Įkraunama...
Įkraunama...

Dikson

QUOTE(Metine. @ 2013 02 12, 01:14)
Paskaitykite kelis psl atgal rasite ne vienos mano neutralius pasisakymus butent apie Ristruturant  biggrin.gif  Kad naudoju jas teisingai tai 100%, zinau kad itrinti, imasazuoti i plauka, net iki uzputojimo, be to apynioti galva ir siltai palaikyti. Vizualinis poveikis nulininis! ka plaukui padaro as nematau, jis toks pats sugriuves ir negyvybingas, ko nepasakyciau apie Structur fort ar Polipant. Ir Diksono atstovybeje man ta pati pasake, kad vizualaus vaizdo su Ristrut. mazai. Is visu mano naudotu 1vieta Structur fort! - gyvybe, lengvumas, sveikumas! O kad mano plaukuciui viso to reikia, tai faktas, po keletos eksperimentu is blond i brunet ir atgal  biggrin.gif

man sake, kad Ristru poveikis paciam plauke, paciam viduje, atstato ji, o pavirsiniui poveikiui Structur forte.
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2013 02 12, 11:09)
man sake, kad Ristru poveikis paciam plauke, paciam viduje, atstato ji, o pavirsiniui poveikiui Structur forte.

Zinau zinau as situs dalykus! Jei jau plaukas pagydytas, tai tikiesi ir vizualaus pojucio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Metine. @ 2013 02 13, 09:51)
Zinau zinau as situs dalykus! Jei jau plaukas pagydytas, tai tikiesi ir vizualaus pojucio smile.gif

sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tu matai,o man Struktur Fort nelabai matomas poveikis g.gif Mano viena kiente irgi bande ir R. ir S.F. tai jai S.F. kaip ir man,sake per silpnas poveikis...Kadangi as savo klientem rekomenduoju tik tai ka pati isbandau ir kas patinka,tai niekam ir nesiulau S.F. Na dar reiketu pridurti,kad mano plaukai priauginti,ir mano klienciu taip pat,o tiems plaukuciams matomai labai tinka R.
Dar man labai patiko nauja linija Stamiker,imetu foto,cia mano plaukai nepriauginti(nusiemiau korekcijai) naudojau sampuna,ampule,kauke ir ta purskaliuka,po plovimo pradziovinau tik saknis,be jokiu fenavimo sepeciu ar pan. Foto tikrai prastos kokybes,asmeniskai man nelabai kas matosi,bet mano klientes sako kad matosi,aisku jos dar ir realiai gali pamatyti ir paciupineti.
user posted image
user posted image
Atsakyti
as jau laukiu-nesulaukiu Pelenes parodos, kad galeciau ampuliu prisipirkti smile.gif dabar po linuxox komentaru susimasciau, kad vis tik rimtai ko gero butent ampules prisidejo prie to, kokius plaukus turiu dabar, nors tuo paciu 2 kartu per metus einu i keratino proceduras, bet ir praeinu ampuliu kursa 2 kartus per metus, ir butent su dikson ampulem.
tiesa, nuo slinkimo labai liuks yra CHUTE-STOP - puikiai daro savo darba, o po ju jau naudoju pilna kursa kitu kokiu ampuliu (pagal poreiki)
Atsakyti
Aha,parodos yra gerai,Kaune,Moters pasaulio parodoje visoms prekems buvo net -30% nuolaida,visas savo klientes agitavau ateiti wink.gif
O Chut Stop nerealiai gerai sustabdo bet koki slinkima,po ju as rekomenduociau Polipant panaudoti.Tik nepamirskite kad norint isgauti geriausius rezultatus ampules,skatinancias plauku augima,stiprinancias plaukucius ar vitaminus plaukams reikia vartoti minimum 3 menesius!
Aylin-Peleneje nusipirkite Stamiker ampulyciu,jos yra su augalu kamieninemis lastelemis,regeneruojancios,man ju poveikis labai labai patiko,jos turi toki saldanti efekta,taip pat plaukuciai po ju atrodo kaip istiesinti,tokie slidus,svelnuciai wub.gif
Atsakyti
aciu uz rekomendacija wub.gif kaip tik masciau, ka nusipirkus is ampuliu smile.gif
ka dar rekomenduotumet? pas amne buna pavasari-rudeni sezoninis slinkimas, plaukai iki liemens, dazomi sruogelemis, linke pustis, ploni.
Atsakyti
Isvandziau su kamieninemis lastelemis sampuna, kauke ir ampules, labai po leliuko slonko plaukai, tai sutvarke po 2 ampuliu thumbup.gif Negaliu patiket, o sampunas ir kauke kasdiena galima, neriebaluoja, kauke kaip balzamas naudojamas. Iki sil nebuvau labai geru produktu atradausi, bet db labai dziaugiuosi
Atsakyti
Kad jus viska labai gerai naudojate wink.gif Dar pries pavasarini slinkima sunaudokite Chut Stop kursa,kuris yra labai graziai vadinamas 'Ugninis ledas' wink.gif o jusu tipo plaukuciai,kurie yra linke pustis,garbanotis,yra sausesni,naudokite maitinamas,drekinamas priemones,labai gera yra Argabeta linija,ypac purskiamas aliejukas,labai gera,staigaus efekto Instant kauke is Tonic linijos,zinoma ampules Ristrutturant,jas galima naudoti kartu su Structur Fort,naudojimas: 1procedura R+S.F. po 3d-R. po 3d-R. dar po 3d R.+S.F. ir toliau viena karta R. kita karta S.F. Sitam gydymui iseina 1 dezute R (12vnt) ir 1 dezute S.F.(10vnt)
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2013 02 14, 20:39)
Kad jus viska labai gerai naudojate wink.gif Dar pries pavasarini slinkima sunaudokite Chut Stop kursa,kuris yra labai graziai vadinamas 'Ugninis ledas' wink.gif o jusu tipo plaukuciai,kurie yra linke pustis,garbanotis,yra sausesni,naudokite maitinamas,drekinamas priemones,labai gera yra Argabeta linija,ypac purskiamas aliejukas,labai gera,staigaus efekto Instant kauke is Tonic linijos,zinoma ampules Ristrutturant,jas galima naudoti kartu su Structur Fort,naudojimas: 1procedura R+S.F. po 3d-R. po 3d-R. dar po 3d R.+S.F. ir toliau viena karta R. kita karta S.F. Sitam gydymui iseina 1 dezute R (12vnt) ir 1 dezute S.F.(10vnt)

Nezinau, ar apie ta kalbate, bet vadybininke sake, kad yra kazkokios ampules, kurios pades, jei nesustabdys sitos, bet man ir sitos gerai buvo. Nesitikejau, kad po 2 ampuliu gali sustoji slinke, o galvojau, kad visos pakuotes su 6 neuzteks.. Labai skalsios, 1 ampule mazdaug 5 kartams. mm, o jus cia man taikete, kad as viska gerai naudoju?? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2013 02 14, 13:31)
....... dar reiketu pridurti,kad mano plaukai priauginti,ir mano klienciu taip pat,o tiems plaukuciams matomai labai tinka R.

Tai cia jus negyvus plaukus ampulem maitinat biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Metine. @ 2013 02 14, 22:47)
Tai cia jus negyvus plaukus ampulem maitinat  biggrin.gif  biggrin.gif

ir priaugintus plaukus reikia priziureti ir maitinti visokiom priemonem, nes kitaip jie nutrius ir bus negrazus
Atsakyti