Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti (87 tema)

QUOTE(sayonara @ 2010 11 25, 19:11)

antajo, kaip Tu? jungies?

as praleidziu.. nes be graziu mergelku ir simono nieko nefotkinau biggrin.gif apsileidimas kazkoks!!!! biggrin.gif biggrin.gif pazadu pasitaisyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2010 11 25, 19:38)
as praleidziu.. nes be graziu mergelku ir simono nieko nefotkinau biggrin.gif apsileidimas kazkoks!!!!  biggrin.gif  biggrin.gif pazadu pasitaisyt biggrin.gif

bet juk dar turi laiko wink.gif
Atsakyti
as praleidziu.. nes be graziu mergelku ir simono nieko nefotkinau biggrin.gif apsileidimas kazkoks!!!!  biggrin.gif  biggrin.gif pazadu pasitaisyt biggrin.gif

Nesilaužyk tik. Pvz., man tiks ir mergelė, kad tik iš nugaros (lengviau įtikinti, kad tai aš). Pvz., Monos Lizos niekas asmeniškai nepažįsta, bet žavisi ir kabina namie bent jau reprodukcijas. smile.gif Aš čia taip įkalbinėju, nes irgi turiu tik mergaičių gražių. Bet juk ne baisių...
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2010 11 24, 21:21)
ėė, klausyk...  g.gif  nžn kas Tu, bet atiduok mūsų saulės spindulėlį -  Rūtą ..  new_russian.gif  dirol.gif

aš...nežinau kas aš smile.gif

QUOTE(Saulės pūga @ 2010 11 25, 10:45)
Manęs tai neįrašėt. Gerai gerai....  user posted image

console.gif biggrin.gif

dalyvauk, tikrai nesigalėsi.. mirksiukas.gif ypač, kai čia pradės girtis, kad jau gavo nuostabią nuotrauką..ir temos puslapiai pildysis įspūdžiais biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2010 11 25, 20:09)

dalyvauk, tikrai  nesigalėsi.. mirksiukas.gif ypač, kai čia pradės  girtis, kad jau gavo nuostabią nuotrauką..ir temos puslapiai pildysis įspūdžiais biggrin.gif

jo cia svarbiausia! reikia tema pagaivint !!!!
as galiu pagaivint berniukais biggrin.gif prasikaltusiais ir nekaltais biggrin.gif

user posted image

user posted image

na pagalvosiu iki rytojaus vakaro smile.gif gal koks ikvepimas pagaus biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 11 24, 14:03)
Sveikos,

kreipiuosi į temos nuolatinius dalyvius: ar norite šiais metais nuotraukų mainų prieš šventes? smile.gif kas norit, rašykite temoje, jeigu susirinks normalus skaičius, galim orgnaizuotis. Nors tema tokioje budistinėje būsenoje OMMMM (kad nesusikeikti), bet vis tiek, gal pasijudinsim? smile.gif  4u.gif

Sveikos visos, senai čia besirodžiau, bet vis užsuku pasižvalgyti wink.gif)
Labai noriu ir aš sudalyvauti nuotraukų mainuose wink.gif
užregistruokit ir mane smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

tikslinu:

Olive*
bite_maja
Peperoni
Rico
Sea_
Stiklinė
Degutė
sayonara
Sadi
Saulės pūga DAR vienos foto nori biggrin.gif
hi:)
bonda (nebūtinai kalėdine tema, netgi sakyčiau pageidautina, kad nebūtinai kalėdine biggrin.gif)
viktorija09

antajo, Simonas, manau, dažnai merginai tiktų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
Aš šįmet su visais tokiais reikalais pass. Ir neturiu nieko naujo, ir nieko naujo nepadarysiu, ir nesugebėsiu nusigauti iki pašto (dėl savaime suprantamų priežasčių biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2010 11 25, 21:35)
Aš šįmet su visais tokiais reikalais pass. Ir neturiu nieko naujo, ir nieko naujo nepadarysiu, ir nesugebėsiu nusigauti iki pašto (dėl savaime suprantamų priežasčių biggrin.gif )

na.. Tau galima pasuoti, turi pateisinamą priežastį biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti

Olive*
bite_maja
Peperoni
Rico
Sea_
Stiklinė
Degutė
sayonara
Sadi
Saulės pūga DAR vienos foto nori biggrin.gif
hi:)
bonda (nebūtinai kalėdine tema, netgi sakyčiau pageidautina, kad nebūtinai kalėdine biggrin.gif)
viktorija09
antajo

siand ikvepimas pagavo.. ax.gif
Atsakyti
Šaunuolės merginos! Smagu, kad tradicija gyva. drinks_cheers.gif
Aš šiemet vėl neprisidedu. Fotografuoju mažai (tik akimis fotografuoju daug), šiemet apskritai fotografavau tik draugus ir su visais jais jus jau supažindinau. biggrin.gif Daugiau neturiu ką parodyti.
Bet visas sveikinu su pirmuoju sniegu! Pagaliau pagaliau! clap.gif
Atsakyti
na Say, trauk burtus greiciau, o tai atspauzdinta jua guli ir laukia kam issiusta.
ot spartuole as, ane? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti