Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų naujienos

kol supratau apie kokią moteriškę čia kalba. bet ji tokia pobaisė man blink.gif ar čia kokia siaubo pasaka-šiurpe susiję??
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2011 06 02, 20:46)
kol supratau apie kokią moteriškę čia kalba. bet ji tokia pobaisė man  blink.gif ar čia kokia siaubo pasaka-šiurpe susiję??

Net nežinau... Man tai, kaip mylimaa sakė, Alisą primena. Tik jau tokią pensijinio amžiaus. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2011 06 02, 14:31)
QUOTE(Fuwari @ 2011 06 02, 16:26)

skamba skaniai smile.gif o reklamos paveikslelis su ta moterimi, tikrai nekoks, pirma mintis "Alisa stebuklu salyje" tongue.gif

bet ta Alisa atrodo per ilgai uzsibuvus toj pasaku saly tongue.gif
Atsakyti
man tai atrodo, kad ji niekada jau ir nebeišeis iš tos šalies cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2011 06 02, 16:31)
QUOTE(Fuwari @ 2011 06 02, 16:26)

skamba skaniai smile.gif o reklamos paveikslelis su ta moterimi, tikrai nekoks, pirma mintis "Alisa stebuklu salyje" tongue.gif

Man ji biški tokia numirus atrodo unsure.gif
Atsakyti
man tai ji cia atrodo lengvai pamisus, greiciausiai nuo jos reklamuojamo aromato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fuwari @ 2011 06 02, 17:50)
lotuliukas.gif Na, čia turbūt pagal skonį. Bet boikotuoju ne dėl grožio, o dėl to, kad firma gan radikaliai keičia savo įvaizdį (mat, valdžia pasikeitė). Toks vaizdas susidaro, kad jie bando į main-stream'o kategoriją persiversti.  g.gif O man taip patiko jų ankstesniosios "natiurmortinės" nuotraukos.

va, akurat:
According to a house representative for Jo Malone, the new fragrance starts the renovation of the house.
Atsakyti
Siandien parduotuvej aptikau Carolina Hererra VIP POP, nelabai supratau sito kompoto.
user posted image
Atsakyti
Labai laukiu ir daug tikiuosi
http://www.fragranti...udre-12424.html

http://www.fragranti...rsey-12425.html
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2011 06 06, 20:05)

Oooooo..... bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 06 06, 18:37)
Siandien parduotuvej aptikau Carolina Hererra VIP POP, nelabai supratau sito kompoto.

tai labai skiriasi nuo ankstesnių? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 06 birželio 2011 - 20:20
QUOTE(Renatina @ 2011 06 06, 21:07)
Oooooo..... bigsmile.gif

Jooooooo......... bigsmile.gif
(as ju jau senokai laukiu)
Atsakyti