Įkraunama...
Įkraunama...

Antibiotikai

QUOTE(maskatukas @ 2012 05 24, 10:54)
yra puslapis vaistai.lt, isiveskite vaisto pavadinima ir tikrai zinosite ar medikas nepadaugino jums vaistu,
visiskai nesutinku, kad jei medikas paskyre tai ir sventa, ne viena karta esu gyvenime susidurusi, kad jei buciau gerusi pati arba davusi vaikams tiek kiek jie paskyre laukiams naudos nebutu buve, o tik zala,
beje, netgi nuo maksimaliai rekomenduojamos dozes, atskiras zmogus gali sureaguoti ir blogai, jei tai pasireiskia , kreipiates i medika ir jis privalo mazinti doze arba keisti kitu antibiotiku,
4u.gif

Tiesa sakote 4u.gif Bet dekui dievui man nepakenke, jau isgeriau paskirta doze, viskas ciki. tiesiog pati esu nemegeja gerti tokias milziniskas dozes tableciu, bijau, o vdruk kas... visko gali buti.
Atsakyti
QUOTE(egzotika117 @ 2012 05 22, 18:28)
Niekas neverkia. Ir geriu as tuos antibiotikus tiek, kiek chirurgas paskyre. Tiesiopg niekad nera israse man tokios dozes, niekad neesu tiek daug gerus, todel ir idomu pasidare.

Viska jums gerai israse drinks_cheers.gif Suaugusiam skiriamas Ospamox 1000 2Xper diena. Bendroj sumoj gaunasi 2000. Jums israsytas Ospamox 500, tad kad gautusi tie reikalingi 2000, paskyre gerti per keturis kartus.
Siaip Ospamox 500 tai vaikiska doze 4u.gif

Tuo paciu noriu pasidalinti patirtimi, ka daryti, kai antibiotikai sukelia diareja(viduriavima). Esu alergiska vienai antibiotiku rusiai. Is tikruju, alergiska dviem, nuo vienos tinstu ir beria, tad nebegeriu jau seniai, bet kita antibiotiku rusis-klaritromicinas-eme kelti man nepageidaujamus reiskinius, konkreciai nesustojanti viduriavima doh.gif Ko nebandziau, ir smecta, ir bakterijas, ir lopedium-niekas nepadejo, tik isgeriu arbatos, ir lekiu i wc. doh.gif Kaimyne, dirbanti ligonineje, patare sena, tarybini metoda stabdyti diareja(bet tinka tik kai nera bakterijos): i silta vandens stikline isplakti sauksta bulviu krakmolo ir isgerti. Patikekit, akyse prasvito, viduriavima taip sustabde, kad kelias dienas i wc nenuejau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 25 gegužės 2012 - 07:42
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 05 25, 08:35)
Viska jums gerai israse drinks_cheers.gif Suaugusiam skiriamas Ospamox 1000 2Xper diena. Bendroj sumoj gaunasi 2000. Jums israsytas Ospamox 500, tad kad gautusi tie reikalingi 2000, paskyre gerti per keturis kartus.
Siaip Ospamox 500 tai vaikiska doze 4u.gif

Tuo paciu noriu pasidalinti patirtimi, ka daryti, kai antibiotikai sukelia diareja(viduriavima). Esu alergiska vienai antibiotiku rusiai. Is tikruju, alergiska dviem, nuo vienos tinstu ir beria, tad nebegeriu jau seniai, bet kita antibiotiku rusis-klaritromicinas-eme kelti man nepageidaujamus reiskinius, konkreciai nesustojanti viduriavima doh.gif Ko nebandziau, ir smecta, ir bakterijas, ir lopedium-niekas nepadejo, tik isgeriu arbatos, ir lekiu i wc. doh.gif Kaimyne, dirbanti ligonineje, patare sena, tarybini metoda stabdyti diareja(bet tinka tik kai nera bakterijos): i silta vandens stikline isplakti sauksta bulviu krakmolo ir isgerti. Patikekit, akyse prasvito, viduriavima taip sustabde, kad kelias dienas i wc nenuejau thumbup.gif

Va matot, daugumai viduriavima sukelia. O man atvirksciai, sukietejo viduriai blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos
3 para geriu Medoclav 500 mg tris kart dienoje ..taip pat tenka per dieną tik ne kartu išgerti no skausmo Ibuprofen Lannacher 600 mg iki 3 tablečiu o kartais su viena iki vakaro nuo ryto ..
kol kas neigiami požymiai pilvo pūtimas ir atrodo kietėja viduriai taip pat išgerus antiba pykina kokią valandžiukę...Visos bėdos dėl krūminio rovimo - atviras kaulas su uždegimu ..skausmas be vaistų nepakeliamas doh.gif cray.gif

bakterijas sakė pradėt gert kartu...

bijau pagalvot kaip nusilpsiu reiks po antibų kurso gert šaltalankio aliejų labai gerai stiprina imunitetą ..dičkė nesirgo šią žiemą nes sugėrė vieną kursą šio aliejaus...

