Įkraunama...
Įkraunama...

Dikson

QUOTE(~Aylin @ 2013 03 19, 15:57)
kuo skyriasi nuo kitu alieju?

Mano plaukai sviesus ir ploni. Jie nuo bet kokios nenuplaunamos priemones,juolab alieju lieka riebaluoti, arba lieka sunkiu,lipniu plauku pojutis. O sitas aliejukas uztepus ko ant dregnu plauku galu pries dziovinima, padaro juos silkinio svelnumo.
Atsakyti
Gal kuri esate naudojusi geltonuma nuimanti sampuna? Ar jis tikrai veiksmingas? Ir po kiek laiko turi pasimatyti efektas? Panaudojau as ji pora sykiu, bet jokiu pokyciu nepastebejau... g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(agai @ 2013 03 26, 22:55)
Mano plaukai sviesus ir ploni. Jie nuo bet kokios nenuplaunamos priemones,juolab alieju lieka riebaluoti, arba lieka sunkiu,lipniu plauku pojutis. O sitas aliejukas uztepus ko ant dregnu plauku galu pries dziovinima, padaro juos silkinio svelnumo.

drinks_cheers.gif

Isbandziau sias, plaukai nerealus, blizga, tiesiog svyti, net fenuot nebesinori, slysta tarp pirstu wub.gif labai skalsios, vienos ampules 2-3kartam pilnai. Super patiko wub.gif
user posted image
Atsakyti
nusipirkau ir as sias ampules ir dar polipant, dabar mastau, nuo kuriu geriau pradeti? g.gif
Atsakyti
Manau nera skirtumo nuo kuriu pradet, viena kart dek vienas, kita kart kitas, plaukai gaus ir pasiim, tai kas jiems duota smile.gif Tik su siom, pastarosioms reikia nepersistengti, turbut perspejo, kad aliejingos jos, kad neperkrauti ir neapsunkinti plauko. Man vienos uzteko 3 kartams, negaliu atidziaugt poveikiu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metine.: 10 balandžio 2013 - 17:58
QUOTE(Metine. @ 2013 04 10, 18:23)
Man vienos uzteko 3 kartams, negaliu atidziaugt poveikiu  wub.gif

apie kurias cia butent ? nelabai supratau 4u.gif
Atsakyti
Tu kuriu foto ideta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Metine. @ 2013 04 10, 17:23)
Man vienos uzteko 3 kartams, negaliu atidziaugt poveikiu  wub.gif

o itrini per visa plauka ar ir i oda? as dar nusipirkau is tos apcios serijos toki aliejuka - tonika plaukams
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 04 10, 20:29)
o itrini per visa plauka ar ir i oda? as dar nusipirkau is tos apcios serijos toki aliejuka  - tonika plaukams

As per plauka itryniau ir i oda itryniau, bet sakau ne perdaug, nes man iskart apsunktu ir uzriebalintu, plonas plaukas mano.
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2013 02 17, 14:52)
[size=1]
[/color]
Zinok gali buti ir neparasytas formaldehidas,arba ten bet kuris kitas Aldehidas yra,nes vistik tai ne koks nors naujas produktas.O tas cocochoko taip pat su aldehidais,o kadangi tai ne EU produktas,tai net neraso kiek tu Aldehyde compound yra...na zodziu daug kas pasimauna ant tu reklaminiu aprasymu,kur pabreziama tik tai kas ieina gero,o blogis yra kruopsciai slepiamas.
Na mano plaukams Dikson keratinas taip pat nedaro didelio ispudzio  drinks_cheers.gif man viska ta pati ir ampules padaro,ir nereikia ilgai terliotis,daugumai klienciu as patariu ne keratinini atstatyma darytis,o tiesiog ampulytes panaudoti.
Ir patarimas jums bei visoms kitoms mergaitems-venkite visokiu skambiai vadinamu keratininiu atstatymu!Nerizikuokite savo sveikata,ir savo plaukuciu bukle,nes jeigu jusu plaukams netiks galite ju ir netekti!!!Nors nemegstu skaityti ilgu postu,bet turiu parasyti apie viena mergina,kuri turejo ilgus grazius plaukus,norejo juos dar labiau palepinti-pasidare ne tiesinima,o ale gydyma,is visu nuostabiu jos plauku liko tik trecdalis,ji visur buvo isplatinusi sia zinia,net i teisma kreipesi,ta firma pasiule jai kompensacija,bet su ta salyga,kad ji isims visas foto,kur pries ir po,nes jos tikrai ziaurios,ir tai ne vienas toks atvejis,vien kiek pas mane yra atejusiu nukentejusiu merginu,koleges draugei per 'atstatymo' seminara nudegino plaukus,ir dar daug kam.USA kai kuriose valstijose sios proceduros yra uzdraustos.Drasiai atsakydama uz savo zodzius sakau kad tai yra pavojinga procedura

Pritariu visu 100%. Ziauriai gaila plauku, jau antri metai po ale gydymo keratinu, kosmaras plauku nerasta, ka tik nedarau, ampules, kaukes.....isleidau kruva pinigu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Li-ja @ 2013 05 13, 11:47)
Pritariu visu 100%. Ziauriai gaila plauku, jau antri metai po ale gydymo keratinu, kosmaras plauku nerasta, ka tik nedarau, ampules, kaukes.....isleidau kruva pinigu  verysad.gif

o su kokia kosmetika dare? as pati dariausi ne vienerius metus, su skirtingais brendais, bet ne vienas mano ilgu plauku nesugadino schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 05 13, 12:51)
o su kokia kosmetika dare? as pati dariausi ne vienerius metus, su skirtingais brendais, bet ne vienas mano ilgu plauku nesugadino schmoll.gif

Salerm
Atsakyti