Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti (87 tema)

Turiu kelias dukrytės foto, tai tiražuosiu jas visur biggrin.gif įdėjau jau į juostininkų temą, bet kadangi ne visos ten lankos, tai keliu ir čia. Fotografavau ant polaroido, nes savo Contaxą gavau kartu su polaroidiniu back'u, tai vat tokiem atvejam, kai reik greit turėt rezultatą liux daiktas, tik nuotraukytė tokia mažulytė gaunasi - 6x4,5 smile.gif bet scanam per akis rolleyes.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Pupeliuk labai labai mielos foto wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2010 12 06, 18:54)
Turiu kelias dukrytės foto, tai tiražuosiu jas visur biggrin.gif įdėjau jau į juostininkų temą, bet kadangi ne visos ten lankos, tai keliu ir čia. Fotografavau ant polaroido, nes savo Contaxą gavau kartu su polaroidiniu back'u, tai vat tokiem atvejam, kai reik greit turėt rezultatą liux daiktas, tik nuotraukytė tokia mažulytė gaunasi - 6x4,5 smile.gif bet scanam per akis  rolleyes.gif

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
paaikciosiu ir cia biggrin.gif kzkaip visai nebeatpari beibiukams pasidariau blush2.gif
Atsakyti

Mažytis žavumas wub.gif

QUOTE(ediper @ 2010 12 06, 18:16)
wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif 
paaikciosiu ir cia  biggrin.gif kzkaip visai nebeatpari beibiukams pasidariau  blush2.gif

Ediper - daryk išvadas hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2010 12 06, 18:16)
wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif 
paaikciosiu ir cia  biggrin.gif kzkaip visai nebeatpari beibiukams pasidariau  blush2.gif

yra ko aikscioja ax.gif blush2.gif

p.s. o man kaip blondinei gal paaiskinima galima kaip cia su palaroid? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo antajo: 06 gruodžio 2010 - 18:36
QUOTE(antajo @ 2010 12 06, 19:35)
yra ko aikscioja  ax.gif  blush2.gif

p.s. o man kaip blondinei gal paaiskinima galima kaip cia su palaroid?  g.gif

ai, baikit ax.gif 4u.gif čia fotoaparatas fotografuoja, ne aš biggrin.gif turiu "masterpiece" mygtuką, na užstringa jis kartais, bet kartais suveikia nail.gif biggrin.gif

Dėl polaroid - fotografuoju gi aš su Contax 645, tai jis su keičiamais back'ais ir turiu polaroidinį back'ą:

user posted image

ir į jį dedasi polaroidinės kasetės, na gal tiksliau jos vadinasi "instant film", "polaroidas" populiariai smile.gif tai vat šiandien gavau jų ir padariau kelis kadrus. Aukso kainos tie kadrai, tai labai reik susikaupt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2010 12 06, 19:10)
ai, baikit ax.gif  4u.gif čia fotoaparatas fotografuoja, ne aš biggrin.gif turiu "masterpiece" mygtuką, na užstringa jis kartais, bet kartais suveikia nail.gif biggrin.gif

Dėl polaroid - fotografuoju gi aš su Contax 645, tai jis su keičiamais back'ais ir turiu polaroidinį back'ą:

user posted image

ir į jį dedasi polaroidinės kasetės, na gal tiksliau jos vadinasi "instant film", "polaroidas" populiariai smile.gif tai vat šiandien gavau jų ir padariau kelis kadrus. Aukso kainos tie kadrai, tai labai reik susikaupt biggrin.gif

mat kaip - geras tavo fotikas tada su tokias mygtukais biggrin.gif paziureciau blusu turgui, gal ir pas mus butu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

aisku... dekui! idomu.. ir kuo gyliau tuo idomiau..
o kokios tinka kasetes? siaip gi ju visokiu yra.. as turiu du pakelius - nes pasirodo mano uosviai kazkada poloroida turejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2010 12 06, 20:14)
mat kaip - geras tavo fotikas tada su tokias mygtukais biggrin.gif paziureciau blusu turgui, gal ir pas mus butu  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

aisku... dekui! idomu.. ir kuo gyliau tuo idomiau..
o kokios tinka kasetes? siaip gi ju visokiu yra.. as turiu du pakelius - nes pasirodo mano uosviai kazkada poloroida turejo smile.gif

biggrin.gif jo jo, neblogas biggrin.gif

Vargu ar tiks, nes maniškės kasetės skirtos tokiem back'am ir didelio formato kamerom, labiau naudojama ne tiesiog fotografavimo tikslams, o patikrinti apšvietimą, išlaikymą ir t.t. Mano aparatas ant visos pakankamai nemažos nuotraukos (9x12cm maždaug) padaro 6x4,5 dydžio kadriuką, kaip indeksas gaunasi tiesiog. Tai šiaip nefotografuosiu gi tokių nuotraukų, bet kai reikia greit ką parodyt, tai labai fain smile.gif
Va tokios pas mane kasetės: http://www.fujifilm..../films/fp_100c/

O polaroidinės kasetės polaroid aparatam kitokios, jų ten daug rūšių yra, priklausomai nuo aparato.
Atsakyti
aaaaskumelis! kaip jau sakiau - kuo tolyn i miska tuo daugiau medziu.. bet tuo idomiau.. smile.gif bigsmile.gif dekui smile.gif
Atsakyti
Pupeliuk, nu grooozis ir meilybe wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2010 12 05, 12:19)
Sveikos, mainus ir as praziopsojau, tai teks laukt kitu metu  tongue.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2010 12 05, 13:57)
As ir praziopsojau ir kitu metu lauksiu verysad.gif

keiskites biggrin.gif dar gi tyni, vyshnia buvo -nebent susiorganizavo 4u.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2010 12 06, 17:54)
Turiu kelias dukrytės foto, tai tiražuosiu jas visur biggrin.gif

mmmmm wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labas, kad nebūtų nesisusipratimų dėl mainų apie tai kur dingo hi, prisiduodu su nukniauktu niku. hihihi.gif
Atsakyti