Neblogas straipsniukas bendrai info
Šiaip, pabūsiu nelojali UGGsiukams, bet man giliai dzin kokia etiketė ant jų užsiūta, jei tik jie tikrai natūralus ir šilti.
Aišku, kaip tikra motera, norėč turėt ir tuos originalius UGGsus su tuo "tikru" ženkliuku, bet kad su lietuvišku atlyginimu, tai sunkiai įgyvendinamas reikalas
Turiu EMU ir džiaugiuos, tų EMU WOOL aptarinėtų anksčiau, padus įdėmiai apžiūrinėjau, nes jau su vienais "ala" ugsiukų stiliaus batais gerokai pasimoviau
PAsitaikė gera kaina "ala" ugsiukų RSVP firmos, tai nenorėdama daug prasimest, nupirkau vyrui, kad įtikint kokie smagūs ir šilti, tie jo žodžiais, tariant "nesusipratimai".
Ir laba diena, natūralios odos, viduj natūrali vilna, bet padas, nežinau net kaip pavadint, panašiai kaip "putplastis", na toks, kai dūžtantys daiktai ilgom kelionėm įpakuojami. Nusimynė ir nusinešioja per pirmas porą savaičių, o ir nešiotojas buvo ne toks, kad tik į lovą lipdamas nusiauna. Prisimindavo juos išbandyt, kai pradėdavau lįst į akis, kad tik su šitais batais bus šilta.
Tai finale maniškis nusprendė, kad šitos ŠLIURĖS tikrai šiltos, bet "atleisk brangioji" jie tikrai nepritaikyti į lauką eit
Vat tau ir įtikink durną daiktą
Todėl tikrai netikiu, kai šneka, kad va NEXT nupirkau "ala" uggsiukus, ir jie ir gražesni, ir pigesni ir ŠILTI. Dėl pirmų dviejų epitetų, tikrai nesiginčiju, bet kad gali būt šilta, žiemą su batais iš dirbtinės odos ir dirbtiniu kailiuku, bei popieriniu paduku, tai neįtikins nieks net "damoklo kardą" virš galvos pakabinęs.
Ko reiktų, kad Australija arčiau būtų, tigi pataupyč iki vasaros, ekskursiją pasidaryč ir turėč šiltus batus.
Nors kai esu šalčmirė, tai man ir "pencinykai" iš vaikystės prisiminimų, būtų pats tas

Nesuku galvos dėl grožio, kai kojos šala, galiu į darbą ir "ofisinius" batus nusinešt, kad stiliaus nepagadint, kaip ir lyjant lietui apsiaut botus, ir žygiuot nesukant galvos, kur čia saugiau koją pastatyt, kad batų neprisemt....
P.S. Perskaičiau kokį čia talmudą surašiau, ir susimąsčiau, kaži ar čia į temą