Įkraunama...
Įkraunama...

Ecco avalynė vaikams

QUOTE(Ingredd @ 2010 10 11, 10:55)
As manau prie -20 saltu su ecco kojyte, tokiu atveju gelbetu sniego batai pvz kaip kamik. na bet prie dideliu salciu ir i lauka neisit  g.gif

Na prie -20 gal dar ir eitume smile.gif
Atsakyti
gal dar kas nors galetu pakomentuoti, teko girdet kad ecco zieminukuose sala kojos. ir dar kad siauti reikia sintetine kojine..
cia prasimanymai? kiek tiesos?
Atsakyti
QUOTE(makse* @ 2010 10 13, 23:32)
gal dar kas nors galetu pakomentuoti, teko girdet kad ecco zieminukuose sala kojos. ir dar kad siauti reikia sintetine kojine..
cia  prasimanymai? kiek tiesos?

Va ir as noreciau isgirsti komentaru g.gif nupirkau dukrai ne naujus, cia SM isparduotuveje su Gore-Tex - kad nepaslampa tai tikrai thumbup.gif bet dabar kai atejo tik ziema ir uz lango tik -8, parejo is lauko mergyna ir skundziasi kad kojos susalo unsure.gif doh.gif nejau tikrai reikia dar pirkti kitokius? bet kokiu dabar reikia kad kojos nesaltu? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutuliukė: 27 lapkričio 2010 - 13:57
QUOTE(nierce @ 2010 08 12, 01:39)
as  suglumus,nebezinau ka galvoti.sunaus zieminiai ecco ziauriai perslapdavo,ir ant radiatoriaus nedziaudavom,net salia nestatydavau,taip sake pardaveja,ir inpregnavom su ecco preimone,ir vistiek slapi nors brezk.tiesa kojos jam visai nesaldavo.tad nebesuprantu as ju.pardaveja aiskino kad 24 val.gali laikyti vandenyje bet jie nesuslaps,o cia ir laikyt nereik.nesuprantu kas netaip.gal kam buvo irgi taip? blink.gif

Gali su Ecco sušlapti koja, jei dedate vilnones arba medvilnines kojines. Nes koja prakaituoja, todėl šlampa. Su Goretex membraną turinčiais batais (o toie ir yra Ecco) BŪTINA mūvėti sintetines, ar pusiau sintetines kojines (o dar geriau- specialiai Goretex avalynei pagamintas, jų būna Ecco parduotuvėse). Mano vaikui irgi šlapo, kol šito dalyko neišsiaiškinau- žodžiu,prakaitas per tą membraną išgarinamas, o jei kojinė natūrali (vilnonė ar medvilninė), tai ji prakaitą sugeria, todėl koja ir šlapia. Manau, jūsų atveju, taip ir buvo, nes sakote, kad kojytė būdavo šilta, tik šlapia... Išbandykite su spec. kojinėmis, arba, kai pirksite, žiūrėkite, kad būtų kuo daugiau sintetinio pluošto... Žinau, kad sunku pereiti barjerą, kad žiemą kojinės turi būti vilnonės, bet... naujos technologijos yra naujos technologijos, ir viskas su jomis yra gerai thumbup.gif Atlaikėme Laplandijos šaltį gruodį su sintetine kojine ir ECCO batukais ir nė karto koja nesušalo!!! thumbup.gif

Tiesa, dar gali prišlapti, jei per viršų sniego prilenda, bet čia jau ne apie batus, o apie kelnes kalba tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(loretage @ 2010 03 01, 13:40)
Mano dukra šią žiemą nešiojo Ecco batukus, bet kiekvieną dieną vakare būdavo vidus drėgnas, batukai buvo su gortex.  Tikriausiai leido drėgmę. Aš taip nesuptatau šių išgirtų batų.

Del kojiniu tai manau tikrai mitas, o del prieziuros tai naudoju batams skirtas nebutinai ecco firmos

Tikrai ne mitas, o asmeniškai išb andytas dalykas....

Tiesa, perku tik vaikui... Man tai suaugusiems nepatinka modeliai, ir visiškai netinka keltis... Visiškai nepaienu aš su jais. O vaikas (berniukas aktyvistas) - svaigsta - jam tik Ecco ir taškas smile.gif Nes tada gali vaikščioti per sniego pusnis, balas, ir niekas nesako- "...nelipk, nes kojas sušlapsi".... lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos ECCO batu myletojos 4u.gif

Mes mazajam ziemai pirkdavome visada bartex batus su kailiu- viskas super-kojos siltos, niekas neslampa.. siais metais nieko padoraus neradom is barteksu,tai paemem eco tuos su goretex- tai pries pora dienu, ka dar nebuvo slaciu dideliu pabuvom valanda laiko lauke ir grizom i namus- o kojos mazojo kaip ledai blink.gif blink.gif buvom su paprastom skinijos pedkelnem.... kazin kame reikalas,kad kojos sala g.gif kai pirkom, tai pardaveja sake tai patys silciausi batai is ecco blink.gif dabar reik ryt vaika i darzeli leisti,tai bijau,kad jei i lauka isves- nusals kojas mazasis g.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 11 28, 20:28)
Sveikos ECCO batu myletojos  4u.gif

