Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti (87 tema)

Sayonara, ta foto visai kitaip atrodo atspausta..matai, aš visai pamiršau,kad juosta spalvota, o nunešus į spaust paprašiau, kad nuskanuotų ir atspaustų..Saulės pūga gavo neva spalvotą variantą doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2010 12 19, 17:19)
Sayonara, ta foto visai kitaip atrodo atspausta..matai, aš visai pamiršau,kad juosta spalvota, o nunešus į spaust paprašiau, kad nuskanuotų ir atspaustų..Saulės pūga gavo neva spalvotą variantą doh.gif  biggrin.gif

ponial, būna biggrin.gif
Atsakyti
Bet už tai kaip dramatiškai atrodo...
Atsakyti
aš čia peržiūrėjus kas ką gavo jau bijosiu čia nuo kompleksų užsukt. ph34r.gif Tikiuos maniškė dar spės laiku ateit. Paštas gal dar nestringa nia? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dagilis: 19 gruodžio 2010 - 19:51
ediper biggrin.gif 4u.gif ačiū biggrin.gif gavau.. parodyk, ką aš gavau wink.gif 4u.gif
Atsakyti
aš tai vis negaunu cray.gif ech...
Atsakyti
sayo, aciuuuuu wub.gif wub.gif wub.gif fantastiska nuotrauka!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif niekada nepagalvojau, kad as ja kada nors turesiu wub.gif zinok, nuo vakar vakaro issisiepus vaikstau biggrin.gif

giriuos biggrin.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2010 12 21, 10:52)
sayo, aciuuuuu wub.gif  wub.gif  wub.gif  fantastiska nuotrauka!!!!!! thumbup.gif  thumbup.gif niekada nepagalvojau, kad as ja kada nors turesiu wub.gif  zinok, nuo vakar vakaro issisiepus vaikstau biggrin.gif

giriuos biggrin.gif  wub.gif

į sveikatą, džiaugiuosi, jei patiko smile.gif)
Atsakyti
Bonda, uzpavydejau tau biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi....
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2010 12 21, 11:25)
Aš irgi....

o Tu ko? kad bondai spausdint nereiks? smile.gif)

Citra smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2010 12 21, 11:25)
Aš irgi....

žandai neplyš? lotuliukas.gif tongue.gif
bet aš irgi prie tų pavydinčių biggrin.gif
Atsakyti