Įkraunama...
Įkraunama...

Dikson

QUOTE(asmodeja @ 2012 07 10, 07:10)
O su kuo konsultavotes pirkdama ampules? Noreciau ir as patarimu del ju, kol nenuplikau doh.gif

mane puikiai konsultavo telefonu ju pagr. ofise kaune.
Atsakyti
QUOTE(Emile. @ 2012 04 01, 09:19)
Su Ristrutturante jokio poveikio ir as nepastebejau, o tiekejai jas ziauriai giria, nelabai suprantu  g.gif  man net mintis kilo, gal bando iskist, kaip prasta produkta  g.gif
„Structur Fort“ sakyciau analogiskos aprasymu, na bet ir poveikis akivaizdus  wub.gif mano plaukai po eksperimentiniu dazymu, vis dar gyvi  smile.gif
www.dikson.lt

keista,kad jums ristrukturante nepatiko,man tai pats geriausias produktas, koki gyvenime naudojau thumbup.gif nuo blondavimo plaukai buvo,kaip siaudai be gyvybes, jau norejau visai eziuku kirpti, isgirdusi kad dikson ampules labai geros norejau pirkti polipant, bet konsultante paklausinejo, kokio poveikio noriu ir rekomendavo ristrukturante, nes sake, kad jos butent skirtos giliam dazyto plauko gydymui- na ir atstate, blizga tie plaukai, tokie gyvybingi tapo, na aisku ne po vienos, o visa dezute sunaudojau.
sake dar geresnis efektas jei naudoti su tom kitom forte kazkaip vadinas, bet jos tipo pavirsinis atstatymas, o jei darytis dviguba procedura, tai dar efektyviau. na pirma galvoju viena panaudosiu, jei jau tikrai gerai, tai kita karta abi pirksiu...tai rudeni dar planuju darytis, jau su abiem dezutem
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2012 06 28, 17:09)
As tai dabar isigijau dezute Shut STOP ampuliu, tai atrodo, kad padeda, maziau issisukuoja ir isslenka po plovimo. Dedu jas kiekviena diena. Paskui rekomendavo Polipant, bet gal uzteks ir situ sios dezutes, nes jos stabdo slinkima ir skatina augima g.gif Raudona ampule man labai neskaniai kvepia,ir niezti viska, kai uzsidedu, bet ka padarysi...

as siandien paskambinau, man rekomendavo ta pacia kombinacija, tai jau uzsisakiau. nors polipant kursa praejau pavasari - vasara ax.gif

QUOTE(Ledi @ 2012 06 29, 09:47)
mano kirpeja man dazo su Dikson dazais, tai labai patenkinta ax.gif

kuri is jusu? kirpeja ar jus? man dabar daze plaukus sruogelem dikson, tai nepastebejau kazkokio isskirtinio poveikio, bet cia turbut del to, kad sruogelem daze, o ne visus plaukus.
Atsakyti
sveikos, ir as susidomejau tomis ampulemis smile.gif kadangi esu ne lietuvoje, ieskau kur internetu galima isigyti jas. Kur pigiau pirkti?
Atsakyti
QUOTE(Metine. @ 2012 04 01, 09:19)
Su Ristrutturante jokio poveikio ir as nepastebejau, o tiekejai jas ziauriai giria, nelabai suprantu  g.gif  man net mintis kilo, gal bando iskist, kaip prasta produkta  g.gif
„Structur Fort“ sakyciau analogiskos aprasymu, na bet ir poveikis akivaizdus  wub.gif mano plaukai po eksperimentiniu dazymu, vis dar gyvi  smile.gif
www.dikson.lt

