QUOTE(nierce @ 2010 08 12, 01:39)
as suglumus,nebezinau ka galvoti.sunaus zieminiai ecco ziauriai perslapdavo,ir ant radiatoriaus nedziaudavom,net salia nestatydavau,taip sake pardaveja,ir inpregnavom su ecco preimone,ir vistiek slapi nors brezk.tiesa kojos jam visai nesaldavo.tad nebesuprantu as ju.pardaveja aiskino kad 24 val.gali laikyti vandenyje bet jie nesuslaps,o cia ir laikyt nereik.nesuprantu kas netaip.gal kam buvo irgi taip?
Gali su Ecco sušlapti koja, jei dedate vilnones arba medvilnines kojines. Nes koja prakaituoja, todėl šlampa. Su Goretex membraną turinčiais batais (o toie ir yra Ecco) BŪTINA mūvėti sintetines, ar pusiau sintetines kojines (o dar geriau- specialiai Goretex avalynei pagamintas, jų būna Ecco parduotuvėse). Mano vaikui irgi šlapo, kol šito dalyko neišsiaiškinau- žodžiu,prakaitas per tą membraną išgarinamas, o jei kojinė natūrali (vilnonė ar medvilninė), tai ji prakaitą sugeria, todėl koja ir šlapia. Manau, jūsų atveju, taip ir buvo, nes sakote, kad kojytė būdavo šilta, tik šlapia... Išbandykite su spec. kojinėmis, arba, kai pirksite, žiūrėkite, kad būtų kuo daugiau sintetinio pluošto... Žinau, kad sunku pereiti barjerą, kad žiemą kojinės turi būti vilnonės, bet... naujos technologijos yra naujos technologijos, ir viskas su jomis yra gerai

Atlaikėme Laplandijos šaltį gruodį su sintetine kojine ir ECCO batukais ir nė karto koja nesušalo!!!
Tiesa, dar gali prišlapti, jei per viršų sniego prilenda, bet čia jau ne apie batus, o apie kelnes kalba
Papildyta:
QUOTE(loretage @ 2010 03 01, 13:40)
Mano dukra šią žiemą nešiojo Ecco batukus, bet kiekvieną dieną vakare būdavo vidus drėgnas, batukai buvo su gortex. Tikriausiai leido drėgmę. Aš taip nesuptatau šių išgirtų batų.
Del kojiniu tai manau tikrai mitas, o del prieziuros tai naudoju batams skirtas nebutinai ecco firmos
Tikrai ne mitas, o asmeniškai išb andytas dalykas....
Tiesa, perku tik vaikui... Man tai suaugusiems nepatinka modeliai, ir visiškai netinka keltis... Visiškai nepaienu aš su jais. O vaikas (berniukas aktyvistas) - svaigsta - jam tik Ecco ir taškas

Nes tada gali vaikščioti per sniego pusnis, balas, ir niekas nesako- "...nelipk, nes kojas sušlapsi"....