Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai Auskareliai(N-tema)

QUOTE(SigaSigute @ 2010 10 09, 15:39)
Siandieniniai -

user posted image

šie labai gražūs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Justina_P @ 2010 10 10, 11:34)
šie labai gražūs  mirksiukas.gif

Ir man tie patys thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakaras, dar keletas auskarų ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Susidėliojusi mozaika: 10 spalio 2010 - 20:59
Mozaika, pirmi labai nieko tokie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2010 10 10, 23:01)
Mozaika, pirmi labai nieko tokie smile.gif

taip įdomiai rašei, čia ta prasme gražūs? biggrin.gif nes man tai jie patys mylimiausi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Susidėliojusi mozaika @ 2010 10 10, 21:57)
Labas vakaras, dar keletas auskarų  ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

o man labai patinka tavo daromos nuotraukos, taip gražiai tuos papuošaliukus pateiki thumbup.gif norėčiau ir aš taip išmokt, bet kai bandau gražiau pakomponuot tai gaunas man visai nesąmonė blush2.gif verysad.gif
Atsakyti
ačiū bigsmile.gif fotografuoju ryte prie lango rytinėje pusėje, kad apšvietimas gražus būtų. Dar svarbu nedėt po apačia tamsios medžiagos. Visada fotografuodama apsikraunu krūva medžiagų, bet labiausiai patinka kreminės spalvos megztukas ir pilkas šalikas biggrin.gif ir niekada nejunk blykslės, fotografuok nustačius macro funkciją, tada fonas susilies. Arba gali pati pareguliuot išlaikymą - kuo trumpesnis, tuo labiau susilies fonas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Susidėliojusi mozaika @ 2010 10 10, 22:22)
ačiū  bigsmile.gif  fotografuoju ryte prie lango rytinėje pusėje, kad apšvietimas gražus būtų. Dar svarbu nedėt po apačia tamsios medžiagos. Visada fotografuodama apsikraunu krūva medžiagų, bet labiausiai patinka kreminės spalvos megztukas ir pilkas šalikas  biggrin.gif ir niekada nejunk blykslės, fotografuok nustačius macro funkciją, tada fonas susilies. Arba gali pati pareguliuot išlaikymą - kuo trumpesnis, tuo labiau susilies fonas  smile.gif

tai tas pagrindines taisykles tai aš žinau, pati fotografuoju ant juodo fono, nes pvz ant kitų kai fotografuoju tai man neišryškėja detalės.. g.gif o va taip apsidėliojus medžiagom irgi bandžiau keliskart, tai nekas tegavos, matyt praktikos daugiau reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangirdiene @ 2010 10 09, 15:24)

QUOTE(Susidėliojusi mozaika @ 2010 10 09, 20:28)
Beja, tavo tie paskutiniai gelsvi gražūs  smile.gif

QUOTE(_Feja_ @ 2010 10 09, 23:28)
SigaSigute, labai grazus paskutinieji, geltoni smile.gif

QUOTE(Justina_P @ 2010 10 10, 12:34)
šie labai gražūs  mirksiukas.gif

QUOTE(Liolio @ 2010 10 10, 19:14)
Ir man tie patys  thumbup.gif

Aciu wub.gif

QUOTE(cindy @ 2010 10 09, 16:47)
Labai prastos kokybės foto.. Pirmoje net nesimato kaip kas.

Jo, per daug saules buvo, kai fotografavau, bandysiu vel, nes tu bespalviu, persvieciamu vis neiseina graziai nufotografuot, matyt praktikos daugiau reikia, nes fotikas tikrai kokybiskas, rankos kreivos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SigaSigute @ 2010 10 09, 15:39)
Siandieniniai -

man pirmieji labai labai wub.gif
Atsakyti
Salanciais pirstai narpliojau, greiciau sildyma ijungtu biggrin.gif
user posted image
user posted image

~lullaby~, aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SigaSigute @ 2010 10 11, 16:09)
Salanciais pirstai narpliojau, greiciau sildyma ijungtu  biggrin.gif
user posted image
user posted image

~lullaby~, aciu smile.gif

labai gražu, man pačiai patinka narpliot vielute smile.gif sakyk ant kažkokio pagrindo tai darai ar pati formas lankstai ir tau jos gaunasi vienodos? biggrin.gif
Atsakyti