QUOTE(Metine. @ 2012 04 01, 09:19)
Su Ristrutturante jokio poveikio ir as nepastebejau, o tiekejai jas ziauriai giria, nelabai suprantu

man net mintis kilo, gal bando iskist, kaip prasta produkta
Structur Fort sakyciau analogiskos aprasymu, na bet ir poveikis akivaizdus

mano plaukai po eksperimentiniu dazymu, vis dar gyvi
www.dikson.lt
Labai sunku man patiketi,kad kazkam galejo nesimatyti poveikio su Ristrutturant ampulemis,gal ne taip naudojote?Tik nepagalvokite,kad jus vadinu melage

Mano viena kliente susimaise ir jas itrindavo i saknis,po poros savaiciu as ja sutikau ir paklausiau kodel nenaudoja tu ampuliu,ji sako naudoju,tada issiaiskinome kad ne taip

Kai pradejo naudoti taip kaip reikia 'sedo' ant ju

Vienintelis neigiamas atsiliepimas apie jas,kuri man kas yra kada sakes,kad poveikis fantastiskas,bet kvapas nekazka

bet vistiek toliau naudoja

asmeniskai as,nors ir visai nereikia,bet dar uzsidedu ir instant kaukyte,po to kai nuskalauju ampulyte
Siaip R. yra giluminiam atstatymui,o Structur forte isoriniam,galbut jusu plaukucio vidus ir taip pilnas keratino

gal jam tik isores atstatymas labiau reikalingas?Na tiesiog man labai idomu,nes kaip minejau dar niekas nebuvo nieko neigiamo pasakes
Papildyta:
QUOTE(alphaa @ 2012 08 03, 00:43)
keista,kad jums ristrukturante nepatiko,man tai pats geriausias produktas, koki gyvenime naudojau

nuo blondavimo plaukai buvo,kaip siaudai be gyvybes, jau norejau visai eziuku kirpti, isgirdusi kad dikson ampules labai geros norejau pirkti polipant, bet konsultante paklausinejo, kokio poveikio noriu ir rekomendavo ristrukturante, nes sake, kad jos butent skirtos giliam dazyto plauko gydymui- na ir atstate, blizga tie plaukai, tokie gyvybingi tapo, na aisku ne po vienos, o visa dezute sunaudojau.
sake dar geresnis efektas jei naudoti su tom kitom forte kazkaip vadinas, bet jos tipo pavirsinis atstatymas, o jei darytis dviguba procedura, tai dar efektyviau. na pirma galvoju viena panaudosiu, jei jau tikrai gerai, tai kita karta abi pirksiu...tai rudeni dar planuju darytis, jau su abiem dezutem
Tikrai labai rekomenduociau kartu su Struktur Fort panaudoti,vadovaujantis trichologo dr.E.Karasev nurodymais R. naudoti reikia 1k per savaite,po 3 men padaryti pertrauka,pertraukos metu galima Structur Fort naudoti.1 dezute 12vnt naudoti 1k per sav. iseina per 3 men

As sias ampules rekomenduoju mergaitems vietoje keratininiu gydymu,poveikis ilgesnis,rezultatas akivaizdziai matomas ir gerokai pigiau