Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų naujienos

Patricia de Nicolai 2011 m. naujiena "Weekend à Deauville"

user posted image

Viršutinės natos : galbaninė ferula, peletrūnas, bazilikas, pipirmėtė.
Vidurinės natos : pakalnutės, jazminai, rožės, ylang-ylang (kvapioji kananga).
Pamatinės natos : oda, kedras, muskusas.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif o aš labai noriu pratestuoti Veros Wang lovestruck kvapą. Nu jau kamštukas koks wub.gif gal kam jau teko susidurti? ir kada turėtų pasirodyt ar jau yra? user posted image
Atsakyti

kas čia do čiūdas - violetkų lapai.....
http://www.fragranti...ence-12817.html
bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2011 06 23, 19:27)
kas čia do čiūdas - violetkų lapai.....
http://www.fragranti...ence-12817.html
bigsmile.gif

Oj geras. Kvapas tesiog specialiai man sukurtas. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Shumeras @ 2011 06 22, 15:42)
Patricia de Nicolai 2011 m. naujiena "Weekend à Deauville"

ar atkeliavo toks week'endas į Vilnių?.... bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2011 06 23, 20:13)
ar atkeliavo toks week'endas į Vilnių?.... bigsmile.gif

sako kad atkeliavo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2011 06 23, 21:06)
Oj geras. Kvapas tesiog specialiai man sukurtas. tongue.gif

sekasi rolleyes.gif
ieškosim uostyt.

Atsakyti
Nepastebėjau, ar buvo minėti naujieji, mūsu parduotuvėse jau pasirodę,

YSL Saharienne

user posted image

Buteliukas su glamžytu kamšteliu šiek tiek primena In Love Again. Tiesa, Panoramos Sarmoje testerio dar nebuvo, turėjau pasitenkinti lašu iš mėginuko.

Apibūdinamas kaip Citrus - Aromatic.

Fragrantica:

Yves Saint Laurent invites you on an exotic journey in the wilderness with Saharienne. The perfume is dedicated to the homonymous famous safari jacket, which was presented in the collection from 1968. As an ode to creativity and tradition of the YSL fashion brand, the new fragrance celebrates iconic, wild and provocative femininity.

The perfume composition blends the contrasts of hot desert aromas and fresh tones that are desirable in the summer as "the hottest of all fresh waters". Sparkling and invigorating notes of lemon, Italian bergamot and mandarin give way to the core made of white flower petals, orange leaf, galbanum and black currant bud. The base is warm and sensual due to the spiciness of pink pepper and ginger.

Pirmas įspūdis - saldžios rūtos, nors nieko panašaus fragrantikos anotacijoje nerandu biggrin.gif Turėtų būti saldūs minimi citrusai. Bazėje - parūgštintas imbieras, ne kalėdinis visai.

Gal ir nieko variantas vasarai. Įdomūs butų man jūsų įspūdžiai smile.gif

Atsakyti
Acqua di Gioia ESSENZA
user posted image
The new edition is named Acqua di Gioia Essenza. It's a more intensive version of the original.

The heart is deepened by intense floral notes combined from water jasmine and jasmine absolute, while the base lies on cedar, brown sugar and cashmere, according to pluises.

Top notes: lemon, mint leaves, pink pepper
Heart notes: water jasmine, jasmine absolute
Base notes: cedar, brown sugar, cashmeran

The fragrance Acqua di Gioia Essenza comes in the same bottle as the forerunner Acqua di Gioia, adorned with silverish reflections on the glass. The color of the liquid is emerald blue, highlighting the essence of the edition and naturally pure tones. The fragrance will be available as 50 ml and 100 ml EDP, from September 2011.

Rašo, kad kvapas intensyvesnis už originalius Aqua, bei pasirodys tik rugsėjo mėnesį, tad norint palyginti teks palaukt biggrin.gif
Atsakyti
Cartier De Lune

user posted image

Pries koki menesi gavau meginuka ir pamirsau.
Lengvutis, svelnutis.
Pradzioje uzuodziu pakalnutes, rozes, veliau islenda sausmedis.
Man kazkokios asociacijos su Feerie, nors kvapo gerai nepamenu, gal ir vizualines cia prisideda.
Atsakyti
QUOTE(London @ 2011 06 24, 23:06)
YSL Saharienne
Panoramos Sarmoje testerio dar nebuvo, turėjau pasitenkinti lašu iš mėginuko.

Pirmas įspūdis - saldžios rūtos, nors nieko panašaus fragrantikos anotacijoje nerandu biggrin.gif  Turėtų būti saldūs minimi citrusai. Bazėje - parūgštintas imbieras, ne kalėdinis visai.

Taip, tik mėginukas tepadėtas, tai ir įspūdžiai blankoki... Apie rūtas nepagalvojau, man iškart citrusai su imbieru pasirodė. Imbieras tikrai ne kalėdinis, bet... galiausiai man nusaldėjo ir tapo toks sachar sachar smile.gif Pradžia labai patiko, mat kvepalai su imbieru mane labai sudomina, net imu galvoti, kad jų būtinai noriu, bet vėliau tas imbieras dažniausiai ima durniuoti ir pasielgia neprognozuojamai (taip buvo su Like This, kuriuos iš pirmo įspūdžio nusipirkau, o paskui nebenorėjau). Su šitais tas pats: pirma mintis - būtinai pirksiu, gal net čia ir dabar. Gerai kad nepirkau. Nors jei kas padovanotų - neatsisakyčiau. Šiaip, manau, kvapas turėtų patikti daugeliui, turi jis kažkokį užkabinimo cinkelį. Tikrai bandykit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurakkk @ 2011 06 24, 08:33)
sako kad atkeliavo ax.gif

ar uostėt jau kas šį Weekend'ą? ax.gif

Atsakyti