Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti (87 tema)

QUOTE(antajo @ 2010 11 27, 18:02)
na Say, trauk burtus greiciau, o tai atspauzdinta jua guli ir laukia kam issiusta.
ot spartuole as, ane? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif

Atsakyti
mergaitės, galit išsitraukti burtus kaip nors be manęs ir už mane? gal bitė kaip turinti patirties padės ar Sea ar kas kitas? perimkit šiuo metu pavadovavimą šiam darbui, pas mane šeimoje padėtis tam tikra, aš negaliu prisiimti atsakomybės ir nieko daryti kol kas 4u.gif
Atsakyti
Olive*
bite_maja
Peperoni
Rico
Sea_
Stiklinė
Degutė
sayonara
Sadi
Saulės pūga DAR vienos foto nori biggrin.gif
hi:)
bonda (nebūtinai kalėdine tema, netgi sakyčiau pageidautina, kad nebūtinai kalėdine biggrin.gif)
viktorija09
antajo
O.o
ms

Atsakyti
Olive*
bite_maja
Peperoni
Rico
Sea_
Stiklinė
Degutė
sayonara
Sadi
Saulės pūga
hi:)
bonda
viktorija09
antajo
O.o
ms

kas dar nesiuntė, siųskit man savo adresus į AŽ.
sumakaluosiu burtus šiandien ir paskelbsiu, kol kas nereikės pagalbos iš šalies.
Papildyta:

na va, burtai įvykdyti, einu visiems išsiųsiu į AŽ, KAM jie siunčia, o rytoj, kai turėsiu pilną adresų sąrašą, visiems įduosiu ir adresus.

tiesa, primenu, kad SM mainai tradiciškai yra nevieši, t.y. asmuo nežino, iš ko gaus foto (kol negavo) ir neturi viešinti, kam siųs savąją.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 28 lapkričio 2010 - 11:11
burtai ištraukti, AŽ parašytos. rinkite nuotraukas, šnipinėkite tuos, kuriems siųsite, o aš laukiu visų adresų iš tų, kurie man jų dar nesiuntė. tuomet juos išplatinsiu siuntėjams.
Atsakyti
na va,nespejau  verysad.gif ai nors ir poros nebutu  rolleyes.gif tiek to ,palauksiu kitu metu 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 28 lapkričio 2010 - 11:41
QUOTE(ediper @ 2010 11 28, 11:40)
na va,nespejau  verysad.gif ai nors ir poros nebutu  rolleyes.gif tiek to ,palauksiu kitu metu 4u.gif

Tai, kad tokiems mainams poros nereikia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 11 28, 13:18)
Tai, kad tokiems mainams poros nereikia wink.gif

aa..niu gal..ale vis vien nespejau.greitai cia jus l.susiorganizavot biggrin.gif dar kaip tik ir buvau nugalvojus,kad gaila jog nedaro mainu,nes pvz as taip ir neprisiruosiu nieko astsispausdint doh.gif biggrin.gif ai nors nlb ka ir tureciau siusti g.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2010 11 28, 12:25)
aa..niu gal..ale vis vien nespejau.greitai cia jus l.susiorganizavot  biggrin.gif dar kaip tik ir buvau nugalvojus,kad gaila jog nedaro mainu,nes pvz as taip ir neprisiruosiu nieko astsispausdint  doh.gif  biggrin.gif ai nors nlb ka ir tureciau siusti g.gif

taip, greitai susiorganaizinom kažkaip, nes laiko iki švenčių nebedaug liko, o "proga" kaip ir kalėdinė.
na nieko, gal kitais metais spėsi 4u.gif aš kažkaip per visus asmeniškai praeiti neturėjau laiko.
Atsakyti
laukiam laukiam ok.gif sokiai.gif nail.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2010 11 28, 15:25)
laukiam laukiam  ok.gif  sokiai.gif  nail.gif

jau išsiuntei? mirksiukas.gif biggrin.gif
man šiemet nusliko, nereikės toli siųsti lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2010 11 28, 15:46)
jau išsiuntei? mirksiukas.gif  biggrin.gif
man šiemet nusliko, nereikės toli siųsti lotuliukas.gif

g.gif hihihi.gif