Skolintis tai nera didele blogybe, jei nera kitos iseities, bet ta daryti reikia su protu, ne taip kaip buvo pradinis inasas skolintas, baldai lizingu, automobilis taip pat, kaip as sakau trusikai ir tie lizingu paimti, tai su tokiomis paskolomis tik kilpa ant kaklo.
Hm....mes ir patys dabar ruosiames statyti nama uz banko pinigus, bet mes turime savo sokio tokio nekilnojamo turto, kuris yra kaip garantas....
Tai va, paskutines dvi savaites vaiksciojau po keturis bankus, gal po du kartus i paskutinius du bankus...aisku ir dar tek eiti ne viena kara, bet...is tu keturiu banku, dviju banko salygos kazkokios nerealios, o kitu dvieju - tai jau proto ribose..
Tai va, paskutines dvi savaites vaiksciojau po keturis bankus, gal po du kartus i paskutinius du bankus...aisku ir dar tek eiti ne viena kara, bet...is tu keturiu banku, dviju banko salygos kazkokios nerealios, o kitu dvieju - tai jau proto ribose..
O kokiu banku pasiulymai priimtimiausi, mes tai su Nordea draugaujam
QUOTE(Noriukas5 @ 2010 08 03, 19:53)
O kokiu banku pasiulymai priimtimiausi, mes tai su Nordea draugaujam
Priimtiniausi tai Nordea ir NordNB, SEB ir Hansa tai ryskiai nesuprato manes

QUOTE(Mopsyte @ 2010 08 04, 18:44)
Pritariu. Nors su SEB kalbejom jau senokai, bet ten protu nesuvokiamos sąlygos pas juos..
Kiek žinau Norde pagrindinė sąlyga gauti paskolą yra ta, kad vienam šeimos nariui atėmus paskolos įmoką likto min po 750 litų.
O Nordea net nesileidžia i kalbas jeigu šeimoje per paskutinius puse metu vienam šeimos nariui pajamos nesieke 1200 litų. (skaičiuoja paskutinio pusmečio pajamų vidurkį)
Jau praejo laikas kai uztekdavo 450 lt ar 650 lt vienam asmeniui, reikia realiai ziureti kaip zmogus gali isgyventi, o ne is fantastikos srities

Na...as dirbu Latvijai, o esu LT piliete.tai is visu LT banku vienintelis...Nordea leidziasi i kalbas aie paskola bustui..todel neturiu didelio pasirinkimo

QUOTE(Vilnoja @ 2010 09 01, 01:41)

Na...as dirbu Latvijai, o esu LT piliete.tai is visu LT banku vienintelis...Nordea leidziasi i kalbas aie paskola bustui..todel neturiu didelio pasirinkimo

o su DnB Nordu kalbėjote? jie irgu turėtų duoti paskolą, nes kaip aš supratau, pas juos truputį lengvesnės sąlygos nei Nordėjoj.
Dėl užstatymo, reiktų daryti turto vertinimą ir žiūrėti, ar įkeičiamas turtas "padengia" paskolos vertę,.. Aišku, dar bankas žiūrės, kokia bus priverstinio pardavimo vertė (ją irgi nustato vertintojas), bei kokiam rajone ta žemė, t.y. ar rastų pirkėjų tokioj vietoj.
nordas net nesileidzia i snekas, kai dirbu ne Lietuvai..
tik vienintele NORDEA, nes mano imone su jais bendradarbiauja labai glaudziai pacioje latvijoje
todel yra isskirtinai duodama. Na, sklypa, taip..reikes ikeisti..taciau kadangi jis yra VLN rajone 2.5ha..tai neturetu buti maza ivertinimo kaina...ech tik va tas popierizmas...
reikalinga prasyt paskolos jau turtnt statybu leidima..o vat beda, kad iki statybu leidimo jau finasniuku reik

Jei tarkim nireciau pasiimti 15000 Lt paskola? Gal zinote kiek minimaliai turi uzdirbti?
viskas priklausys, kokiam laikotarpiui imsi: manau cia butu tranktuojama kaip vartojamoji paskola ir max 5 m. O gal as klystu