Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, EMU

Okay, tady tikiuosi jūsų pagalbos. smile.gif) Iš kur pigiausia siųstis EMU be tarpininkų?
Atsakyti
Merginos,gal kas turi EMU Australia Hopetown ? Kaip su dydziais,ar atitinka? Koki su 39 reiketu imti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hoyden @ 2010 10 12, 20:59)
O kur galima įsigyti emu su kailiu? smile.gif

Man atrodo,kad va tie su kailiu
http://www.amazon.co...f=pd_sbs_shoe_7

Mergytės būkit geros padėkit su vaikiškais Ugg batukų dydžiais,žiūriu ir Arbuzina prašo pagalbos,na negi nieks neturit vaikiukams Ugg ax.gif
Mane tai domintų kokį reik pirkt vaikui,nešiojančiam čia 31 dydį g.gif help.gif
Atsakyti

Mane tai domintų kokį reik pirkt vaikui,nešiojančiam čia 31 dydį g.gif help.gif
[/quote]

PAs mus yra, tai maniskis nesiojantis 28 d, emiau 11.
Kiek viduje cm db tikrai nepasakysiu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 10 12, 15:39)
as nuo svarstymu apie emu, perejau prie svarstymu apie bearpaw. Kas atkalbes, ar padrasins?  biggrin.gif  4u.gif

as norejau bearpaw pirkti. .. pasimatavau niu kad uzkulnis jo kazkaip pagamintas lb nesmagiai , niu neisivaizduoju kaip paeit su jais reiktu.. g.gif ir net negrazei atrodo uzsidejus , tas uzkulnis kazakip viska gadina.
o seip man jie grazei atrodo is isores , ir atrodo silti viduje , tvirti tokie..
dydziai tai pamazinti , as nesioju 37 , bet matavaus 38 ar net 39 ir buvo geri.
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
Sakykit, ar originaliu UGG batuku logotipas visada sviesus turi buti, ar cia nuo batuku spalvos priklauso? kai kur buna pvz.; tamsiai rudi, tai ten neoriginalas ar nebutinai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2010 10 12, 23:17)
o seip man jie grazei atrodo is isores , ir atrodo silti viduje , tvirti tokie..
dydziai tai pamazinti , as nesioju 37 , bet matavaus 38  ar net 39 ir buvo geri.

kad nepadidinti, tai tikrai, bet ir nepamazinti 2 dydziais, reiktu puse dydzio didesnius pirkti, maximum 1 dydziu. Apie koki modeli konkreciai kalbat? Kiek zinau, panasiai su visais ju modeliais taip.
Atsakyti
QUOTE(krystiana @ 2010 10 12, 22:39)

Ne kailis čia, vilna.
Atsakyti
QUOTE(Gintarielis @ 2010 10 12, 20:47)
Bet siaip juk silti batai? Maciau "danijoj" dabar bearpaw atsirado, kazin kaip ju kokybe? niekas neismeginot? g.gif  smile.gif

As siunciaus bearpaw, ir nesutinku su pries tai issakyta nuomone rolleyes.gif Man jie superiniai. Del uzkulnio tik cia paskaiciau, kad nepatogus, man jie labai patogus. Labai silti, atrodo neskysti todel turetu neblogai nesiotis. Kol kas labai patenkinta.
Matavausi ir emu su vilna ir bearpaw su avikailiu, tai avikailis mano kojai smagiau. Plius aisku padori kaina ju, uz tokia kokybe - super.
Atsakyti
QUOTE(Gintarielis @ 2010 10 12, 20:47)
Bet siaip juk silti batai? Maciau "danijoj" dabar bearpaw atsirado, kazin kaip ju kokybe? niekas neismeginot? g.gif  smile.gif

Silti tikrai ir ta stora zamsa geriau nesiojasi, bent jau mano bernui, kuris dar ir punis paspardo. Jie pigesni uz kitus, vaikams as tik uz tokius, atnesiojo metus ir negaila, nes mokejau tik 80 litu. Bet lygint su ugg, tai skirtumas labai didelis, aisku ir kainos . O avikailinius emu siunciausi is jav.
Maniskis tokie....
user posted image
O emu tokie, jie kaina beveik nesisikirai nuo ugg, bet kokybe daug prastene.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamile: 13 spalio 2010 - 08:31
Tai gal vaikiski kazkokie kitokie g.gif
Nes pas mus pardavineja bearpaw'sus moteriskus danijoj po 399lt biggrin.gif Aisku internetu daug pigiau siustis, bet ir ne 80lt, nebent butu super akcija kazkokia. Amazone pvz trumpi be akcijos 89$
Maniskiai tokie, tai kaip minejau, tiesiog puikus
user posted image
Atsakyti
Sveikos merginos,nusipirkau UGG Classic Short Metallic Copper ir kiek suprantu juos irgi reikia impregnuoti g.gif Prašau patarkit ax.gif
Atsakyti