Labai sunku man patiketi,kad kazkam galejo nesimatyti poveikio su Ristrutturant ampulemis,gal ne taip naudojote?Tik nepagalvokite,kad jus vadinu melage 4u.gif Mano viena kliente susimaise ir jas itrindavo i saknis,po poros savaiciu as ja sutikau ir paklausiau kodel nenaudoja tu ampuliu,ji sako naudoju,tada issiaiskinome kad ne taip smile.gif Kai pradejo naudoti taip kaip reikia 'sedo' ant ju smile.gif Vienintelis neigiamas atsiliepimas apie jas,kuri man kas yra kada sakes,kad poveikis fantastiskas,bet kvapas nekazka smile.gif bet vistiek toliau naudoja smile.gif asmeniskai as,nors ir visai nereikia,bet dar uzsidedu ir instant kaukyte,po to kai nuskalauju ampulyte wub.gif
Siaip R. yra giluminiam atstatymui,o Structur forte isoriniam,galbut jusu plaukucio vidus ir taip pilnas keratino g.gif gal jam tik isores atstatymas labiau reikalingas?Na tiesiog man labai idomu,nes kaip minejau dar niekas nebuvo nieko neigiamo pasakes
Papildyta:
QUOTE(alphaa @ 2012 08 03, 00:43)
keista,kad jums ristrukturante nepatiko,man tai pats geriausias produktas, koki gyvenime naudojau thumbup.gif nuo blondavimo plaukai buvo,kaip siaudai be gyvybes, jau norejau visai eziuku kirpti, isgirdusi kad dikson ampules labai geros norejau pirkti polipant, bet konsultante paklausinejo, kokio poveikio noriu ir rekomendavo ristrukturante, nes sake, kad jos butent skirtos giliam dazyto plauko gydymui- na ir atstate, blizga tie plaukai, tokie gyvybingi tapo, na aisku ne po vienos, o visa dezute sunaudojau.
sake dar geresnis efektas jei naudoti su tom kitom forte kazkaip vadinas, bet jos tipo pavirsinis atstatymas, o jei darytis dviguba procedura, tai dar efektyviau. na pirma galvoju viena panaudosiu, jei jau tikrai gerai, tai kita karta abi pirksiu...tai rudeni dar planuju darytis, jau su abiem dezutem

Tikrai labai rekomenduociau kartu su Struktur Fort panaudoti,vadovaujantis trichologo dr.E.Karasev nurodymais R. naudoti reikia 1k per savaite,po 3 men padaryti pertrauka,pertraukos metu galima Structur Fort naudoti.1 dezute 12vnt naudoti 1k per sav. iseina per 3 men wink.gif As sias ampules rekomenduoju mergaitems vietoje keratininiu gydymu,poveikis ilgesnis,rezultatas akivaizdziai matomas ir gerokai pigiau wink.gif
Atsakyti
Šiuo metu iš Dikson naudoju tik plaukų dažus Popcream. Geri dažai, spalva ilgai neblunka. Visas kitas priemones naudoju ne Dikson.
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2013 02 09, 13:36)
naudoju,tada issiaiskinome kad ne taip smile.gif

o kaip jus patariate jas naudoti?
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 02 09, 17:16)
o kaip jus patariate jas naudoti?

Ta mergaite i saknis tryne tas ampulytes,nors as labai aiskiai buvau rodziusi kaip is tiesu jas reikia naudoti,bet matyt jai buvo ta diena per daug informacijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2013 02 10, 21:15)
kaip is tiesu jas reikia naudoti,

kaip?
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 02 10, 22:53)

reikia trinti ne i saknis o i pacius plaukus
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2013 02 11, 11:02)
reikia trinti ne i saknis o i pacius plaukus

ta tai zinau, galvojau dar koks stebuklingas naudojimo budas yra
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2013 02 09, 13:36)
[size=1][/size]
Labai sunku man patiketi,kad kazkam galejo nesimatyti poveikio su Ristrutturant ampulemis,gal ne taip naudojote?..........

Paskaitykite kelis psl atgal rasite ne vienos mano neutralius pasisakymus butent apie Ristruturant biggrin.gif Kad naudoju jas teisingai tai 100%, zinau kad itrinti, imasazuoti i plauka, net iki uzputojimo, be to apynioti galva ir siltai palaikyti. Vizualinis poveikis nulininis! ka plaukui padaro as nematau, jis toks pats sugriuves ir negyvybingas, ko nepasakyciau apie Structur fort ar Polipant. Ir Diksono atstovybeje man ta pati pasake, kad vizualaus vaizdo su Ristrut. mazai. Is visu mano naudotu 1vieta Structur fort! - gyvybe, lengvumas, sveikumas! O kad mano plaukuciui viso to reikia, tai faktas, po keletos eksperimentu is blond i brunet ir atgal biggrin.gif
Atsakyti