Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, EMU

As bearpawsus irgi basom nesioju, kaifas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2010 10 14, 17:51)
as viena karta bandziau su tikrais(tikrai  biggrin.gif ) uggsais, ziauuuriai pritryne, zodziu labai nekomfortiska buvo biggrin.gif

O kas ten gali trint? Juk tik minkštas avikailis viduj biggrin.gif Aš jau nešiojau kelis kartus tai labai patiko basa koja, labai šilta ir patogu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(TAILER @ 2010 10 14, 18:16)
Mergaites, sitie padidinti buna ar ne g.gif Nesioju 39 rolleyes.gif
http://www.fleecefoo.....y Button.html

US8 reikia jum
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2010 10 14, 18:01)
O kas ten gali trint? Juk tik minkštas avikailis viduj  biggrin.gif Aš jau nešiojau kelis kartus tai labai patiko basa koja, labai šilta ir patogu smile.gif

gali gali doh.gif man bet koks menkutis siuliukas, siule ar uztrauktukas - chana kulnams doh.gif
Atsakyti
Sveikos, aš irgi nusipirkau ale "uggsus" biggrin.gifD.
tik iš viva batu, nusipirkau, tikras kailis, viskas kaip tikru uggsu, gerai pasiūti nu viskas tip top tik amblema kitokia. Taip tai švelnučiai, gražučiai ir panašiai, dabar telieka laukti šalčių, žiūrėsim ar tikrai jie geri ;p. smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2010 10 14, 18:03)

US8 reikia jum

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsika @ 2010 10 14, 19:22)
Sveikos, aš irgi nusipirkau ale "uggsus" biggrin.gifD.
tik iš viva batu, nusipirkau, tikras kailis, viskas kaip tikru uggsu, gerai pasiūti nu viskas tip top tik amblema kitokia. Taip tai švelnučiai, gražučiai ir panašiai, dabar telieka laukti šalčių, žiūrėsim ar tikrai jie geri ;p. smile.gif  bigsmile.gif

Aš kaip tik šiandien perėjau Akropolio parduotuves, pažiūrėjau kokie ten tie "ala UGG" biggrin.gif Tai išvis nėr ka lygint, žinant kaip atrodo ir kokie yra tikri UGG tai nu išvis nieko panašaus, nebent iš labai toli smile.gif Tiek bato kokybė, kailis, padas, tiek ir išorė
Papildyta:
QUOTE(Tiffany @ 2010 10 14, 19:04)
gali gali  doh.gif man bet koks menkutis siuliukas, siule ar uztrauktukas - chana kulnams  doh.gif

Kadangi turiu tik Classic serijos su kailiu, tai juos ir turėjau omeny blush2.gif
Atsakyti
Gal zinot kokia tarpininke ar siaip ka nors kas nebrangiai bearpaw suncia? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2010 10 14, 19:53)

Kadangi turiu tik Classic serijos su kailiu, tai juos ir turėjau omeny  blush2.gif

man tikriausiai ir klasikiniai pritrintu kulnus hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarielis @ 2010 10 14, 20:52)
Gal zinot kokia tarpininke ar siaip ka nors kas nebrangiai bearpaw suncia? blush2.gif

Bearpaw skaičiau šiuo metu Amazon.com gerom kainom yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanilinė @ 2010 10 14, 23:01)
Bearpaw skaičiau šiuo metu Amazon.com gerom kainom yra 4u.gif

O kaip čia tas kainas suprast?Čia statyt reikia ar kaip?Pv
http://www.amazon.co...-...087&sr=8-35
$29.88 - $59.95 tai kiek jie kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(LiLady @ 2010 10 14, 23:19)
O kaip čia tas kainas suprast?Čia statyt reikia ar kaip?Pv
http://www.amazon.co...-...087&sr=8-35
$29.88 - $59.95 tai kiek jie kainuoja?

Pasirinkit dydį ir spalvą, parodys kiek konkrečiai kainuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergickos, o jei as siuos pasirinksiu EMU Australia Kids Bronte Hi Wool (Toddler/Youth) 3 youth dydi, tai cia atitiks musiski 37 ?
user posted image
Atsakyti