Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti (87 tema)

QUOTE(*Citra* @ 2010 09 20, 09:34)
O ten tik pagrindai duodami ar ir daugiau? (Cia as apie I pakopa  smile.gif ).

zymiai daugiau wink.gif tikrai nera tik fotoaparato naudojimo kursai biggrin.gif

Tiny, cia CUP'o terasa?

Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2010 09 20, 16:21)
Tiny, cia CUP'o terasa?

Nea, cia Europos parkingas biggrin.gif
Atsakyti
sveikos mergytes ir ne tik smile.gif

siandien gavau fotoaparata dovanu Sony a450, dar negaliu jo isbandyti, nes baterija kraunasi, bet ryt bandysiu pasizaisti su juo, gal kazkas turi toki ir gali kazka papasakoti?
kadangi laukiuosi ir maziukas jau ne uz kalnu turi ateiti i si pasauli, tai labai noriu graziu foto ir bandysiu mokintis kaip graziai galeciau iamzinti tas akimirkas. Turiu toki klausimeli, o galima foto padaryti nespalvota ir kazkoki daikta joje spalvota ar cia su photoshopu reikia jau zaisti?
gal turite ar zinote kur galeciau rasti pradedanciajam info apie fotografija? g.gif

aciu Jums labai, tikiuosi mielai priimsite mane i savo buri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shipra @ 2010 09 20, 20:52)
sveikos mergytes ir ne tik smile.gif

siandien gavau fotoaparata dovanu Sony a450, dar negaliu jo isbandyti, nes baterija kraunasi, bet ryt bandysiu pasizaisti su juo, gal kazkas turi toki ir gali kazka papasakoti?
kadangi laukiuosi ir maziukas jau ne uz kalnu turi ateiti i si pasauli, tai labai noriu graziu foto ir bandysiu mokintis kaip graziai galeciau iamzinti tas akimirkas. Turiu toki klausimeli, o galima foto padaryti nespalvota ir kazkoki daikta joje spalvota ar cia su photoshopu reikia jau zaisti?
gal turite ar zinote kur galeciau rasti pradedanciajam info apie fotografija? g.gif

aciu Jums labai, tikiuosi mielai priimsite mane i savo buri smile.gif

Sveika 4u.gif

Manau, kad sita temele tau butu naudingesne mirksiukas.gif
Fotografijos pradziamokslis

Ji kaiptik skirta pradedantiems dometis fotografijos pasauliu mirksiukas.gif Norint isgauti spalvota detale nespalvotoje nuotraukoje pagelbes photoshopas mirksiukas.gif Fotoaparatas nesugebetu to padaryti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2010 09 21, 08:22)
Sveika  4u.gif

Manau, kad sita temele tau butu naudingesne  mirksiukas.gif
Fotografijos pradziamokslis

Ji kaiptik skirta pradedantiems dometis fotografijos pasauliu  mirksiukas.gif Norint isgauti spalvota detale nespalvotoje nuotraukoje pagelbes photoshopas  mirksiukas.gif Fotoaparatas nesugebetu to padaryti  4u.gif

laba ryta,

aciu labai uz nuorodele, eisiu pradeti mokintis sito meno smile.gif Grazios bei turiningos dieneles Jums 4u.gif
Atsakyti
Laba diena merginos, ziuriu smagu cia pas jus, vis pasiskaitau 4u.gif
labai graziai fotografuojate, noreciauir as i jusu bureli, galima ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2010 08 28, 20:55)
Tinka zinok siaip smile.gif tik paieskot reikia smile.gif ant atviros f ir turint priekini plana ledas gaunas. Pvz jei su didele skrybele butum ir jos priekinis krastas  plauktu.. uz men ant taves pabandysiu ir irodysiu biggrin.gif  beje Ginte 35mm 1.8 turi ir portretu yra padarius geru wink.gif

oj atkasiau si komentara is gelmiu, buvau praziopsojus rolleyes.gif

O del priekinio plano idomi mintis. Nes as kiek fotografavau tiesiogiai portreta, tai man iskraipo veido proporcijas.
Aha, tai jos deka ir atradau 35mm bigsmile.gif

P.S. visgi uzsirasiau i Zolubo kursus - idomu,ka jis papasakos cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 29 rugsėjo 2010 - 21:41
QUOTE(*Citra* @ 2010 09 29, 22:36)

P.S. visgi uzsirasiau i Zolubo kursus - idomu,ka jis papasakos  cool.gif

Aš vis dar galvoju... man laikas nelabai tinka, bet labai noriu. Nežinai, ar susirenka grupe?
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2010 09 30, 07:51)
Aš vis dar galvoju... man laikas nelabai tinka, bet labai noriu. Nežinai, ar susirenka grupe?

manau kad susirenka,nes jau ir tvarkarasti atsiunte. Zinau kad 3 zmones tikrai eina smile.gif
Atsakyti
O.. sugalvojau: su gintare atidarysim dviese mokykla bei irgi kursus rengsim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2010 09 30, 11:07)
O.. sugalvojau: su gintare atidarysim dviese mokykla bei irgi kursus rengsim smile.gif

ir atvaziuokit i Klaipeda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2010 09 30, 11:07)

lotuliukas.gif trūksta mygtuko "Like" smile.gif))
atidarykit, atidarykit, tikiu, kad ir eilės būtų mirksiukas.gif
Atsakyti