Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai Auskareliai(N-tema)

nu labai gražu, dar ta forma tokia netaisyklinga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Justina_P @ 2010 10 06, 17:54)
nu labai gražu, dar ta forma tokia netaisyklinga  thumbup.gif

wub.gif
aciu!
Atsakyti
Paprastuciai -

user posted image
Atsakyti
[quote=SigaSigute,2010 10 07, 14:28]
Paprastuciai -

kaip man grazu, as vis apsilankau ziuriu ziuriu, blink.gif dukryte sako, mamyte ko tu vis ta pati ziuri, taip noreciau pati ismokt, bet bijau, net nzn nuo ko pradet ............ech verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vaimis @ 2010 10 07, 13:54)

kaip man grazu, as vis apsilankau ziuriu ziuriu, blink.gif  dukryte sako, mamyte ko tu vis ta pati ziuri, taip noreciau pati ismokt, bet bijau, net nzn nuo ko pradet ............ech  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Pirmiausia Jums reiktu eit i pradziamoksli ir skaityt skaityt, tada nusipirkt priemoniu ir pradet kurt 4u.gif nesunku, svarbiausia nora turet, o ji ,manau, jus tikrai turit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaimis @ 2010 10 07, 14:54)
kaip man grazu, as vis apsilankau ziuriu ziuriu, blink.gif  dukryte sako, mamyte ko tu vis ta pati ziuri, taip noreciau pati ismokt, bet bijau, net nzn nuo ko pradet ............ech  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Pabandyk smile.gif bet ispeju is anksto... tai labai sunki liga, pasireiskianti silpnumu pamacius grazius karoliukus bei detales, mastymu apie papuosalus neitikeciausiose vietose, o su laiku nemazai daliai serganciuju pasireiskia naktiniai kurybos priepuoliai..

...
O va cia mano variniai lizdeliai su gintariukais. Iskeliavo i JAV, pas lietuvio zmona smile.gif
user posted image
Atsakyti
Fėja, na ir grožis wub.gif
Atsakyti
Feja, labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
Lizdeliai wub.gif
Atsakyti
is kokios internetines parduotuves perkate akmenis auskarams, apyrankems> kur pygiausi?
Atsakyti
QUOTE(_Feja_ @ 2010 10 07, 15:08)

O va cia mano variniai lizdeliai su gintariukais. Iskeliavo i JAV, pas lietuvio zmona smile.gif
user posted image

labai gražūs, man patinka tavo stilius kaip tu vielutę suraizgai mirksiukas.gif
Atsakyti
Pagaliau ir aš rodau ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti