukeUK @ 2010 05 17, 15:03)
Super! Aciu uz patarima!  4u.gif  Gerai, kai kazkas gali patarti is savos patirties. Mano vyras modifikavo savo Harli, is 1500 pasidare 1800 ir zymiai padidejo garsas ir vibracija, tai sestadieni kartu isvaziavom, man sedyne paskaudo turbut po 20 minuciu (aisku, ta keleivio sedyne ne tokia patogi, kaip vairuotojo, bet vistiek). Tai buvo KAAAIFAS kai persedau ant savo Shadow  lotuliukas.gif Siaip ka rinksiuos ateity - bus matyt, dar reikia teises issilaikyt, bet kad ir kas butu tikrai rinksiuos cioperi, tik kad nebutu pernelyg sunkus. Pasiziurejau Shadow VT 1100 - grozis!  thumbup.gif  Nesunku i posukius "isipaisyt"?

Nea, nesunku visai. Realiai zinok kuo sunkesnis mocas tuo lengviau i posukius isipaiso kelyje, aisku mieste kuo sunkesnis mocas tuo sunkiau gatvem baladotis smile.gif
O del Harlio tai mano nuomone geriau patogiai vaziuot negu vaziuot ir kentent, kad su Harliu vaziuoji smile.gif Ypac Sportsteriu. dabar vat tas zmogus kur is manes pirko i Danija vaziuos ir dar su zmona uz nugaros. Tai uzjauciu as juos labai labai. As ji perspejau, kad sunku tolimam kely su Sportsteriu, bet ka jis manes paklausys... lotuliukas.gif
Beje, butent Shadow yra labai patikimi motociklai ir kantrus smile.gif Pazistamas 400 km be tepalo nuvaziavo o variklis vistiek neuzkale. O Sportsteris yra oru ausinamas, todel karstu oru ilgai vaziuojant labai kaist pradeda. Ir po sezono reikia eit visus varztus Sportsteriui persukinet, nes atsipalaidave buna. Netgi realiai reiktu kas menesi varztus is naujo prisukinet visus, kad nebutu staigmenu smile.gif

QUOTE(migliux @ 2010 05 17, 15:13)
Aš irgi anksčiau taip maniau. Bet užpakalį tai mažiau paskausta būtent su sportiniais. Nu bet nemanau kad esi važiavus su tokiu tiek ilgai. Tai turbūt sunku ir palyginti

Esu su bueliu vaziavus ir Ducati bandzius. paskui dar kazkokia britv, tai su ta kazkokia isvis nepvaziavau, nesulenkiau savo artritinio sanario tiek. Butent koju padetis yra baisiai nepatogi mano atzvilgiu. Kaip minejau su savo Shadow'u nuvariau puse paros kelioir tik tiek, kad baisiai salta buvo, bet sikna nepavargo smile.gif Nei nugara nepavargo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cioperiuke: 17 gegužės 2010 - 13:34
QUOTE(Cioperiuke @ 2010 05 17, 13:32)
Nea, nesunku visai. Realiai zinok kuo sunkesnis mocas tuo lengviau i posukius isipaiso kelyje, aisku mieste kuo sunkesnis mocas tuo sunkiau gatvem baladotis smile.gif

Nu vakar kai tą varriorą bandžiau tai posūkiai lėti pasirodė nelabai įveikiami. Na bet pirmą kartą sėdint nelengva buvo. Normalu
Atsakyti
QUOTE(Cioperiuke @ 2010 05 17, 13:32)
Esu su bueliu vaziavus ir Ducati bandzius. paskui dar kazkokia britv, tai su ta kazkokia isvis nepvaziavau, nesulenkiau savo artritinio sanario tiek. Butent koju padetis yra baisiai nepatogi mano atzvilgiu. Kaip minejau su savo Shadow'u nuvariau puse paros kelioir tik tiek, kad baisiai salta buvo, bet sikna nepavargo smile.gif Nei nugara nepavargo smile.gif

