Įkraunama...
Įkraunama...

Mano ratai buvo du

QUOTE(trampampam @ 2006 01 27, 22:59)
Man irgi šiurpuliukai nubėga per kūna, kai pro mane praskrieja britvutė wub.gif  Turiu omenyje, net silpna, kaip pavydžiu tam, kas važiuoja ax.gif  O pralėkti naktį per Vilnių.. iš viso nerealu clap.gif  Bet kai mano brangusis nusipirko tą nerealų žvėriuką, tai karts nuo karto kyla ir negerų minčių (tfu tfu tfu) scare.gif

as tai baigiu isprotet nuo savo brangiausio hobio, greiciau jis parduotu..nafig...nafig... bash.gif
Atsakyti
kol neturejau mazes tai labai norejau prasikost su britva bet dabar nesesciau blush2.gif
Atsakyti
Ei baikeres! atsibuskit! sezonas prasidejo! Nejau ne viena nebuvot savaitgali Trakuose? blink.gif
Mes su vyru pasiguldem ant sono moca pries pora savaiciu, posukis pasidare per status ir tik ziuriu:- ciuoziam blink.gif nuo metalo ir asfalto ziezirbos i akis parejo bet aciu Dievui, ir salmui, atsipirkau grandiozine melyne ant kelieno ir mazyte ant alkunes. Jau galvojau gyvenime nesesiu ant moco, bet kur tau doh.gif rytojaus diena siek tiek padrebinus kelius lekiau su vejeliu hihihi.gif Ir i Trakus bijojau vaziuoti, bet vyras ikalbejo.

Ir dar... cia aisku ne visiems tas galioja, bet... merginos, jeigu visaip keikiat ir kokiojat tuos vyru motociklus, tai negerbiat jo ir jo pomegio. Jeigu jums nepatinka, tai vyrai susiranda tokias mergickas, kurios alpsta nuo moco ir jo grozio ir brangumo ir greitumo ir tt. ir jusu vyro vyriskumo cool.gif Ne vienas bernelis zinau, kad Kaune seima turi, o Vilniuj mergele ant moco vezioja ir ne tik vezioja g.gif
Atsakyti
Na taip... aktyvumo nerasta blink.gif nors suprantu as jus supermamos...tie motociklai nepraktiski...tik siaip kaip pramoga...kaip laisvalaikio leidimo budas...
bet jau mano galvelej kirba negeros mintys...noriu ismokt su britvute vazinet...aisku ne lakstyt...bet nors biskuti blush2.gif
uzkrete mabe vyras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Petrutė @ 2006 07 09, 22:29)
Na taip... aktyvumo nerasta  blink.gif  nors suprantu as jus supermamos...tie motociklai nepraktiski...tik siaip kaip pramoga...kaip laisvalaikio leidimo budas...
bet jau mano galvelej kirba negeros mintys...noriu ismokt su britvute vazinet...aisku ne lakstyt...bet nors biskuti  blush2.gif
uzkrete mabe vyras  doh.gif

As irgi noreciau ismokt vazineti... rolleyes.gif Deja vyras neleidzia...Gal ir gerai, o tai paskui pesimes abu, kuris vaziuos... lotuliukas.gif Mano avatare as ir musu grazuole wub.gif ....Beje, musu dukryte taip pat pamilo si zveriuka...Kai tik pamato kad kieme stovi, tai sitaip bega, kad net ziezirbos is po pedu skrieja, o jau tada ja turi butinai pasodinti ant jo, nes kitaip bus diiiiiidelis skandalas..... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na as nenoriu jau labai greit lakstyt tik siaip bent pravaziuot ... negreitai aisku bet pajaust ta jausma ka reiskia kai tarp koju toki zveri turi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Atsikrapstau, kad as totaliai ne i tema:) bet ka reiskia prie sios temos pavadinimo tas zalias kleckas:) Aciu
Atsakyti
QUOTE(Petrutė @ 2006 07 10, 12:48)
Na as nenoriu jau labai greit lakstyt tik siaip bent pravaziuot ... negreitai aisku bet pajaust ta jausma ka reiskia kai tarp koju toki zveri turi  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Zinok vaziuojant letai nepajusi to kaifo... bigsmile.gif Pvz, vaziuojant iki 100km/h greiciu, tai atrodo kad tuoj sustosi biggrin.gif O kad vaziuoji tai jauciasi mazdaug nuo 150km/h.... bigsmile.gif taigi jei bandysi vaziuot, tai sekmes ir gero vejelio.. biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas visoms mėgėjoms mirksiukas.gif

Gal kas nesenai laikėt egzus A kategorijai?Kaži kaip ten dabar viskas darosi? Noriu ir aš prisimint jaunystę rolleyes.gif Nors tada buvo Iž'ai, Jawa's... kaži dar sugebėčiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2006 07 11, 15:30)
Labas visoms mėgėjoms  mirksiukas.gif

Gal kas nesenai laikėt egzus A kategorijai?Kaži kaip ten dabar viskas darosi? Noriu ir aš prisimint jaunystę  rolleyes.gif Nors tada buvo Iž'ai, Jawa's... kaži dar sugebėčiau  g.gif

Sveika, 4u.gif
regitroj is pradziu teorija, po to vaziuoji su "mocu" po miesta "palakstyt", biggrin.gif o egzaminuotojas is paskos su auto vejasi tave, ir aiskina kur tau vaziuoti... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lieputė @ 2006 07 11, 16:58)
Sveika, 4u.gif
regitroj is pradziu teorija, po to vaziuoji su "mocu" po miesta "palakstyt", biggrin.gif  o egzaminuotojas is paskos su auto vejasi tave, ir aiskina kur tau vaziuoti... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Bandau įsivaizduot lotuliukas.gif O teorija skiriasi nuo kitų kategorijų? Kažką girdėjau, kad kiekvienai kategorijai biškelį skiriasi g.gif noriu savarankiškai pasiruošt, nes auto vairuoju jau 11 metų, reik jau kažką keist jaučiu bo ratų perdaug pasidarė lotuliukas.gif nebeįdomu doh.gif
Atsakyti
na va atradau nauja tema susijusia su mocais biggrin.gif ,yra tema vyras ir motociklas dar mirksiukas.gif
tekedama uz savo vyro,jau zinojau uz k teku,ir kas manes laukia doh.gif biggrin.gif,cia kaip sakoma zmogus gime jau su mocu biggrin.gif,visus isbandes,visais vazineja ir tuom verciasi ir is to gyvename..va taip va doh.gif
planuoju ir as sia vasara issilaikyt moco teises,bet as tik su choperiu noriu,britvos man schmoll.gif ,ypac jei zmogus jau seimos esi,turi but atsakomybe,manau smegenu vien nepakanka,nes kartais ir pats gali but nekaltas,o paprasciausiai vairuotojai neivertina britvu pajegumo ir greicio,ir palaiko jas paprasciausiais dviraciais doh.gif ,ne viena avarija jau teko matyt su britvom verysad.gif
Trakuose ir as su vyru dalyvavau,buvo super thumbup.gif,i Kauna nevaziavau,nes ten man daugiau miesto svente patapo,o ne baikeriu unsure.gif
tam kartui tiek drinks_cheers.gif,isvaziuojam ry prie juros,pailset thumbup.gif,duosimes su keturaciais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo undine: 11 liepos 2006 - 21:58