Įkraunama...
Įkraunama...

Dikson

as jau pries metus kazkurioj temoj rasiau,kaip su Salerm tiesinimu susigadinau:(
Atsakyti
gal zinot,kas Kaune dazo su Dikson dazais? anskciau daziau tik su Dikson beamoniako dazais, labai visada sveikas plaukas buvo, persikeliau i Kauna nerandu kas dazo su Dikson beamoniakiais?
Atsakyti
QUOTE(rasakaunas33 @ 2013 06 02, 13:13)
gal zinot,kas Kaune dazo su Dikson dazais? anskciau daziau tik su Dikson beamoniako dazais, labai visada sveikas plaukas buvo, persikeliau i Kauna nerandu kas dazo su Dikson beamoniakiais?

o sviesinate ar tamsiais dazote? nes jei sviesinat tai mano kirpeja naudoja beamoniakius miltelius, bet as dazau sruogelem tik smile.gif
Atsakyti
O gal turit atsiliepimu apie argabeta linija? Norejau isigyti kauke bet konsultante patare kad neverta nes mano plaukai sviesinti ir gali pagelst. Gal kuriai buvo taip? Dabar nzn ar pirkti ar nebe g.gif
Atsakyti
QUOTE(almond @ 2013 08 29, 19:23)
O gal turit atsiliepimu apie argabeta linija? Norejau isigyti kauke bet konsultante patare kad neverta nes mano plaukai sviesinti ir gali pagelst. Gal kuriai buvo taip? Dabar nzn ar pirkti ar nebe  g.gif

Naudoju istisai jau antri metai, geresnes kaukes nesu gyvenime turejus smile.gif Kas is pazystamu naudojo, nieko panasaus nesu girdejus. Kaip ir Argabetos aliejukas, kiek isbandyta, sis geriausias smile.gif
Atsakyti
Sveikos!
Ar galetumet man atmesti linkus , kur Vilniuje galim aisisgyti siu priemoniu? 4u.gif
Atsakyti
Vilniuje
http://www.dikson.lt/?kur=5
Atsakyti

user posted image
mergytes, pagaliau prisiruosiau isbandyti jau puse metu gulincias pas mane sias ampules. skaitau, akd ilgiems plaukams (o pas mane ilgi) reikia 1 ampules, o atsiliepimuose cia skaitau, kad 1 ampules uztenka 2-3 k, kuo remtis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Metine. @ 2013 09 01, 23:30)
Naudoju istisai jau antri metai, geresnes kaukes nesu gyvenime turejus smile.gif Kas is pazystamu naudojo, nieko panasaus nesu girdejus. Kaip ir Argabetos aliejukas, kiek isbandyta, sis geriausias smile.gif

O jusu plaukai sviesus?
Atsakyti
ir dar: ar po siu ampoliu reikia papildomai plauku aliejuko galiukams?
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vistalegre: 01 spalio 2013 - 13:29
QUOTE(vistalegre @ 2013 10 01, 14:27)

pagaliau uzsisakiau visa dezute ristructturnte ampolyciu,paprasiau kad atsiustu kartu ir 3 dezutes pantogar,gaivinsiu trupancius,besiivveelancius,slenkancius plaukus....
Atsakyti