Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, EMU

[quote=Tiffany,2010 09 29, 15:13]
nas stai, pora nuotraukyciu mano naujuju UGG

Greenfield, auksti, 40 cm drinks_cheers.gif

user posted image

man tai jie tokie kerzovi atrodo biggrin.gif kazi kaip ant kojytes atrodo realiai? manau turetu but wub.gif istirko tokiu ilgu dar as nemacius biggrin.gif as dar tik pradedancioji ugg myletoja biggrin.gif

beje kokia ju kaina? kur pirkot?jau susidomejau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo awsra: 29 rugsėjo 2010 - 15:16
QUOTE(awsra @ 2010 09 29, 16:14)
man tai jie tokie kerzovi atrodo biggrin.gif  kazi kaip ant kojytes atrodo realiai? manau turetu but  wub.gif istirko tokiu ilgu dar as nemacius biggrin.gif  as dar tik pradedancioji ugg myletoja  biggrin.gif

beje kokia ju kaina? kur pirkot?jau susidomejau  biggrin.gif

na, jie realiai netarodo "kerzovi" schmoll.gif cia tik nuotraukoj taip atrodo mirksiukas.gif ant kojytes labai graziai wub.gif

user posted imageuser posted image

ju kaina 220 $ rolleyes.gif pirkti shoe-store.net
Papildyta:
QUOTE(-Gyte- @ 2010 09 29, 15:17)
Superiniai abeji  thumbup.gif O gal dar gali pamatuot Greenfield aulo plotį ties plačiausia vieta, kai sulenkti  blush2.gif  Aš bijau, kad mano siauriai blauzdai gali netikt  doh.gif

per placiausia vieta virsuje 46 cm ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 29 rugsėjo 2010 - 15:34
QUOTE(Tiffany @ 2010 09 29, 16:30)
na, jie realiai netarodo "kerzovi"  schmoll.gif cia tik nuotraukoj taip atrodo  mirksiukas.gif ant kojytes labai graziai  wub.gif

ju kaina 220 $  rolleyes.gif pirkti shoe-store.net
Papildyta:
per placiausia vieta virsuje 46 cm  ax.gif

tai va as ir sakau jog ant kojos turbut turetu but labai gerai mirksiukas.gif

bet ir batuku platumas net 46 cm blink.gif doh.gif tai apie juos man tik pasvajot, su mano koja tai as juose paskesciau doh.gif biggrin.gif vadinasi nelemta man juos butu tureti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(awsra @ 2010 09 29, 16:36)
tai va as ir sakau jog ant kojos turbut turetu but labai gerai  mirksiukas.gif

bet ir batuku platumas net 46 cm  blink.gif  doh.gif  tai apie juos man tik pasvajot, su mano koja tai as juose paskesciau  doh.gif  biggrin.gif vadinasi nelemta man juos butu tureti unsure.gif

na, mano blauzda vidutine ir visai netrukdys, kad kiek platesni bus virsuje rolleyes.gif juk batai neturi buti kojines biggrin.gif beja, nepamirskim, kad kailiukas storas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2010 09 29, 09:00)
sveika, reikia isigyti UGG impregnanta, va toki:

rekomenduoju butent si, nes pernai metais visa ziema isvaiksciojau su tamsiais UGG ivairiais orais ir nebuvo ne menkiausios druskos zymes  drinks_cheers.gif o impregnuoju taip - 3 kartus kas para ispurskiu siuo impregnatorium taip, kad UGG butu dregni, bet impregnatorius nesudarytu lasu ir tada leidziu isdziuti, paskui vel kartoju ir taip 3 kartus  drinks_cheers.gif

Ar gerai supratau, kad iš viso purškiat 9 kartus?
Atsakyti
QUOTE(Žiemos angelas @ 2010 09 29, 16:48)

nea, tik 3 pirmus kartus ax.gif paskui tik karta per menesi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiemos angelas @ 2010 09 29, 16:48)

Nea, 3. Po 9 gal jau ir trupet pradetu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2010 09 29, 17:30)
per placiausia vieta virsuje 46 cm  ax.gif

Ačiū 4u.gif Pažėjau kad mano blauzda 33cm, tai paskesčiau tikrai doh.gif
Atsakyti
pakomentuokit kas nors UGG youth dydzius 4u.gif nesiojant 36-37, koki geiau imti youth 4 ar youth 5 g.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(Sypsena @ 2010 09 29, 20:24)
Dukrytems uzsakiau EMU batukus
negalejau nepaimti uz £48  ax.gif

Cia atseit pigu?
QUOTE(mziukas @ 2010 09 29, 21:02)
pakomentuokit kas nors UGG youth dydzius 4u.gif  nesiojant 36-37, koki geiau imti youth 4 ar youth 5 g.gif  aciu

Sakyciau, 4.
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2010 09 29, 16:40)
na, mano blauzda vidutine ir visai netrukdys, kad kiek platesni bus virsuje  rolleyes.gif juk batai neturi buti kojines  biggrin.gif beja, nepamirskim, kad kailiukas storas  drinks_cheers.gif

Dar karteli uzklausiu smile.gif Tiffany, o kaip del dydzio? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mziukas @ 2010 09 29, 21:02)
pakomentuokit kas nors UGG youth dydzius 4u.gif  nesiojant 36-37, koki geiau imti youth 4 ar youth 5 g.gif  aciu

4 dydis. As nesiodama 38-38.5 dydi emiau youth 5 wink.gif
Atsakyti