Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti (87 tema)

4u.gif

bandysiu cia ieskoti jusu patarimu ir pagalbos. zodziu taip, turiu fotika pentax k-x jau senokai, bet dar vis mokausi fotografuoti. panos padekit, noriu nespalvotu foto, bet nzn kaip nustatyt, kad visa foto butu nespalvota doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2010 12 21, 11:56)
4u.gif

bandysiu cia ieskoti jusu patarimu ir pagalbos. zodziu taip, turiu fotika pentax k-x jau senokai, bet dar vis mokausi fotografuoti. panos padekit, noriu nespalvotu foto, bet nzn kaip nustatyt, kad visa foto butu nespalvota doh.gif  doh.gif  doh.gif

naudokis photoshopu
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 12 21, 12:01)
naudokis photoshopu

ir pirmiausia perskaityk fotiko instrukciją kokius 3 kartus smile.gif
Atsakyti
ei, Bonda, labai graziaaa foto gavai... 4u.gif

slenku i lauka pasto dezutes lauzyt smile.gif ax.gif

Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2010 12 21, 13:26)
ei, Bonda, labai graziaaa foto gavai...  4u.gif

slenku i lauka pasto dezutes lauzyt smile.gif  ax.gif

drinks_cheers.gif bonda wub.gif

As irgi dar negavau verysad.gif o ir pati tik vakar issiunciau blush2.gif per ta sniega, chaosas cia visur doh.gif net pamirsau sveikinima uzrasyt doh.gif blush2.gif
Papildyta:
[quote=antajo%2
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2010 12 21, 10:52)
fantastiska nuotrauka!!!!!

O, nuotykinė foto. bigsmile.gif

Nugi yra dar krūvukė mūsų dar negavusių ir aš pati tik vakar irgi išsiuntau, turiu vilties, kad paštas nepastrigs.
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2010 12 21, 11:52)
giriuos biggrin.gif  wub.gif

Jatau kaip aš tau pavydžiu...irgi biggrin.gif
Atsakyti
patarimo reikia visu smile.gif

zalia ar geltonai oranzine? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dagilis @ 2010 12 21, 12:52)
O, nuotykinė foto.  bigsmile.gif

Nugi yra dar krūvukė mūsų dar negavusių ir aš pati tik vakar irgi išsiuntau, turiu vilties, kad paštas nepastrigs.

aha, nuotykinė, bet visai smagiai tas nuotykis pasibaigė, tenka pripažinti smile.gif

o aš tai turiu vilties, kad visi įvykdys savo įsipareigojimus smile.gif kad baisiai apvali, balta ir apgaubta mistikos pilnatis nesutrukdys išsiųsti pažadėtąsias foto smile.gif aš savo įsipareigojimus jau įvykdžiau, ačiū dantukų fėjai už suteiktą man valią smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 12 21, 16:00)
aha, nuotykinė, bet visai smagiai tas nuotykis pasibaigė, tenka pripažinti smile.gif

Tai kaip tas nuotykis baigėsi...kur galima pasiskaityt istorijos pabaigą? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2010 12 21, 15:05)
Tai kaip tas nuotykis baigėsi...kur galima pasiskaityt istorijos pabaigą?  biggrin.gif

negi nepasakojau? na susisiekiau su žmogais, susinepatogino, bet gražiai, nesiginčijo, sako, nepagalvojau, kad galiu paprašyti, jei patinka. ir dar paskui dovanų gavau ir atsiprašymą, tai iš to gerumo nusiunčiau originalą, kad jei norės pasikabintų biggrin.gif man tikrai malonu, kad akių nedraskė, tipo, ko čia sureikšmini.. aišku, ne meninykė aš, bet vis tiek kažkaip buvo nefaina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 12 21, 16:10)
negi nepasakojau? na susisiekiau su žmogais, susinepatogino, bet gražiai, nesiginčijo, sako, nepagalvojau, kad galiu paprašyti, jei patinka. ir dar paskui dovanų gavau ir atsiprašymą, tai iš to gerumo nusiunčiau originalą, kad jei norės pasikabintų biggrin.gif man tikrai malonu, kad akių nedraskė, tipo, ko čia sureikšmini.. aišku, ne meninykė aš, bet vis tiek kažkaip buvo nefaina smile.gif

Gal kažkur ir pasakojai, bet aš neužmačiau smile.gif O čia su tais buto savininkais susisiekei? Nu smagu, kad gražiai baigės...ir dar su dovanom thumbup.gif
Atsakyti