Įkraunama...
Įkraunama...

Ecco avalynė vaikams

Tai mes Trakuose gyvenam, neissisukame su viena pora ir nezadam suktis tongue.gif
[/quote]

Ir mes is cia bigsmile.gif ,ziemai pas mus 5 poros ir thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki.Kreipuosi į ecco batukų žinoves.Mano vaikelio pėdute -14cm.Kokio dydžio ecco žieminius batukus rekuomenduotumete pirkti ?
Atsakyti
QUOTE(tulpe5 @ 2013 01 27, 10:14)
Sveiki.Kreipuosi į ecco batukų žinoves.Mano vaikelio pėdute -14cm.Kokio dydžio ecco žieminius batukus rekuomenduotumete pirkti ?

čia dar šiemet norit panešioti? mes pernai visai į žiemos pabaigą turėjom naujus pirkti, nes koja keistai greitai paaugo:) 24 dydis, mano manymu
Atsakyti
QUOTE(svirpile @ 2013 01 27, 15:05)
čia dar šiemet norit panešioti? mes pernai visai į žiemos pabaigą turėjom naujus pirkti, nes koja keistai greitai paaugo:) 24 dydis, mano manymu

Butu gerai ir kitai ziemai ,kad uztektu,bet abejoju ,kad tai imanoma smile.gif .Aciu uznuomone 4u.gif
Atsakyti
na, mamkos, isduokite paslapti, kur internetu perkate ecco avalyne? g.gif
dabar ieskome basuciu i darzeli. su 17 cm pedute manau 26 uzteks? Aciu 4u.gif
Atsakyti
Vilniuje Ecco parduotuvėse nuolaidos iki 50 proc.
Ir jau nauja kolekcija yra http://www.ecco.lt/l...ants-Collection
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pingvinukas: 07 vasario 2013 - 08:14
QUOTE(Dinulkas @ 2013 02 07, 01:13)
na, mamkos, isduokite paslapti, kur internetu perkate ecco avalyne?  g.gif
dabar ieskome basuciu i darzeli. su 17 cm pedute manau 26 uzteks? Aciu  4u.gif

su 17,3-17,5cm kojyte nesioja 27, bet rezervo nei 1 mm jau nera schmoll.gif

tokios

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natuliona: 07 vasario 2013 - 10:21
mamytės ar kuri gal turite vaikučiams šio modeliuko basutes, įdomu, ar patogu uždėti ar užsidėti pačiam tokias
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vilma099 @ 2013 02 16, 17:23)
mamytės  ar kuri gal turite vaikučiams šio modeliuko basutes, įdomu, ar patogu uždėti ar užsidėti pačiam tokias

patogu, pati deda ,viskas ,ok thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mada @ 2013 01 09, 09:52)
Reklama batų puiki , bet aš asmeniškai susidūriau su tokiais ecco netobulumais:
maniškio berniuko žieminukai žiauriai slidūs, jei tik koks ledukas, vaikas iš karto griūna ir dar vienas trūkumas - labai nepatvarūs lipukai, panešiojus kelis mėnesius tokie pasidarė "skysti". Tai dabar tik pastebėjau, kad SM skelbimuose mamos dažnai sako, kad lipukus reiktų keisti. Vadinasi ne man vienai taip nepasisekė.
O šiaip gražūs, lengvi, tik kaina kosminė. O va kažkurią žiemą savo mergaitei buvau nupirkusi batus su kažkokia - tex iš Batų Kalno. Mokėjau gal kokią 70 Lt, nu žinokite koja visada sausutėlė ir net per -20 buvo šilta. Tai noriu pasakyti, kad nebūtinai tik aukšta kaina ir geras vardas garantuoja bato kokybę ir funkcionalumą.
Linkiu nesušalti šią žiemą  mirksiukas.gif

Nenoriu nieko blogo sakyti apie sios firmos batukus, nes nesam tureje. Taciau vien sioje temeleje kiek atsiliepimu neigiamu, kad sala kojytes. Nu nezinau moket toke suma, kad jie grazus blush2.gif
Mada turejom ir mes naujus vokieciu gamybos su tex taipogi is batu kalno uz 70lt. Geda taciau su didzausiu liudesiu perleidau kitam vaikuciui. Kokybe superine ziema atnesiojo tik su plonytem pedkelnem prie -20 tai tikrai. Kiek teko lankytis daugiau niekada neaptikau tokiu batuku.Tikrai buciau net nedvejojus uzsipirkti i prieki. Dar karta prasau neisizeisti mamyciu pamegusiu sios firmos batukus gal nuo paciu vaikuciu priklauso kodel tos kojytes sala juose.
Atsakyti
as ir buvau prisiskaicius, kaip sala kojytes, ir is tiesu, jei vezime vezint, nejudant prie minus 10 sals.. tokiems momentams avim avikailinius batukus (bearpaw)... bet labai patenkinta ecco zieminukais likau.. kai pats vaiksto, ar kai minus tik kokie 3 tikrai nesala...nesiojom tik su pedkelne, be jokiu papildomu kojiniu.. kitam sezonui jau irgi ruosiuosi keliu batu kombinacija, skirtingiems orams, situacijoms... wink.gif
Atsakyti
Mes esam siu batu fanai smile.gif Tiesa, as niekada neperku parduotuveje, nes ten kainos kosmines. Bet randu gana geromis kainomis internete. Mano vaikas siltysius, mes ziema su plonom pirstinytem isvaikstom, nes su storom jam nepatogu ka nors paimti, o kad jau rankytes nesala plonose, visad siltos, tai jas ir dedu. Tai su ecco batukais kojos mums irgi niekada nesalo, avejom tik su plonom pedkelnem, jokiu papildomu kojiniu. Mes vertinam ecco uz tai, kad jie per sniegynus einant, i balas lipant, visiskai nepraleidzia dregmes. Kaip su botais smile.gif Ir dar pastebejau, kad bunant pvz akropolyje kojyte juose taipogi nesunta, neprakaituoja. Po to, kai vaikas jau trecia ziema su jais taip smagiai praejo, isigijau ir sau. O dabar vis dazniau pasiulau ir vyrui isigyti smile.gif Tiesa, mes tik zieminius nesiojam. Kitu sezonu batu nebandem. Vasarai randam pigesniu kitu variantu. bet jie tikrai bent jau mums saunus batai.
Atsakyti