Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, EMU

Merginos,ar esat kuri skalbusi savo uggus skalbyklej?Kazkaip pries metus ne viena lyg rase,kad deda i masina ir plauna g.gif
Man kazkaip labai nedrasu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(astuliss @ 2010 10 12, 15:14)
Merginos, zappos.com puslapyje, prie "classic", "bailey button" batu yra paryskintas ispejimas, kad jie netinkami sniegui, ledui, ilgam vaiksciojimui...  g.gif  Kaip yra is tikruju? As jau beveik buvau nusprendusi ziemai vienus isigyti, o dabar suabejojau  blink.gif

Gal kuri galetu pakomentuoti? ax.gif
Atsakyti
Griztu su realiu komentu. Mano modelis EMU Bronte Lo, 4Youth dydis, pado ilgis isoreje 26cm, viduj 24,5cm. 38 dydziui bus optimalu, kai susigules vilna.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(krystiana @ 2010 10 12, 22:39)
Man atrodo,kad va tie su kailiu
http://www.amazon.co...f=pd_sbs_shoe_7
Mergytės būkit geros padėkit su vaikiškais Ugg batukų dydžiais,žiūriu ir Arbuzina prašo pagalbos,na negi nieks neturit vaikiukams Ugg ax.gif
Mane tai domintų kokį reik pirkt vaikui,nešiojančiam čia 31 dydį g.gif  help.gif

avikailis

QUOTE(micefee @ 2010 10 13, 00:58)
Ne kailis čia, vilna.

avikailis wink.gif

QUOTE(Katrix @ 2010 10 13, 11:00)
Nezinau, kaip UGG, mes turim EMU, cia nesioja 31 - puikiai tinka 1 Youth 4u.gif
As galvojau sheepskin avikailis, o vilnoniniai - wool buna parasyta  g.gif

QUOTE(Menininkė @ 2010 10 13, 11:25)
Kažkaip įdomiai ten rašo:
# 100% Australian sheepskin
# Boot with foldover top, merino wool lining and tie closure

avikailis

Man google chrome naršyklė iš karto verčia. Kai vilna - tai vilna, kai avikailis tai avikailis wink.gif

Linamog- ačiū, super thumbup.gif lakiam savo batukų rolleyes.gif
Atsakyti
Kokia spalva praktiškesnė - juoda ar klasikinė ruda? 4u.gif
Atsakyti
Nu aš visai susibalamutinau su ta vilna ir avikailiu... Tai jūs man paaiškinkit, koks skirtumas tarp jų? Tai tipo visi UGG būna avikailiniai? O kaip atrodo EMU su vilna? Kaip ta vilna prie odos klijuojama (ir kas tai per oda?)?
Atsakyti
O gal galit patart kurie siltesni ar klasikiniai UGG ar tie UGG mayfair,knightsbridge, 'Retro Cargo' .Pastarieji man grazesni,tik galvoju ar lygiai tokie pat silti g.gif
Is anksto aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 10 13, 16:23)
Nu aš visai susibalamutinau su ta vilna ir avikailiu... Tai jūs man paaiškinkit, koks skirtumas tarp jų? Tai tipo visi UGG būna avikailiniai? O kaip atrodo EMU su vilna? Kaip ta vilna prie odos klijuojama (ir kas tai per oda?)?

Skirtumas toks, kad avikailis skaitosi daug geriau, silciau, maziau susiguli, kojai maloniau. Avikailiniai yra zymiai brangesni uz tuos su vilna

Googlej suvedus Emu Wool ismes begale pvz emu su vilna smile.gif
O ugg visi avikailiniai.

Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2010 10 13, 16:15)
Kokia spalva praktiškesnė - juoda ar klasikinė ruda?  4u.gif

Kad abi pakankamai praktiskos. Va jei lygintume sviesius ir tamsius.. biggrin.gif
Skonio reikalas..As buciau norejus labiau tamsiai rudu, bet kadangi su diiiidele nuolaida buvo tik juodi tai ciort snim, pasiemiau juodus.
Atsakyti
Na, aš neįsivaizduoju kaip tą vilną pritvirtina... Šiaip prie daugelio batų rašo "100% sheepskin, wool lining" tai kaip tą suprasti? Va kokį paveiksliuką radau:

user posted image

Atsakyti
Na suprasti taip, kad isore bato yra versta avies oda, o vidus vilna, tai o pritaisoma ka as zinau, batsiuvystes nesimokiau, bet kaip ir kitu dauguma batu, kurie yra vienaip ar kitaip pasiltinti (ar vilna, ar kailiu) biggrin.gif Klijuojama turbut

O cia idetas paveiksliukas berods yra emu avikailiniai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soy: 13 spalio 2010 - 15:53
QUOTE(Soy @ 2010 10 13, 16:51)
Klijuojama turbut
O cia idetas paveiksliukas berods yra emu avikailiniai

Teisingai. Ta vilna biski pavelia kojines pradzioj, bet paskui prasinesioja. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ORDI @ 2010 10 12, 19:09)
Sveikutes 4u.gif
Kokie atsiliepimai apie ugg Kighkoo? Ar jie visi viduj kailiniai ar tik padas? Ar dailiai ant kojos atrodo? nes nuotraukoje,tai labai grazus wub.gif

Siaip nerealus batukai smile.gif Kailiukas tik ant pado, labai graziai ant kojos atrodo ir dar yra viduj knopkyte todel galima pasireguliuoti aulo ilgi thumbup.gif Del dydzio tai reikia imti toki koki nesioji, nes as nesioju eu38 emiau 8,5, tai truputi didoki, atidaviau mamai smile.gif
Atsakyti