Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti (87 tema)

Pupeliuk, žavu wub.gif
Atsakyti
Sveiki,

Noriu įsiterpti blush2.gif Jūs čia taip susidraugavę žiūriu, nelabai suprantu ar čia šita tema skirta labiau teorijai ir plepesiukam, bet noriu prisijungti ax.gif
Atsakyti
labos,

seniai ką nors rodžiau, tai metu dėl statistikos smile.gif

user posted image

kaip sekasi su mainais? visi viską gavot, visi viską turit, niekam nieko netrūksta? na, apart dėmesį, kurio visiems visada trūksta biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Niu fainuole tu Say! jau seniai prasau, kad keltumet ka nors.. o tai tylu ramu.. liudna.. smile.gif
Atsakyti
cha... aš šiandien gavau mainų fotkę, ot tongue.gif biggrin.gif assa.gif Antajo, super! Rodyk nuotrauką, nes aš jos nebuvau mačius iki šiol smile.gif
Atsakyti
Sayonara, gražu 4u.gif

Bite maja, ar ne per gerai čia tau? biggrin.gif Antajo, parodyk;)
Atsakyti
ė, nu.. aš dar neišsiuntus, bet jau žinau, kad jos atspausdintos tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Oh, Bite, kaip tik galvojau kad turetum gaut jau.. smile.gif

bandziau kazka neutral.. su trupuciu klasikos.. ax.gif
user posted image
Atsakyti
o *****, Bite kaip Tau pasisekėėėėė......................

aš tai vakar išsiunčiau - kadangi LT, tikiuos šią sav gaus adresatas smile.gif))
Atsakyti
Antajo, gražu smile.gif

gal kas apsiimtų švelniai erotiškai fotosesijai merginos, vienos? Pažystama ieško, ne už dyka mirksiukas.gif Lauksiu až wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2010 12 09, 20:38)
Antajo, gražu smile.gif

gal kas apsiimtų švelniai erotiškai fotosesijai merginos, vienos? Pažystama ieško, ne už dyka mirksiukas.gif Lauksiu až wub.gif

o ji kaunietė?
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2010 12 09, 20:21)
Oh, Bite, kaip tik galvojau kad turetum gaut jau..  smile.gif 
bandziau kazka neutral.. su trupuciu klasikos..  ax.gif

Antajo, labai grazi nuotrauka!!!! Noreciau ir as tokia dovanu gauti wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 10 gruodžio 2010 - 07:53