Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, EMU

QUOTE(Besame @ 2010 09 23, 19:35)
Turiu klausimą, ar originalių ugg būna toks padas?
http://server2.manod....JPG?1285263185

Labai reikia atsakymo  ax.gif

Buna, mano geletu padai tokie smile.gif
Atsakyti

GAL KAS PIRKOT VAIKUI MAZAM BATUKUS, 2 METUKU LAIKO?
Atsakyti
Aš vakar kaip tik užsisakiau naujus. Aš nekantrioji - perku LT, kad nereikėtų laukti mėnesį, kaip pirmųjų savo iš US. Taip pat nenorėjau daug investuoti, bet tiesą sakant šitie man net gražiausi buvo wub.gif http://www.patinka.l...ilda-black.html
o šiaip čia labai daug įvairių modelių ir gerokai pigiau nei kitur kur ieškojau, gal kam nors padės 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo French: 24 rugsėjo 2010 - 14:36
O aš taupioji lotuliukas.gif Dėl nekantrumo, nesiruošiu tokiom sumom permokėt ir kitiems nesiūlau doh.gif

Tuo labiau, kad ir iš šitos internetinės parduotuvės tikriausiai iškart negausi, nors nežiūrėjau jų pristatymo sąlygų, užteko kainas pažiūrėt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a79: 24 rugsėjo 2010 - 16:52
QUOTE(a79 @ 2010 09 24, 17:50)
O aš taupioji  lotuliukas.gif  Dėl nekantrumo, nesiruošiu tokiom sumom permokėt ir kitiems nesiūlau  doh.gif

drinks_cheers.gif

Bet čia matau EMU WOOL, ženkliukas kitoks - ar tai tas pats kas EMU? Ar "ale" EMU g.gif
Atsakyti
Kas čia juos žino su tais EMU WOOL ir EMU g.gif

EMU padas šiek tiek kitoks, nei tų WOOL. EMU dvispalvis ir lyg dviejų sluoksnių toks, o tų antrųjų lygus, bet ką tai duoda nešiojant, nesiimu spėliot g.gif

Kiek suprantu, čia oficialus EMU puslapiukas

http://www.emuaustra...om/products.asp

Peržiūrėjau jų produktus, tai nerandu, kad ant kurių nors būtų EMU WOOL ženkliukas g.gif
BEt gal aš ieškot nemoku blush2.gif NEt įdomu pasidarėk kaip čia yra ištikrųjų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a79: 24 rugsėjo 2010 - 17:45
Prašom, mergaitės labai informatyvus straipsniukas apie ugg. Gal bus mažiau klausimų, originalas ar ne? Pati turiu ugg ne vieną porą batų pagamintų kinijoj, Deckers Outdoor kompanijos . Taip pat ugg pagamintus australijoj ir zelandijoj. Jie nesisikiria kokybe. O kaina dažnai mažesnė. Taigi, kas neiperkat Deckers Outdoor kompanijos, drąsiai galit pirkti australiškus, jie pigesni ir tikrai yra tikri ugg, avikailis pasakiškas...
ugg kilmė
Atsakyti
QUOTE(mamile @ 2010 09 25, 10:29)
Prašom, mergaitės labai informatyvus straipsniukas apie ugg. Gal bus mažiau klausimų, originalas ar ne? Pati turiu ugg ne vieną porą batų pagamintų kinijoj, Deckers Outdoor kompanijos . Taip pat ugg pagamintus australijoj ir zelandijoj. Jie nesisikiria kokybe. O kaina dažnai mažesnė. Taigi, kas neiperkat Deckers Outdoor kompanijos, drąsiai galit pirkti australiškus, jie pigesni ir tikrai yra tikri ugg, avikailis pasakiškas...
ugg kilmė

O tai kaip atrodo Deckers Outdoor kompanijos ir patys tie australiški? g.gif Australiški tipo neoriginalai? biggrin.gif
Atsakyti
Neblogas straipsniukas bendrai info 4u.gif

Šiaip, pabūsiu nelojali UGGsiukams, bet man giliai dzin kokia etiketė ant jų užsiūta, jei tik jie tikrai natūralus ir šilti.
Aišku, kaip tikra motera, norėč turėt ir tuos originalius UGGsus su tuo "tikru" ženkliuku, bet kad su lietuvišku atlyginimu, tai sunkiai įgyvendinamas reikalas doh.gif
Turiu EMU ir džiaugiuos, tų EMU WOOL aptarinėtų anksčiau, padus įdėmiai apžiūrinėjau, nes jau su vienais "ala" ugsiukų stiliaus batais gerokai pasimoviau doh.gif