Mes mazajam ziemai pirkdavome visada bartex batus su kailiu- viskas super-kojos siltos, niekas neslampa.. siais metais nieko padoraus neradom is barteksu,tai paemem eco tuos su goretex- tai pries pora dienu, ka dar nebuvo slaciu dideliu pabuvom valanda laiko lauke ir grizom i namus- o kojos mazojo kaip ledai  blink.gif  blink.gif buvom su paprastom skinijos pedkelnem....  kazin kame reikalas,kad kojos sala  g.gif kai pirkom, tai pardaveja sake tai patys silciausi batai is ecco  blink.gif dabar reik ryt vaika i darzeli leisti,tai bijau,kad jei i lauka isves- nusals kojas mazasis  g.gif

Na ir pas mus panasiai. Nusipirkom ecco zieminukus, labai norejau isbandyti. Kol salciu nebuvo viskas ok, bet va vakar vakare pavaiksciojom valanda lauke ir kai grizom namo tai puse kojytes (link pirstuku) buvo saltoka. Nezinau, kitais metais gal reikes isbandyti su naturaliu kailiuku, nes dar neesam bande, nors man jie tokie gremezdiski atrodo ir netinkami vaiko kojai doh.gif Bet gali but toks variantas, kad mazosios koja sals nesvarbu ka auciau. Pas mane tokia pati fiziologija, kad ir ka deciausi vistiek kojos man sala doh.gif
Atsakyti
dvejus metus pirkau vaikams ecco ir tikrai nusivyliau doh.gif kojytės pastoviai šaltos. daugiau tikrai neketinu jų pirkt.
Atsakyti
QUOTE(*kakava* @ 2010 11 29, 21:49)
dvejus metus pirkau vaikams ecco ir tikrai nusivyliau  doh.gif kojytės pastoviai šaltos. daugiau tikrai neketinu jų pirkt.

Na mano tai nešąlo kojų. Mažosios tai ir prie -10 tik su pėdkelnėm šiltos buvo, didžioji tai šaltakojė šaltarankė, jai jau tokiu oru reik kojinyčių (tiesa, čia pernai reikėjo, šįmet dar nežinau). Šiaip, kiek kojinių išbandžius, geriausia vilnonės su sintetika maišytos, pernai "Skinijos" labai fainos buvo, padukas tankiau sumegztas. Šimet dar neieškojau, blogiausiu atveju "ecco" kojines galima nupirkt, tik lietuviškos kur kas pigesnės.
Atsakyti
mes ir perkame ECCO,patinka,bet...
Atradome VIKING tai jie dar labaiu patiko.Su ecco praeita ziema sale kojytes,o su VIKING ne.KOkybe ju labai gera,jie ir su gore-tex,bet tikrai siltesni.
Atsakyti
Nu va, ziuriu ne man vienai tokia problema iskylo bigsmile.gif
As zinau, kad su Ecco negalima vilketi 100 proc. medvilnes kojiniu, bet viena drauge sako, kad ir vilnoniu negalima- ale uzsikemsa membrama g.gif
Ar tikrai? Bet be siltu kojiniu prie -10 su jais tikrai salta blink.gif
Tokios babkes uz batus, kuriuos galima deveti tik pavasari ir rudeni,... na tikrai gaila schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(irchik @ 2010 11 30, 17:31)
Nu va, ziuriu ne man vienai tokia problema iskylo bigsmile.gif
As zinau, kad su Ecco negalima vilketi 100 proc. medvilnes kojiniu, bet viena drauge sako, kad ir vilnoniu negalima- ale uzsikemsa membrama g.gif
Ar tikrai? Bet be siltu kojiniu prie -10 su jais tikrai salta blink.gif
Tokios babkes uz batus, kuriuos galima deveti tik pavasari ir rudeni,... na tikrai gaila schmoll.gif

taigi dėkit vilnones su sintetika maišytas. jei negąsdina 25 lt kaina už porą kojinių, galit pirkti ecco, jos plonytes tokios, tankiau sumegzta ties pirštais ir kulnu, ale aš pagailėjau pinigų. Pažiūrėsiu, gal ir šįmet "Skinijos"rasiu.
O kad galima dėti kojines su vilna, rašo patys gamintojai, čia lyg kitoj temoj viena mama buvo įdėjus aprašymą.
Atsakyti
As taip pat pakomentuosiu mirksiukas.gif nupirkau didziajai ne naujus, bet labai tvarkingus zieminukus su GORE-TEX, na kad jie neperslampantis tai tikrai thumbup.gif isbadyti mirksiukas.gif bet kad jau prie -8 sala koja doh.gif dejau ir kojine vilnone - tas pats verysad.gif padariau isvada kad netinka jie musu dabar jau saltom ziemom schmoll.gif g.gif
Atsakyti