Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, EMU

QUOTE(Jovita23 @ 2010 09 27, 15:34)
Sveikos merginos ir uggsu zinoves. Ilgai varvinau seile i siuos batukus ir siai ziemai nusprendziau uzsisakyti. Laukiu is zappos stai siu:

user posted image
Su kokiu impregnatoriumi galiu juos paruosti ziemai? Skaitinejau, kad impregnuojate 3 kartus ir leidziate gerai isdziuti. Gal gali man tundrai kas dar karteli paaiskinti, kaip juos reikia paruosti ziemai? Kaina nemaza, tai nesinori sugadinti. Labai aciu, kas atsakys.

sveika, reikia isigyti UGG impregnanta, va toki:

user posted image

rekomenduoju butent si, nes pernai metais visa ziema isvaiksciojau su tamsiais UGG ivairiais orais ir nebuvo ne menkiausios druskos zymes drinks_cheers.gif o impregnuoju taip - 3 kartus kas para ispurskiu siuo impregnatorium taip, kad UGG butu dregni, bet impregnatorius nesudarytu lasu ir tada leidziu isdziuti, paskui vel kartoju ir taip 3 kartus drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(ambrute @ 2010 09 28, 23:18)

beje, Tifany, gal jau gavot savo batukus smile.gif labai noriu greenfield, tad labai idomu apie juos smile.gif maciau, kad esat uzsisakius

gavau ir jau karta impregnavau, siandien kartosiu procedura drinks_cheers.gif man taips skaniai kvepia tas impregnatorius biggrin.gif mmmm wub.gif

pasilikau Greenfield juodus - jie tokie auksti, faini, galesiu sandien padaryti foto drinks_cheers.gif

user posted image

ir Ultimate Tall Bride juodus

user posted image
Atsakyti

pasilikau Greenfield juodus - jie tokie auksti, faini, galesiu sandien padaryti foto drinks_cheers.gif

labai labai laukiu foto, tai nulems mano sprendima, imti juos, ar ne smile.gif o beje, kaip su dydziu, idomu, ar atitinka? as nesioju 37-38, tad ruosiuos imti 7.
Atsakyti
Galima naudot ir LT parduodamus impregnatorius. Pernai Danijoj pirkau, ispurskiau, visa ziema nesiojau, UGG kaip nauji, tiek rudi, tiek geleti smile.gif
Faini tie greenfield UGG ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2010 09 29, 10:36)
Galima naudot ir LT parduodamus impregnatorius. Pernai Danijoj pirkau, ispurskiau, visa ziema nesiojau, UGG kaip nauji, tiek rudi, tiek geleti smile.gif
Faini tie greenfield UGG ax.gif

zinaom, galima naudot, bet jei jau perki UGG, tai reikia nepagailet 8 $ ju impregnantui rolleyes.gif bent jau as tokios nuomones smile.gif

ir jie labai auksti drinks_cheers.gif auksciausi iki siol mano tureti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2010 09 29, 10:54)
zinaom, galima naudot, bet jei jau perki UGG, tai reikia nepagailet 8 $ ju impregnantui  rolleyes.gif bent jau as tokios nuomones  smile.gif

ir jie labai auksti  drinks_cheers.gif auksciausi iki siol mano tureti  wub.gif

vat man ir idomiausia, kokio jie aukscio, nes dar yra mintyse imti kenly, jie yra trumpesni, bet arciau sirdies grenfield ax.gif
Atsakyti
Ar cia tikrus uggs'us pardavineja? Uggsg.gif
Beje,gal zinot kur dabar ispradavimai vyksta vaikiskiems Uggs'ams? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsena @ 2010 09 29, 11:42)
Ar cia tikrus uggs'us pardavineja?  Uggsg.gif
Beje,gal zinot kur dabar ispradavimai vyksta vaikiskiems Uggs'ams?  4u.gif

netikrus... pirmama puslapyje yra parašyta kur galima pasitikrinti tikri ar ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryte.b @ 2010 09 29, 11:49)
netikrus... pirmama puslapyje yra parašyta kur galima pasitikrinti tikri ar ne smile.gif

Man to puslapio dabar neatidaro. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2010 09 29, 12:21)
galesiu pamatuoti  mirksiukas.gif

Tai čia viešai parašyk, nes ir man įdomu aukštis. Galvoju jeigu nepatiks Bailey Triplet tai tada šituos pirksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2010 09 29, 12:56)
Tai čia viešai parašyk, nes ir man įdomu aukštis. Galvoju jeigu nepatiks Bailey Triplet tai tada šituos pirksiu  smile.gif

as Bailey vien del pado neimciau rolleyes.gif

tai viesai ir padarysiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Noreciau pasiteirauti, ar galima pasitiketi UGG dydziu lentele? Noriu pirkti vaikui, dabar nesioja 31 euro, cia tik tik. Gal reikia imti 2 youth? Is anksto aciu.
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2010 09 29, 14:18)
as Bailey vien del pado neimciau  rolleyes.gif

O kas jų padui? Įsivaizduoju toks kaip Classic turėtų būt. Nu bet jau išsiųsti, laukiu g.gif Parduosiu jeigu ką doh.gif
Atsakyti