tačiau man sunkiausia ir liūdniausia žala tai kad nebegaliu žindyti kūdikio 8 mėn
Atsakyti
turiu klausimeli .
viena diena buvo uzgulus ausis. lor nustate kamsti, vakare praplove,pradejo skaudet ausi,paziurejo -paraudes bugnelis.
israse i ausi lasinamu antibiotiku ir ospamox 1000. 5 d.
siandien 3 gerimo diena,po apziuros sake kad ausis jau neparaudus.(realiai skaudejo po praplovimo ta viena nakti) kad baigt gert situs (viso 5d) ir dar 5 d. del viso pikto pagert. viso 10d. kursas. nors lasint sake jau nebereikia.
ar butinas 10d. kursas? ar uztenka ir tu 5 ? jauciuosi gerai,plius sestadieni nusimato kelione,ar butinas 10d. kursas? kai jau po vienos dienos savijauta buvo gera?
Atsakyti
QUOTE(Magic_ @ 2012 08 23, 20:41)
turiu klausimeli .
viena diena buvo uzgulus ausis. lor nustate kamsti, vakare praplove,pradejo skaudet ausi,paziurejo -paraudes bugnelis.
siandien 3 gerimo diena,po apziuros sake kad ausis jau neparaudus.(realiai skaudejo po praplovimo ta viena nakti) kad baigt gert situs (viso 5d) ir dar 5 d. del viso pikto pagert. viso 10d. kursas. nors lasint sake jau nebereikia.
ar butinas 10d. kursas? ar uztenka ir tu 5 ? jauciuosi gerai,plius sestadieni nusimato kelione,ar butinas 10d. kursas? kai jau po vienos dienos savijauta buvo gera?

kadangi prie kai kuriu ligu ospamoxo kursas gali buti 5 dienos, tai manau, kad ir Jums 5 d. uzteks
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2012 08 23, 21:14)
kadangi prie kai kuriu ligu ospamoxo kursas gali buti 5 dienos, tai manau, kad ir Jums 5 d. uzteks

4u.gif aciu uz atsakyma smile.gif as irgi tos nuomones,bet smagiau kai isgirsti dar nuomone ir is sono smile.gif))
Atsakyti

Gėriau Ciprinolį, blogai jaučiausi: skaudėjo raumenis, galvą, didelis nuovargis. Gal dar kam nors panašiai buvo?

http://www_askapatie...?...&PerPage=60
Atsakyti
QUOTE(Magic_ @ 2012 08 23, 19:41)
turiu klausimeli .

O mano nuomone reikia isgerti kursa toks koks yra duotas, vaistai, ypac antibiotikai nera saldainiai. Zinau is pazistamu irgi atsiranda tokiu, kad isgere tris dienas, toliau nebegeria, tada vel pasidaro blogai ir vel pradeda doh.gif
Atsakyti
http://www.saferpills.org/

apie labai stiprių antibiotikų žalingą poveikį. Pati patyriau, kai prie lengvos šlapimo takų infekcijos paskyrė Ciprinolį.
Atsakyti
Kiek gyvenime esu vartojus antibiotiku- tai jokio salutinio poveikio smile.gif o va neseniai teko Ciprofloxacina vartot, tai galvojau kad man skrandis sudegs, ant tiek skaudejo. Pirma karta pavartojus biski pykino ir skaudejo, antra ir trecia dienom gerokai skaudejo puse dienos, o ketvirta tai pagulde mane tas brudas visai dienai i lova- net i darba iseit negalejau blink.gif Blogiausia, kad kai skauda nuo vaistu, tai jokie kiti vaistai nepadeda- skauda tol, kol tablete "keliauja" tavo zarnynu verysad.gif , reikejo man tada issiplauti skrandi, nepagalvojau ax.gif
Zodziu, taip as ir neprageriau viso kurso (nors zinau, kad taip negalima). Pasakiau daktarei, tai liepe vistiek ji gert, nes reikia blink.gif
Atsakyti
QUOTE(LapeUrsa @ 2013 08 09, 07:14)
Kiek gyvenime esu vartojus antibiotiku- tai jokio salutinio poveikio smile.gif  o va neseniai teko Ciprofloxacina vartot, tai galvojau kad man skrandis sudegs, ant tiek skaudejo. Pirma karta pavartojus biski pykino ir skaudejo, antra ir trecia dienom gerokai skaudejo puse dienos, o ketvirta tai pagulde mane tas brudas visai dienai i lova- net i darba iseit negalejau blink.gif Blogiausia, kad kai skauda nuo vaistu, tai jokie kiti vaistai nepadeda- skauda tol, kol tablete "keliauja" tavo zarnynu verysad.gif , reikejo man tada issiplauti skrandi, nepagalvojau ax.gif
Zodziu, taip as ir neprageriau viso kurso (nors zinau, kad taip negalima). Pasakiau daktarei, tai liepe vistiek ji gert, nes reikia blink.gif

Nuo tokio antibiotikų poveikio gelbsti Enterosgel pasta, jei dar kada susidursite su tokia situacija - tikrai rekomenduočiau 4u.gif
Atsakyti