Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti (87 tema)

lotuliukas.gif thumbup.gif ms, nu gi teks dabar jau ir organizuoti tuos kursus lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki,
tvarkau skyrelį ir ateinu paklausti, 'mokomės fotografuoti'' temų jau virš 80, ar jos visos reikalingos? Tiesiog taupant forumo resursus, norėčiau patrumpinti tą archyvą, pvz palikti paskutines 20 temų. Ar labai jus nuskriausčiau?
Matau kad yra ir pradžiamokslio tema, tai gal tos archyvinės nebeturi geros išliekamosios vertės?

Parašykit savo nuomonę, nes noriu sutvarkyti skyrelį ir tuo pačiu nenuskriausti mirksiukas.gif
Atsakyti
mano nuomone paskutines 20 kaip tik neturi tos vertes 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2010 09 30, 19:01)
Sveiki,
tvarkau skyrelį ir ateinu paklausti, 'mokomės fotografuoti'' temų jau virš 80, ar jos visos reikalingos? Tiesiog taupant forumo resursus, norėčiau patrumpinti tą archyvą, pvz palikti paskutines 20 temų. Ar labai jus nuskriausčiau?
Matau kad yra ir pradžiamokslio tema, tai gal tos archyvinės nebeturi geros išliekamosios vertės?

Parašykit savo nuomonę, nes noriu sutvarkyti skyrelį ir tuo pačiu nenuskriausti  mirksiukas.gif
Nors esu tik nebyli šios temos skaitytoja, bet turiu pasakyti, kad būtų gaila, jei būtent tos pirmosios 20-30 temų dingtų, nes jos (bent jau man) pasirodė pačios vertingiausios, daug naudingų dalykų jose radau skaitydama... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2010 09 30, 11:18)
jo darytumem isvaziuojamuosius kursus savaitgaliams.. kokius teminius smile.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif ideja!
Atsakyti
eee, tai kada tie kursai biggrin.gif nes Zolubos tai visai nepatinka man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 10 05, 21:46)
eee, tai kada tie kursai biggrin.gif nes Zolubos tai visai nepatinka man biggrin.gif

siais metais turbut nespesim, tad kitais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2010 10 05, 21:36)
siais metais turbut nespesim, tad kitais smile.gif

nu gerai gerai, lauksiu pavasario smile.gif
Atsakyti
Sveiki.Tyliai skaitineju sita tema,bet dabar liepe cia prisistatyt.Fotkinu neilgai ir dazniausiai savom reikmem,bet kartais ir ikvepimas pagauna.Buvau kuri laika issikvepus,o rudenelis vel atgaivino mintis.Dar pasidaviau bandos jausmui ir isigijau savo pirma zenit.Net nemaniau kad toks kaifas fotkint su juosta.Cia keli pirmieji bandymai.Daugiau esu cia ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Ievukis, patinka abi nuotraukos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 10 05, 19:46)

kodel nepatinka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2010 10 06, 01:02)
kodel nepatinka?  g.gif

sakykim, gal paskui bus geriau.. bet dabar tai ziurim kaip nusistatyt iso, fokuso taskus ir pan... siek tiek kalbejo apie sviesa, apie kompozicija. bet labai labai mazai.. visa kita visiski pagrindai. aisku, ten visos mergaites grupej isvis neskaiciusios instrukciju, tai joms naudinga biggrin.gif o as galvojau, kad bus rimciau.. kad daug info ir didesniu tempu smile.gif na, bet tikiuosi, kad kazka vis tiek suzinosiu smile.gif
Atsakyti