PAsitaikė gera kaina "ala" ugsiukų RSVP firmos, tai nenorėdama daug prasimest, nupirkau vyrui, kad įtikint kokie smagūs ir šilti, tie jo žodžiais, tariant "nesusipratimai".
Ir laba diena, natūralios odos, viduj natūrali vilna, bet padas, nežinau net kaip pavadint, panašiai kaip "putplastis", na toks, kai dūžtantys daiktai ilgom kelionėm įpakuojami. Nusimynė ir nusinešioja per pirmas porą savaičių, o ir nešiotojas buvo ne toks, kad tik į lovą lipdamas nusiauna. Prisimindavo juos išbandyt, kai pradėdavau lįst į akis, kad tik su šitais batais bus šilta.
Tai finale maniškis nusprendė, kad šitos ŠLIURĖS tikrai šiltos, bet "atleisk brangioji" jie tikrai nepritaikyti į lauką eit doh.gif Vat tau ir įtikink durną daiktą doh.gif

Todėl tikrai netikiu, kai šneka, kad va NEXT nupirkau "ala" uggsiukus, ir jie ir gražesni, ir pigesni ir ŠILTI. Dėl pirmų dviejų epitetų, tikrai nesiginčiju, bet kad gali būt šilta, žiemą su batais iš dirbtinės odos ir dirbtiniu kailiuku, bei popieriniu paduku, tai neįtikins nieks net "damoklo kardą" virš galvos pakabinęs.

Ko reiktų, kad Australija arčiau būtų, tigi pataupyč iki vasaros, ekskursiją pasidaryč ir turėč šiltus batus.
Nors kai esu šalčmirė, tai man ir "pencinykai" iš vaikystės prisiminimų, būtų pats tas lotuliukas.gif Nesuku galvos dėl grožio, kai kojos šala, galiu į darbą ir "ofisinius" batus nusinešt, kad stiliaus nepagadint, kaip ir lyjant lietui apsiaut botus, ir žygiuot nesukant galvos, kur čia saugiau koją pastatyt, kad batų neprisemt....

P.S. Perskaičiau kokį čia talmudą surašiau, ir susimąsčiau, kaži ar čia į temą doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a79: 25 rugsėjo 2010 - 09:33
QUOTE(Besame @ 2010 09 25, 10:10)
O tai kaip atrodo Deckers Outdoor kompanijos ir patys tie australiški?  g.gif Australiški tipo neoriginalai?  biggrin.gif

Deckers Outdoor kompanijos yra skaitomi originalai, jie gaminami kinijoje, jų parduotuvės yra temos pradžioje. Bet esmė tame, kad ir australijoj ar zelandijoj gaminami taip pat yra ugg, ir gal dar originalesni, nes gaminami jau daug metų.Tik ugg pavadinimas buvo bendrinis žodis tokio tipo batams, kol 1995 metais Deckers Outdoor kompanija neužpatentavo šio pavadinimo. O tada ir prasidėjo...
Papildyta:
Tai aišku, kad į temą thumbup.gif Aš ir noriu pasakyt, kad batai iš tikro avikailio, su nenuminamu užkulniu, tvirtu padu ir yra ugg. Ir nebutinai reikia pirkti iš vieno gamintojo, kad nešiot originalus. Netgi teismas nusprendė, kad australijos ir zelandijos gamintojai teisūs, jog jie irgi gamina ugg. Aš pernai pirkau iš australijos, atsiuntė per penkias dienas, batų kokybę liuks. Kainavo gal 250 lt. Taigi nebutinai reikia mokėt už tokius batus po 500 lt.
Atsakyti
O kur galima rasti pirkti tų australijos/zelandijos uggsų?
Atsakyti
Ar aš į temą g.gif MB noriu batus nupirkti, nei UGG nei EMU aulinukų nenešios, nes vis tik negali į darbą su tokiais vaikščioti doh.gif

noriu paklausti dėl šių. Čia EMU, gaile, tik vienas atsiliepimas. Man aktualiausia ar viduje yra kailis ar ne??(nelabai suprantu iš aprašymo) Gal kas pirkote ir galite pasakyti kaip nešiojasi?

http://www.amazon.co...R...539&sr=1-36

user posted image

AČIŪ. 4u.gif
Atsakyti