Aš nemažai esu išbandžius, bet man tiesi sėdėsena yra mažiau patogi nei sportinė. nes gali keisti padėtį nuo beveik gulimos iki vos ne čioperio - tik kojas ant slaiderių reikia užsidėti. Tiesi sėdėsena nelabai patogi tuo, kad labai paskausta užpakalį. Jaučiasi kai nuvažiuoji per dieną daugiau nei 400 km. Nors mano patirtis dar nėra tokia, kad galėčiau tvirtinti 100%. Gali dar pasikeisti smile.gif
Atsakyti
Na, diskusijos del to ar britvos ar cioperiai geriau - senos kaip pasaulis doh.gif
Cia gi kiekvienam - pagal skoni, kiekvienas motociklas turi privalumu ir trukumu.
As laikinas teises laikiau ant tokio seno "beveik" sportinio, Honda berods buvo, tai visai normalus mocas, bet tokio turet vistiek nenoreciau, man didesnis kaifas ant cioperio. Nors aisku, kas megsta didesni greiti - tiem britvos idealiausia. Manevruoti tai be jokiu abejoniu lengviau sportinius mocus. Tai va cia tikrai kas kam 4u.gif

Galiu papasakot ir neitiketina nutikima. Buvom Valstijose, lapkricio pacioj pabaigoj, netoli Buffalo, salta, tokia uzeiga/baras vidury lauku. Mes su draugais ju vietiniu tradiciniu vistos sparneliu pavalgyt atvaziave. Po kiek laiko i bara ieina 2 baikeriai ir pasakoja neitiketina istorija - vienas ju pakeliui ka tik numuse.... elnia! Isejom visi i lauka apziuret moco ir pasiklausyt kas nutiko. Bicas vaziavo su savo Harliu (neprisimenu tikslaus modelio, bet vienas is sunkiasvoriu, su placia priekine padanga, apsaugom ir aksesuarais, american style vadinas, tankas toks) ir is niekur nieko i kelia issoko elnias, tai jis ta elnia praktiskai "nuskyne" nuo kelio. Matesi, mocas kruvinas, posukio lempute ant laiduko tik kabo, bet daugiau - jokios zalos motociklui nepadaryta. Kas idomiausia - mocas net nevirto ant sono! Elnias, beje, negyvas.... As tada ir pagalvojau - turint pakankamai patirties sunkiasvoris Harlis dar saugesnis uz britva lotuliukas.gif O as tada pati tik savaite po avarijos buvau, su lazda pasiramsciuodama tik vaiksciojau, nes su savo 2 menesiu baikeres patirtim... paukscio pasibaidziau blush2.gif ir plojaus ant sono lotuliukas.gif Dabar juokas ima, o tada - skaudejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cioperiuke @ 2010 05 17, 12:32)

Matai kaip, idomu labai. As kol kas nebandziau su didesniu, nors vyras 500cc Vulcan turi, tai gal reiktu pasiskolint kokia diena ir nelegaliai prasilekt, kad skirtuma pajust. Nors siaip tai vyriskis mano skundesi, kad jam sunku su Harliu ant posukiu, ypac is pradziu buvo nors jis pas mane didelis ir stiprus biggrin.gif (uztai ir 500 cc Vulcan pirko, kad miesteliuose lenviau manevruot butu, o Harlis - ilgesnem kelionem, geresniais keliais). Tai as kazkaip turejau tokia nuostata, kad kuo sunkesnis mocas - tuo sudetingiau ismokt tuos posukius "paimt" (o dar cia Anglijoj kai tiesiu keliu isvis nerasta, labai svarbu toks dalykas), bet ko gero teks paciai bandyt daryt ir ziuret kaip einasi.

O del Harlio tai mano nuomone geriau patogiai vaziuot negu vaziuot ir kentent, kad su Harliu vaziuoji smile.gif Ypac Sportsteriu. dabar vat tas zmogus kur is manes pirko i Danija vaziuos ir dar su zmona uz nugaros. Tai uzjauciu as juos labai labai. As ji perspejau, kad sunku tolimam kely su Sportsteriu, bet ka jis manes paklausys...  lotuliukas.gif

Pritariu. Motociklas juk visu pirma - laisvalaikis ir malonumas, su skausmu nelabai suderinama. Todel labai vertinu patarimus zmoniu, kurie turi patirties siuo klausimu. As kazkaip visada isivaizdavau kad sekantis mocas bus tikrai Sportsteris, dabar rimciau apie tai reikes pagalvoti. Nors mes dazniausiai i ilgas keliones nevazinejam, pora trejeta valandu po aplinkinius rajonus palakstom ir tiek, bet ka zinai ka sugalvosim ateity.

