QUOTE(rasakaunas33 @ 2013 06 02, 13:13)
gal zinot,kas Kaune dazo su Dikson dazais? anskciau daziau tik su Dikson beamoniako dazais, labai visada sveikas plaukas buvo, persikeliau i Kauna nerandu kas dazo su Dikson beamoniakiais?
o sviesinate ar tamsiais dazote? nes jei sviesinat tai mano kirpeja naudoja beamoniakius miltelius, bet as dazau sruogelem tik
O gal turit atsiliepimu apie argabeta linija? Norejau isigyti kauke bet konsultante patare kad neverta nes mano plaukai sviesinti ir gali pagelst. Gal kuriai buvo taip? Dabar nzn ar pirkti ar nebe
QUOTE(almond @ 2013 08 29, 19:23)
O gal turit atsiliepimu apie argabeta linija? Norejau isigyti kauke bet konsultante patare kad neverta nes mano plaukai sviesinti ir gali pagelst. Gal kuriai buvo taip? Dabar nzn ar pirkti ar nebe 
Naudoju istisai jau antri metai, geresnes kaukes nesu gyvenime turejus
Sveikos!
Ar galetumet man atmesti linkus , kur Vilniuje galim aisisgyti siu priemoniu?
Ar galetumet man atmesti linkus , kur Vilniuje galim aisisgyti siu priemoniu?

mergytes, pagaliau prisiruosiau isbandyti jau puse metu gulincias pas mane sias ampules. skaitau, akd ilgiems plaukams (o pas mane ilgi) reikia 1 ampules, o atsiliepimuose cia skaitau, kad 1 ampules uztenka 2-3 k, kuo remtis?
QUOTE(Metine. @ 2013 09 01, 23:30)
Naudoju istisai jau antri metai, geresnes kaukes nesu gyvenime turejus
Kas is pazystamu naudojo, nieko panasaus nesu girdejus. Kaip ir Argabetos aliejukas, kiek isbandyta, sis geriausias 
O jusu plaukai sviesus?
ir dar: ar po siu ampoliu reikia papildomai plauku aliejuko galiukams?
QUOTE(vistalegre @ 2013 10 01, 14:27)
pagaliau uzsisakiau visa dezute ristructturnte ampolyciu,paprasiau kad atsiustu kartu ir 3 dezutes pantogar,gaivinsiu trupancius,besiivveelancius,slenkancius plaukus....