Beje, butent Shadow yra labai patikimi motociklai ir kantrus smile.gif Pazistamas 400 km be tepalo nuvaziavo o variklis vistiek neuzkale. O Sportsteris yra oru ausinamas, todel karstu oru ilgai vaziuojant labai kaist pradeda. Ir po sezono reikia eit visus varztus Sportsteriui persukinet, nes atsipalaidave buna. Netgi realiai reiktu kas menesi varztus is naujo prisukinet visus, kad nebutu staigmenu smile.gif

O cia tai naujiena pasakei. Cia tik Sportsteriu tokia problema ar apskritai Harliu? Ar kazkuriu metu modeliai tik? Aisku, varztus prisukinet - ne problema, bet kazkaip nepatikimai skamba iskart g.gif

Nu as irgi ka pastebejau, kad su Shadow siknos tikrai nepaskausta, nors jei tik tokia problema, visada galima sedyne pakeisti i patogesne/minkstesne (mano vyras ta padare savo Vulcan'ui). Mano nugara irgi nepavargsta, tik peciai ir rankos, bet pas mane kita beda - bunu pernelyg isitempus, uztai raumenys ir pavargsta, kazkaip neramu vel vazinet po avarijos, reikia prasivazinet kol atsipalaiduosiu iki ankstesnio lygio biggrin.gif
Atsakyti
*****, tie mocais isvis baisiai individualus dalykas. Pvz norejau Vulcan'o. Ten buvo 1,1 berods. Man tai baisia nepatogus, kojos nepatogiai, vairas nepatogiai ir vaziuot nesmagu smile.gif As kadangi didelis zmogus, tai man sakau, kad ir Valkyrie virs 400 kg as galiu sau vaziuot, bet vat Vulcan'as man nepatiko, manevringumo nerasta. O vat kitiem patogu.
Realiai girdejau, kad nuo 2007 metu pas Sportsteri eina paminkstintos pagalves ir vibracine problema tuo kaip ir ispresta. As turejau 2000 metu Sportsteri, tai jame vibracija didele, vaziuojant jau nuo 130 km/h dantys tarska, o paspaudus iki 160 km tiesa skaant baisu vaziuot, lygiam kely kiekvienas mikro nelygumas jauciasi. Du sezonus su juo atvaziavau - nenoriu. Pazistama is Vilniaus nusipirko Sportsteri 2006 metu, vaziavo Vilnius - Ryga-Joniskis-Vilnius per dvi dienas, tai sake pavargo su Sportsteriu. Sportsteris idelaus variantas miestui ir netolimiem atstumam smile.gif
Bet siaip as tau siulyciau kai jau avlgysies kito tiesiog normaliai isbandyt kiek imanoma daugiau modeliu. jei nori HD tai naujesniu metu dynos ganetinai neblogos girdejus ir nera jos sunkios, arba lebgvesni Dragstara (nors dauguma sako, kad yamake gerus pianinus ir siaip muzikos instrumentus gamina) biggrin.gif Intruderi paziurek, esi smulki motera, jie ir grazus ir patogus buna kaip kokios kubaturos smile.gif Zodziu pratestuok kiek imanoma daugiau variantu ( juk nuvaziavus moco paziuret nebutina pirkt, pravaziuok). Kai uzsesi ant "savo" moco iskart pajusi, garantuoju smile.gif As kai va po Harlio ieskojau, nusiziurejau Shadow'a, nuvaziavom, atsisedau, pravaziau ir zinojau, kad nieko kito nenoriu, bet butent to, nes nu ideliai prilipo smile.gif
Nu ir prirasiau ax.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti